sandokai

Aktiivijäsen
  • Viestit

    57
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän sandokai kaikki viestit

  1. Eilen kävin laitattamassa ripsien pidennykset (xtreme lashes) Jyväskylässä Eve nails-liikkeessä Väinönkadulla. Maksoi 120€, mutta kyllä nyt on paljon näyttävämmät silmät. Tosin siinä laittaja jää äitiyslomalle, että sinne ei enää pääse. Samoja ripsiä saa Jyväskylästä ainakin Puistokadun Bellissimosta.
  2. Itse vein pukuni lyhennettäväksi ja korjattavaksi Ateljee Iinaan, ja hyvää palvelua ja halvat hinnat on. Lyhennys, monia korjauksia pukuun = 30€. Iinassahan on muitakin ihmisiä ymmärtääkseni töissä. Eikö koko liikettä muka enää oo kun Iina jää äitiyslomalle?
  3. Mä oon ainakin ymmärtänyt, että minkki laitetaan samanlailla karva kerrallaan. Minkkihän on luonnontuote ja monet muut synteettisiä tuotteita, eli oisko siinä jotain kestävyys tai muuta eroa. Pitäiskö jompikumpi esim. muotonsa paremmin. En tiedä yhtään, samaa olen minäkin pohtinut. Minkillä ja silkillä pidennys on halvempaa ainakin, jos ei muuta.
  4. Minäkin varasin ajan Jyväskylään xtreme lashes-kestoripsiin. Maksaa kyllä 120€, eli tosi kallista, mutta kerrankos sitä häihinsä laittaa... Jyväskylässä ilmeisesti vain tämä yksi nainen laittaa tämän merkkisiä ripsiä, ja jää ihan justiinsa äitiyslomallekin, eli varmaan huoltoa niihin ei sieltä paikasta ainakaan sitten saa. Jos huoltoa halua, on niitä kestoripsiä muissakin paikoissa.
  5. Mä olen laittanut gladiolusta kasvamaan 8.4. ja varret on jo tosi pitkät. Korkein on jo 95 cm. Mulla on eri lajikkeita, jotka on 80-120cm korkeita. Aluksi kasvatin sisällä, ja vähitellen totutin ne ulos. Ja nyt ne on ollut pitkään jo ulkona ruukussa, ainoastaan mahdollisina halla öinä olen tuonut sisään. Häihini niitä kukkia en ole kasvattamassa, eikä ne siihen kerkiäisikään (häät 25.6.).
  6. Kävin sovittamassa huntua kammalla. Ja se kyllä pysyy lyhyissä hiuksissa, mutta kyllä se mielestäni vaatii jonkun nutturan tai vastaavan. Näytti jotenkin tosi tökeröltä mun päässä, eli päädyin vaan tiaraan.
  7. Itse olen menossa Katajanokan kasinolle häihin vieraaksi la 7.8. Dianan kanssa ollaan siis yhtäaikaa samassa paikassa, eri tilassa vaan. Häät ovat mieheni veljen, joka on naimisissa Kiinalaisen naisen kanssa. Viime kesänä häät oli siis Kiinassa ja nyt he pitävät uudet Suomessa ja avioliiton siunaus tapahtuu Helsingin tuomiokirkossa.
  8. Loputkin Bridezillasin puvut tuli, mutta yksikään ei ollut niin hieno, eikä istunut, tai mahtunut päälle, että oisin halunnut sen. Osa puvuista hyvän tuntuisesta kankaasta ja osa huonontuntuisesta. Kirjailut kahdessa puvussa oli todella nätit. Joten viikonloppuna käytiin Hyvinkään Leimulinessa ja löysin sieltä unelmieni puvun 100€:lla! Se oli ollut heillä vuokrapukuna ja siksi niin halpa. Vannehameesta maksoin 25€. Sekin käytettynä sieltä. Mutta muuten Bridezillasin kanssa yhteydenpito sujui hyvin, postikulut he maksoivat ennakkoon, ja huomenna pitäisi tulla rahat tilille. Toimitusajat kyllä venyi monen kertaisiksi, eli kiireessä en tuolta enää tilaisi.
  9. Eilen tuli bridezillasista toinen puku. Eli tämä:http://www.bridezillas.fi/haapuku-p-2005.html Puku ei kyllä ollut samanlainen kuin kuvassa, lisäksi jotain tosi ohutta huonon tuntuista kangasta. Heidän mielestään moitteeton puku. Edellinen sentää oli paksua morsiussatiinia. Tämän piti olla vielä isompaa kokoa kuin edellinen, ja kuulemma vielä reilu koko, MUTTA! Se oli niin alas, pyllyn alle kireäksi tehty, niin eihän se mahtunut kunnolla päälle. Kuvia puvusta en edes viitsinyt ottaa, kun olin niin pettynyt, ei muuta kuin palautukseen. Samalla laitoin, että voi ne parin muunkin puvun rahat palauttaa jo, koska ne ei tule mahtumaan päälle. Vielä yhtä pukua odottelen hetken aikaa. Käyn viikonloppuna kyllä liikkeestä katsomassa pukua, jos sattuisi löytymään joku hyvä ja halpa. Häät on 3 viikon päästä. Että vähän jo kiirettä pukkaa. Huomenna tulee vielä pari pukua, mutta sitten jos ne ei käy. Niin pitää käydä ostamassa liikkeestä...
