Jump to content
Naimisiin.info

Marrilyn

Jäsen
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Marrilyn's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Osaisiko joku vielä kertoa vinkkiä Kuopion seudun kukkatarjonnasta? En haluaisi "tuhlata" kauheasti kukkiin! Missä olisi täällä joku puutarha, josta voisi itse hakea esimerkiksi pöytäkukat?
 2. http://www.cheapotc.com/Crest.asp eli täältä tilasin! Kohta pitää tilailla tutuillekkin kun innostuivat asiasta! Ja just tänään kuulin kehuja valkoisista hampaistani ;D. Olen vieläkin niin innoissaan !
 3. Okei, nyt on stripsit sit käytetty ja olen tulokseen ERITTÄIN tyytyväinen! Hampaani valkaistu todella paljon ;D, ihan valkoiset ne ei eivät ole, mutta välttäävät minulle! Monet tuttuni ovat huomanneet myös eron! Suosittelen! Liuskojen käyttökin rupesi sujumaan muutaman pvän käytön jlk..
 4. Pakko tulla kertomaan väliaika tietoja tänne ;D. Olen siis käyttänyt kaksi ja puoli päivää noita whitestripsejä ja eron huomaa jo nyt! Hampaat ovat vaalenneet(mulla on tosi keltaiset hampaat alunperin!!!)! Pientä kihelmöintiä/tunnetta on hampaissa kun liuskat ovat paikoillaan. Liuskoja on hieman hankala käyttää, en minä ainakaan voi puhua normaalisti(ollenkaan), jottei ne valu pois hampaitten päältä. Mutta tyytyväinen olen jo nyt! Pakkauksessa luvattiin, että hampaat pysyisivät vuoden vaaleina! Saas nähdä.. Ja tulen kyllä infoamaan lopputuloksen ensi viikolla! Mistä tuota Rembrand(?)-tahnaa saa? En ole törmännyt ko. tuotteeseen!
 5. Googletin tuon "crestwhite stripsin" ja tilasin jonku googletilin kautta! Ihan kätevästi kävi. Tuote ei ole vielä saapunut, joten siitä vaikutuksesta en osaa sanoa mitään. Tulen kyllä informoimaan ! Törmäsin isosmile.com sivuihin, suomalaisiin(tai siis suomennetut), ja noitten hinta oli jotain yli 40e!!! Huh, huh. Juttelin suuhygienistin kanssa, ja hän ei suositellut valkaisevia tahnoja sellaisille ihmisille joilla on kiillevaurioita. Tuota crestwhite stripsiä uskallan kokeilla juuri sen takia, kun se sisältää samoja valkaisevia ainesosia kuin ihan hammaslääkäreillä tehtävät valkaisut, mutta toki laimeampana. Joku asiaa tunteva osaa varmaan paremmin selittää! Mutta kiitoksia tuosta valkaisukynä vinkistä, täytyy sitä kokeilla myös jos mikään ei auta!
 6. Apteekin valkaiseva hammastahna(Yotuel) oli pettymys! Maksoi vielä muistaakseni n. 8e.. Ei mitään vaikutusta! Tilasimpa tässä itselleni Crestwhite stripsejä netistä! Muistelen, että Fab5 suositteli noita ohjelmassaan ;D! Maksoi vain 23e postikuluineen, jenkeistä siis. Saa nähdä toimiivatko. Vielä kommentteja muilta kaipailisin!
 7. En huomannut, että on kirjoitettu tästä aiheesti ihan lähiaikoina. Siis onko kellään kokemusta kotona tehtävästä hampaiden valkaisusta? Olen käyttänyt valk. hammastahnaa tuloksetta(myös sitä apteekin).. Raskausaika vahingoitti kiillettä, ja tuntuu että hampaat ovat aivan keltaiset! Haluaisin hääkuvassa hymyillä kaunista valkoista hymyä, muttei ole vielä varaa lähteä lääkärille vaalennukseen. Onko neuvoja/vinkkejä/kikkoja hampaitten vaalenemiseen? Onko joku kokeillut jotakin tuotetta esim. tv-shopin juttua? Kaipaan kokemuksia!
 8. Nostellaanpa ylös.. Apua, oon nyt kesällä menossa naimisiin ja en ole vielä varannut aikaa. Olenko liian myöhässä? Itse olen mieltybyt kampaukseen, jossa hiukset ovat auki. Suositteluja kaipailisin nyt enemmän, on kai Kuopiossa muitakin paikkoja kuin nuo ed. mainitut.
×
×
 • Create New...