sandokai

Aktiivijäsen
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

About sandokai

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä oli ihan tavallinen huone Jyväskylän Scandicissa. Silti huoneessa odotti punaisia ruusuja ja sydämen muotoinen geisha suklaarasia. Ja luovuttaa saatiin klo. 14. Oli parisänky ja kylpyamme. Aamupala syötiin alakerran ravintolassa, missä kaikki muutkin. Kaverin veljen kautta saatiin superhalvalla, 45€/yö. En nähnyt mitään järkeä maksaa sviitistä n. 10 kertaa enemmän. Kun ei siellä tosissaan kauaa kerennyt olemaan.
 2. Eilen kävin laitattamassa ripsien pidennykset (xtreme lashes) Jyväskylässä Eve nails-liikkeessä Väinönkadulla. Maksoi 120€, mutta kyllä nyt on paljon näyttävämmät silmät. Tosin siinä laittaja jää äitiyslomalle, että sinne ei enää pääse. Samoja ripsiä saa Jyväskylästä ainakin Puistokadun Bellissimosta.
 3. Itse vein pukuni lyhennettäväksi ja korjattavaksi Ateljee Iinaan, ja hyvää palvelua ja halvat hinnat on. Lyhennys, monia korjauksia pukuun = 30€. Iinassahan on muitakin ihmisiä ymmärtääkseni töissä. Eikö koko liikettä muka enää oo kun Iina jää äitiyslomalle?
 4. Mä oon ainakin ymmärtänyt, että minkki laitetaan samanlailla karva kerrallaan. Minkkihän on luonnontuote ja monet muut synteettisiä tuotteita, eli oisko siinä jotain kestävyys tai muuta eroa. Pitäiskö jompikumpi esim. muotonsa paremmin. En tiedä yhtään, samaa olen minäkin pohtinut. Minkillä ja silkillä pidennys on halvempaa ainakin, jos ei muuta.
 5. Minäkin varasin ajan Jyväskylään xtreme lashes-kestoripsiin. Maksaa kyllä 120€, eli tosi kallista, mutta kerrankos sitä häihinsä laittaa... Jyväskylässä ilmeisesti vain tämä yksi nainen laittaa tämän merkkisiä ripsiä, ja jää ihan justiinsa äitiyslomallekin, eli varmaan huoltoa niihin ei sieltä paikasta ainakaan sitten saa. Jos huoltoa halua, on niitä kestoripsiä muissakin paikoissa.
 6. Mä olen laittanut gladiolusta kasvamaan 8.4. ja varret on jo tosi pitkät. Korkein on jo 95 cm. Mulla on eri lajikkeita, jotka on 80-120cm korkeita. Aluksi kasvatin sisällä, ja vähitellen totutin ne ulos. Ja nyt ne on ollut pitkään jo ulkona ruukussa, ainoastaan mahdollisina halla öinä olen tuonut sisään. Häihini niitä kukkia en ole kasvattamassa, eikä ne siihen kerkiäisikään (häät 25.6.).
 7. Kävin sovittamassa huntua kammalla. Ja se kyllä pysyy lyhyissä hiuksissa, mutta kyllä se mielestäni vaatii jonkun nutturan tai vastaavan. Näytti jotenkin tosi tökeröltä mun päässä, eli päädyin vaan tiaraan.
 8. Itse olen menossa Katajanokan kasinolle häihin vieraaksi la 7.8. Dianan kanssa ollaan siis yhtäaikaa samassa paikassa, eri tilassa vaan. Häät ovat mieheni veljen, joka on naimisissa Kiinalaisen naisen kanssa. Viime kesänä häät oli siis Kiinassa ja nyt he pitävät uudet Suomessa ja avioliiton siunaus tapahtuu Helsingin tuomiokirkossa.
 9. Loputkin Bridezillasin puvut tuli, mutta yksikään ei ollut niin hieno, eikä istunut, tai mahtunut päälle, että oisin halunnut sen. Osa puvuista hyvän tuntuisesta kankaasta ja osa huonontuntuisesta. Kirjailut kahdessa puvussa oli todella nätit. Joten viikonloppuna käytiin Hyvinkään Leimulinessa ja löysin sieltä unelmieni puvun 100€:lla! Se oli ollut heillä vuokrapukuna ja siksi niin halpa. Vannehameesta maksoin 25€. Sekin käytettynä sieltä. Mutta muuten Bridezillasin kanssa yhteydenpito sujui hyvin, postikulut he maksoivat ennakkoon, ja huomenna pitäisi tulla rahat tilille. Toimitusajat kyllä venyi monen kertaisiksi, eli kiireessä en tuolta enää tilaisi.
 10. Eilen tuli bridezillasista toinen puku. Eli tämä:http://www.bridezillas.fi/haapuku-p-2005.html Puku ei kyllä ollut samanlainen kuin kuvassa, lisäksi jotain tosi ohutta huonon tuntuista kangasta. Heidän mielestään moitteeton puku. Edellinen sentää oli paksua morsiussatiinia. Tämän piti olla vielä isompaa kokoa kuin edellinen, ja kuulemma vielä reilu koko, MUTTA! Se oli niin alas, pyllyn alle kireäksi tehty, niin eihän se mahtunut kunnolla päälle. Kuvia puvusta en edes viitsinyt ottaa, kun olin niin pettynyt, ei muuta kuin palautukseen. Samalla laitoin, että voi ne parin muunkin puvun rahat palauttaa jo, koska ne ei tule mahtumaan päälle. Vielä yhtä pukua odottelen hetken aikaa. Käyn viikonloppuna kyllä liikkeestä katsomassa pukua, jos sattuisi löytymään joku hyvä ja halpa. Häät on 3 viikon päästä. Että vähän jo kiirettä pukkaa. Huomenna tulee vielä pari pukua, mutta sitten jos ne ei käy. Niin pitää käydä ostamassa liikkeestä...
 11. Tänään tuli bridezillasista toinen puku. Eli tämä:http://www.bridezillas.fi/haapuku-p-2005.html Puku ei kyllä ollut samanlainen kuin kuvassa, lisäksi jotain tosi ohutta huonon tuntuista kangasta. Heidän mielestään moitteeton puku. Edellinen sentään oli paksua morsiussatiinia. Tämän piti olla vielä isompaa kokoa kuin edellinen, ja kuulemma vielä reilu koko, MUTTA! Se oli niin alas, pyllyn alle kireäksi tehty, niin eihän se mahtunut kunnolla päälle. Kuvia puvusta en edes viitsinyt ottaa, kun olin niin pettynyt, ei muuta kuin palautukseen. Samalla laitoin, että voi ne parin muunkin puvun rahat palauttaa jo, koska ne ei tule mahtumaan päälle. Vielä yhtä pukua odottelen hetken aikaa. Käyn viikonloppuna kyllä liikkeestä katsomassa pukua, jos sattuisi löytymään joku hyvä ja halpa. Häät on 3 viikon päästä. Että vähän jo kiirettä pukkaa. Varsinkin jos muutoksia vielä joutuu tekemään.
 12. vmh: Itekkin oon pihi, mutta ravintolasta ei saa kyllä mitään parilla kympillä. Pitäisin parempana summana 50€. Sillä summalla ollaan ostettu lahjat kaasoille ja bestmanille.
 13. Kenen sormukseen mahtuu noin pitkää tekstiä? Tai ehkä itselläni tilaa vie timantit, jotka näkyy reikinä toisella puolella...
 14. Meille tulossa ehkäpä 56 vierasta ja musta noi on jo isot häät. Pieninä häinä pidän jotain 20 vieraan joukkoa.