Jump to content
Naimisiin.info

anikee

Rouva
  • Viestit

    127
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by anikee

  1. Pojan synttäreille tein tälläisen pöytäkukan, jos tästä joku loppukesän/syysmorsian saisi ideaa.

    k9iel1.jpg

    Meidän pöytäkukista ei ole lähikuvaa, mutta tuossa on kokonaisuudesta kuvaa. Ruukkuna ikean sinkkiruukku ja kukat valkoista petuniaa. Hintaa yhdelle asetelmalle tuli hurjat 1,50€ ja tuossa nuo ikkunalaudalla kukki koko loppukesän.

    2aewent.jpg

  2. Rakastuin pioniin toista vuotta sitten tätä ketjua lukiessa, se pysyi kukkasuosikkina ja sitähän sitä sitten tuli minunkin kimppuuni :)

    Halusin ehdottomasti että pioni on valkoinen ja kunnolla avautunut. Toivoin kimppuun myös lilaa freesia ja vihreää. Olisin halunnut valkoista ruusuakin mutta floristin mielestä ei kannattanut sotkea pioniin enää ruusua ja oikeassa oli, tuli herkkä kimppu mutta tarpeeksi kookas kuitenkin.

    Huomasin että pioni on tosi kestävä kukka! Meidän hääpäivä oli helteinen eikä kukat menny miksikään. Itseasiassa kimppu oli viikon maljakossa ja sitten yksi pioni alkoi terälehdistään rusehtua niin laitoin kuivumaan (ja nyt jännään onnistuuko kuivaus).

    8223670.t.jpg

    8223370.t.jpg

  3. Ei se se kaikille kyllä todellakaan ole ok.

    Jos joku meidän häihin tulee kokovalkosissaan niin kyllä katson kieroon ja pitkään. Valkonen hame, valkea bleiseri tai paita ei haittaa mutta kokovalkonen mekko kyllä. En tiedä häiritsisikö se sitten juhlissa mutta näin etukäteen ajateltuna kyllä.

    Eikä kyse ole siitä että pelkäisin jotta morsianta ei tunnistettaisi :D Vaan ihan pelkästä siitä periaatteesta että se on meidän päivänä minulle varattu väri. Tosin meidän 2v tyttö tulee pukeutumaan kokovalkoseen, mutta eihän tuo etikettisääntö edes päde lapsiin.

    Edit. vielä sellainen tuli mieleen että jos jonkun kutsussa lukee että vihreä on morsiamelle varattu väri ja joku tulisikin juhlimaan vihreässä juhla-asussa niin ihan yhtä lailla katsosin kieroon sitä vihreissä juhlivaa koska on todella epäkunnioittavaa olla noudattamatta kutsujien pyyntöä.

    Tuo valkoinen on morsiammelle varattu väri on etikettisääntö ja siitä voi poiketa vain jos erikseen mainitaan.

  4. Minäkin kiitän ompelijavinkistä :) Tosi mukavan tuntuinen ja tekee lyhennykset parissa kolmessa päivässä. Ajattelin että puku jää sinne pyörimään viikkokausiksi mutta ei onneksi!

    Kävin keskustassa yhdessä liikkeessä kyselemässä ja jäi tosi paha maku suuhun siitä "palvelusta". Henkilöllä ei ollut minkäänlaista palvelunhalua :/

    Ostin siis puvun mukaan Kuopiosta taannoin. En jättänyt sinne korjaukseen koska uusi reissu Kuopioon olisi tehnyt taas lisää hintaa.

  5. Lähen siis lauantaina Kuopioon pukuja sovittelee. JOS puku löytyy niin kannattaisko se jättää Kuopioon korjausompeluun sinne liikkeeseen vai ottaa mukaan ja käyttää täällä jossain ompelimossa? Kuopion reissun hinnaksi tulee alle 30€ dieseleineen ja parkkimaksuineen.

    Kunhan nyt se puku edes löytyis :unsure:

  6. ^

    Lillyn puvut miellytti minuakin, mutta itse taidan päätyä melkoiseen prinsessaihanuuteen :) Pitää kuitenkin vielä jatkaa etsimistä, koska hintaa tahtoisin minäkin alemmas..

    Juhlamme on myös kaupungin ulkopuolella, "maaseudulta" rauhaa hakemaan :)

    Lillyn sivujen kautta saa edullisemmin tilattua. Jos olisin siihen lillyn pukuun päätynyt niin olisin taipunut netistä tilaamaan.. Vaikka kuinka haluisin suomalaisia yrittäjiä tukea niin sellanen 400€ erotus on jo aika kukkaroon tuntuva. :girl_sad:

  7. Ai täällä on tällänenkin :D

    Mulla olis reilun viikon päästä reissu Kuopioon hääpukuja sovittelee ja toivottavasti löytyykin! Marjalassa kävin, oli siellä sellanen muutama jonka olisin voinut kuvitella itselleni mutta ei sit kuitenkaan suuremmin iskenyt mikään.

    Millaista pukua etsiskelet? Kävin myös Marjalassa, ja ihastuin kyllä muutamaan Lilly:n pukuun.. Vielä odottelen Isabel de Mestren pukuja, jotta voisi koettaa, sopivatko ne minulle.. :)

    Saapiko udella, missä teillä juhlat pidetään?

    En oikein tiedä millaista etsin :girl_impossible: Yhdestä lillyn puvusta tykkäsin mutta se oli tosi ahdistava päällä ja suolasen hintanen. Sellasesta kapealinjaisista taisin tykätä enemmän mitä runsas helmasista laahuksillisista.

    Meidän juhlat pidetään Joensuun naapuripitäjän seurojentalolla.

  8. Ai täällä on tällänenkin :D

    Mulla olis reilun viikon päästä reissu Kuopioon hääpukuja sovittelee ja toivottavasti löytyykin! Marjalassa kävin, oli siellä sellanen muutama jonka olisin voinut kuvitella itselleni mutta ei sit kuitenkaan suuremmin iskenyt mikään.

×
×
  • Create New...