Bigge

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki

Bigge's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Bigge

    Curacao matkakohteena

    Aleksandra80. Curacao oli mielestämme aika kallis paikka. Varaudu Suomen hintatasoon ruokailun suhteen. Kandee kierrellä eri ravintoloissa, niitä kyllä riittää. Muutoin suosittelen Curacaoa lämpimästi juuri häämatkalaisille. Oiva mahdollisuus snorklaukseen ja sukeltamiseen. Kannattaa vuokrata auto ja ajella ympäri saarta. Suosittelen myös laivamatkaa Kleine Curacaolle, jossa voi snorklailla kilpikonnien kanssa. Ihana häämatkakohde. Olimme elo-syyskuussa 2004.
  2. Meidän kutsussa ei ole mitään mainintaa lahjoista. Ilmoittautumiset ovat meidän äideille ja, mikäli vieraat haluavat tiedustella lahjatoiveitamme, kysyvät he varmasti niistä ilmoittautumisen yhteydessä. Molemmille äideille teimme pienen listan eri jutuista, jotka yhteisestä kodistamme uupuvat. Mutta juhliimme sopii saapua vaikka tyhjin käsin;)
  3. Bigge

    Helsinki

    Suomenlinnan kirkossa vihkiminen ja Tenalji von Fersénissä juhlat. Hääyö vielä auki...
  4. Me olemme kanssa ajatelleet Mikki Hiiri merihädässä rahisevalta vinyyliltä soitettuna. Biisi oli sulhon lemppari pienenä, tosin pelottava lemppari, joten siitä tarina juontaa juurensa.
  5. Sain juuri Pitoässien tarjouksen. Eivät ole olleet aiemmin Suomenlinnassa.
  6. Voi hitsi. Mun serkku meni naimisiin berghyddanilla viisi vuotta sitten ja häät oli kerrassaan onnistuneet sekä vieraiden että hääparin mielestä. Serkkuni mukaan hänellä ei ole mitään negatiivista sanottavaa paikasta, palvelusta eikä mistään muustakaan. Siksi pidimme juhlapaikkaa oivallisena vaihtoehtona. Nyt pitää kyllä miettiä uudelleen ja soittaa serkulle, että mikä taho tuolloin heidän juhlien aikaan hoiti pitopalvelun.
  7. Hei Cloudlet Joko teidät on vihitty? Meinaan vaan, että mitä kokemuksia Wiurilan kartanosta? Mahtuuko sinne n. 130 hlöä samaan tilaan? Suositteletko paikkkaa?