  10. Tänään tuli bridezillasista toinen puku. Eli tämä:http://www.bridezillas.fi/haapuku-p-2005.html Puku ei kyllä ollut samanlainen kuin kuvassa, lisäksi jotain tosi ohutta huonon tuntuista kangasta. Heidän mielestään moitteeton puku. Edellinen sentään oli paksua morsiussatiinia. Tämän piti olla vielä isompaa kokoa kuin edellinen, ja kuulemma vielä reilu koko, MUTTA! Se oli niin alas, pyllyn alle kireäksi tehty, niin eihän se mahtunut kunnolla päälle. Kuvia puvusta en edes viitsinyt ottaa, kun olin niin pettynyt, ei muuta kuin palautukseen. Samalla laitoin, että voi ne parin muunkin puvun rahat palauttaa jo, koska ne ei tule mahtumaan päälle. Vielä yhtä pukua odottelen hetken aikaa. Käyn viikonloppuna kyllä liikkeestä katsomassa pukua, jos sattuisi löytymään joku hyvä ja halpa. Häät on 3 viikon päästä. Että vähän jo kiirettä pukkaa. Varsinkin jos muutoksia vielä joutuu tekemään.
  11. vmh: Itekkin oon pihi, mutta ravintolasta ei saa kyllä mitään parilla kympillä. Pitäisin parempana summana 50€. Sillä summalla ollaan ostettu lahjat kaasoille ja bestmanille.
  12. Kenen sormukseen mahtuu noin pitkää tekstiä? Tai ehkä itselläni tilaa vie timantit, jotka näkyy reikinä toisella puolella...
  13. Meille tulossa ehkäpä 56 vierasta ja musta noi on jo isot häät. Pieninä häinä pidän jotain 20 vieraan joukkoa.
  14. Meiltä lähti kutsu Kiinaan miehen veljelle, kuoreen laitetaan jokaisen koko nimi, ketkä on tarkoitus kutsua. Kutsu oli suomeksi, koska veli osaa kuitenkin suomea ja voi kääntää kiinalaiselle vaimolleen.
  15. Itse ostettiin bestmanille se perinteinen taskumatti kaiverruksella. Toiselle kaasolle lymfatyrapia + muumimuki (jota on toivottu). Toiselle kaasolle vyöhyketerapia, johon kuuluu niska-hartiaseudun ja päänhieronta.
  16. Rockon: Mulla ja miehelläs on samanlainen maku, musta paras on miehen 2 vaihtoehto.
  17. Itse kävin kimppua kyselemässä Mestarin kukassa, sieltä kimpun olisivat tehneet n.50€:lla. Johon siis kuuluu kolme valkoista värililjaa ja 10-15 oranssia lambada ruusua. Saman kimpun Ruusupuu ja Kirsin kukka- ja hautauspalvelu Säynätsalossa tekevät 30-35€:lla. Kaikissa oli ystävällistä palvelua. Kimppu siis ilman morsius sidontaa omilla varsilla. Otin lopulta kukat Kirsin kukasta, koska häät Juurikkasaaressa, jonne se tuo ne paikan päälle ilman lisämaksua. Helpottuu sekin homma. Eli äskeinen kimppu, kaksi ruusuviehettä ja noutopöydän kimppu samoilla kukilla, kuin kimpussani, värit vaan päinvastoin (tietysti kimppuihin yms. tulee vihreetä ja valkoista harsokukkaa). Maksaa n. 90€.
  18. Vieläkö morsiamet käyttää huntua? Mä olin vielä äsken ehdottomasti sitä mieltä, että huntua ei tule. Mutta niinhän se mieli tuntuu muuttuvan koko ajan. Itselläni on todella lyhyt tukka. Eli korvat näkyvissä, ja pituutta päällä on varmaan 7 cm, takatukka on pidempi... Olin ajatellut laittaa vain timanttipannan. Mitään kampausta ei siis tähän tukkaan saa. Mietin, miten hunnun saisi kiinnitettyä? Voisiko sen ommella pantaan kiinni?
  19. Me käytettiin monotype corsivaa.
  20. Mä kysyin kanssa Iinasta hintaa, ja puvun lyhennys on 20€. Musta se oli halpa, koska eräässä morsiuspukuliikkeessä siitä veloitetaan 60€.
  21. En tiedä onko tämä nyt oikea ketju kysyä asiaa, mutta puvussani on takana nyöritys. En ole ennemmin käyttänyt sellaista. Ja netistä tilasin, eli liikkeessä sitä ei ole minulle puettu päälle. Kysymys kuuluu: Nyöritetäänkö puku ylhäältä alaspäin? Ja mihin nyörien päät piilotetaan? Ainakaan kuvissa nyörien päät ei roiku missään ulkona puvusta...
  22. Aamukahvi: Paljetit oli hopeisia, salama vääristää kuvaa. Muuten puku oli hyvä, mutta just noi paljetit ja sitten kirkkaat koristeet oli huonosti kiinni. Jotkut oli löystynyt niin, että ne tavallaan roikkuivat lankojen päässä. Jotain ne oli jo korjannut, ennen kuin lähettivät minulle. Ja varmaankin ne korjais noi kaikki, jos siihen päädyn. Uuden puvun he olivat jo minulle tilanneet, jos siihen päätyisin. En vaan usko, että enää kerkeää. Häihin nyt 4,5 viikkoa, ja vielä pitäisi saada helmakin lyhennettäväksi. Perjantaina pitäis loputkin puvut lähteä Kiinasta tänne päin. Mutta aika kauan niillä kestää aina tullakin... Mutta ehkä parasta Bridezillasta tilatessa on just palautusoikeus. Toisin kuin suoraan Kiinasta tilattuna. Minkä kokoisen puvun tilasit? Mulla on koko 16. Ja mittasin rinnanympäryksen liivien ja topin päältä, ja oli 107cm. Sama kuin kokotaulukon mitta. Mutta silti mies sai tosissaan vetää nyörejä tiukemmalle, että sai kiinni. Ettei niitä pukuja ihan tarkalleen mittoihin välttämättä tehdä... Vyötärön ympärys taas itselläni on 101cm, siis navan kohdalta. