Jump to content
Naimisiin.info

anikee

Rouva
  • Viestit

    127
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän anikee kaikki viestit

  1. Pojan synttäreille tein tälläisen pöytäkukan, jos tästä joku loppukesän/syysmorsian saisi ideaa. Meidän pöytäkukista ei ole lähikuvaa, mutta tuossa on kokonaisuudesta kuvaa. Ruukkuna ikean sinkkiruukku ja kukat valkoista petuniaa. Hintaa yhdelle asetelmalle tuli hurjat 1,50€ ja tuossa nuo ikkunalaudalla kukki koko loppukesän.
  2. Tälläinen hääajoneuvo. Ja joo, ei olla mikään moderni kaupunkilaispari
  3. Eipä ollut haikeaa. Sukunimet muutenkin olivat aika samankaltaisia, kaksi ensimmäistä kirjainta samat ja loppuu nen-päätteeseen, keskivaiheilla sit vähän eri kirjaimia Tämä uusi sukunimi on helpompi sanoa koska ei ole tyttönimen kolmea konsonanttia peräkkäin.
  4. anikee

    Suuteloittako kirkossa?

    Suudeltiin. Pappi sanoi että voi suudella heti sormusten vaihdon jälkeen ja siinähän olikin hyvä kohta
  5. Rakastuin pioniin toista vuotta sitten tätä ketjua lukiessa, se pysyi kukkasuosikkina ja sitähän sitä sitten tuli minunkin kimppuuni Halusin ehdottomasti että pioni on valkoinen ja kunnolla avautunut. Toivoin kimppuun myös lilaa freesia ja vihreää. Olisin halunnut valkoista ruusuakin mutta floristin mielestä ei kannattanut sotkea pioniin enää ruusua ja oikeassa oli, tuli herkkä kimppu mutta tarpeeksi kookas kuitenkin. Huomasin että pioni on tosi kestävä kukka! Meidän hääpäivä oli helteinen eikä kukat menny miksikään. Itseasiassa kimppu oli viikon maljakossa ja sitten yksi pioni alkoi terälehdistään rusehtua niin laitoin kuivumaan (ja nyt jännään onnistuuko kuivaus).
  6. ^ Joo näinhän se taitaa olla. Muistan miten pettynyt kaverini oli kun vieraat olivat kirjottaneet pelkät nimmarit vieraskirjaan. Itse eka mietin jotain ystäväkirjatyylistä mihin olisi pakko kirjottaa muutakin nimen sijaan mutta kun näin alla olevan idean niin ihastuin ikihyviksi Pitää tulla tuomaan kuva omasta "vieraskirjasta" häiden jälkeen
  7. Vähän ot, mutta miksi ette mene vihille Kontiolahden kirkossa? Sehän on ihan juhlapaikan vieressä, ei tarvitsisi vieraita ajattaa pitkin pitäjää.
  8. Meidän porukasta vieheet tulee sulholle, bestmanille, sulhaspojalle (oma poika) ja kaasolle. En näe syytä kukittaa meidän isiä. Eivät ole osallistuneet häihin millään lailla ja tulevat paikalle vain vieraina.
  9. Ei se se kaikille kyllä todellakaan ole ok. Jos joku meidän häihin tulee kokovalkosissaan niin kyllä katson kieroon ja pitkään. Valkonen hame, valkea bleiseri tai paita ei haittaa mutta kokovalkonen mekko kyllä. En tiedä häiritsisikö se sitten juhlissa mutta näin etukäteen ajateltuna kyllä. Eikä kyse ole siitä että pelkäisin jotta morsianta ei tunnistettaisi Vaan ihan pelkästä siitä periaatteesta että se on meidän päivänä minulle varattu väri. Tosin meidän 2v tyttö tulee pukeutumaan kokovalkoseen, mutta eihän tuo etikettisääntö edes päde lapsiin. Edit. vielä sellainen tuli mieleen että jos jonkun kutsussa lukee että vihreä on morsiamelle varattu väri ja joku tulisikin juhlimaan vihreässä juhla-asussa niin ihan yhtä lailla katsosin kieroon sitä vihreissä juhlivaa koska on todella epäkunnioittavaa olla noudattamatta kutsujien pyyntöä. Tuo valkoinen on morsiammelle varattu väri on etikettisääntö ja siitä voi poiketa vain jos erikseen mainitaan.
  10. Meillä tulee lukemaan "tänä iltana ei tuu pakkeja". Tuo ralli soi yökerhossa kun miehen kanssa tavattiin. Ei liian rivo mutta ei mikään imelä-ällötyskään.
  11. Sulhanen on maksanut kummankin kihlat ja nyt vihkit. Rahat meni ihan sulhasen tililtä kun mitään häätiliä meillä ei ole. Tosin itse olen maksanut kaikki muut häihin liittyvät menot tähän mennessä..
  12. Molempien rinkulat yhteensä 670€. Minun sormus oli -50% alessa ja maksoi 430€, miehen sormus 240€ mtk:n -20% alennuksen jälkeen. Samaan hintaan saadaan käydä kaiverruttaa kummankin sormukset ja mun kihla saa kiillotuksen.
  13. Mulla kävi tuuri. Ihastuin mallistosta poistuvaan sormukseen joka oli -50% alessa Hinta vielä joku aika sitten oli ollut 859€, mutta nyt mies köyhtyi 430 euron eestä.
  14. Minun tuleva kaksikko Ei enää pitkä aika Kivet on princess hiotut että säihke ei ole briljantin luokkaa, mutta kelpaa mulle
  15. Näkee näkee tai siis näki tuossa joku aika sitten Kuvat otetaan ennen vihkimistä ja kävelen miehen kanssa alttarille niin ihan se ja sama missä vaiheessa se sen näkee.
  16. Itse en ehkä täytenä totuutena ottaisi pukuliikkeiden sanomisia.. Itse sovitin Lillyn pukua joka liikkeessä maksoin 895€ ja lillyn sivuilla on 535€. Ihan täysin sama puku siis kyseessä.
  17. anikee

    Joensuun seutu

    Minäkin kiitän ompelijavinkistä Tosi mukavan tuntuinen ja tekee lyhennykset parissa kolmessa päivässä. Ajattelin että puku jää sinne pyörimään viikkokausiksi mutta ei onneksi! Kävin keskustassa yhdessä liikkeessä kyselemässä ja jäi tosi paha maku suuhun siitä "palvelusta". Henkilöllä ei ollut minkäänlaista palvelunhalua :/ Ostin siis puvun mukaan Kuopiosta taannoin. En jättänyt sinne korjaukseen koska uusi reissu Kuopioon olisi tehnyt taas lisää hintaa.
  18. Meidän vaaleanvihreisiin neliökirjekuoriin kirjoitettiin osoitteet kirjoituskoneella ja merkiksi läntättiin nämä
  19. ^ Meidän kaupungin Halosella oli paljon tosi kauniita juhlakenkiä ja myös jotain vaaleanpunaista taisi olla. Mulla on ostettuna vihreät, mutta voipi olla että joudun ostamaan sellaiset jossa ei ole tuollaista remeliä takaosassa. Astun oikeaa jalkaa jotenkin linksuun niin kantapää tulee puoliks ulos
  20. anikee

    Hääpukunne hinta

    Maksoin 595€, tämän vuoden malli joten ei mitään armoa alennuksien suhteen.
  21. anikee

    Joensuun seutu

    Lähen siis lauantaina Kuopioon pukuja sovittelee. JOS puku löytyy niin kannattaisko se jättää Kuopioon korjausompeluun sinne liikkeeseen vai ottaa mukaan ja käyttää täällä jossain ompelimossa? Kuopion reissun hinnaksi tulee alle 30€ dieseleineen ja parkkimaksuineen. Kunhan nyt se puku edes löytyis
  22. anikee

    Joensuun seutu

    Lillyn sivujen kautta saa edullisemmin tilattua. Jos olisin siihen lillyn pukuun päätynyt niin olisin taipunut netistä tilaamaan.. Vaikka kuinka haluisin suomalaisia yrittäjiä tukea niin sellanen 400€ erotus on jo aika kukkaroon tuntuva.
  23. anikee

    Joensuun seutu

    Millaista pukua etsiskelet? Kävin myös Marjalassa, ja ihastuin kyllä muutamaan Lilly:n pukuun.. Vielä odottelen Isabel de Mestren pukuja, jotta voisi koettaa, sopivatko ne minulle.. Saapiko udella, missä teillä juhlat pidetään? En oikein tiedä millaista etsin Yhdestä lillyn puvusta tykkäsin mutta se oli tosi ahdistava päällä ja suolasen hintanen. Sellasesta kapealinjaisista taisin tykätä enemmän mitä runsas helmasista laahuksillisista. Meidän juhlat pidetään Joensuun naapuripitäjän seurojentalolla.
  24. Tosi mukava jakso ja pari oli eilen Onneks morsian huomas sen ihme ulokkeen pepun kohdalla... Moni ois siinä vaiheessa kironnut ompelijan alimpaan sanonko minne, mutta toinen pienen friikahduksen jälkeen sano, että ehkä en selittänyt tarpeeks selvästi Kiva oli nähdä että vihreä värinä toimi alkukesän häissä hienosti
  25. anikee

    Joensuun seutu

    Ai täällä on tällänenkin Mulla olis reilun viikon päästä reissu Kuopioon hääpukuja sovittelee ja toivottavasti löytyykin! Marjalassa kävin, oli siellä sellanen muutama jonka olisin voinut kuvitella itselleni mutta ei sit kuitenkaan suuremmin iskenyt mikään.
×
×
  • Create New...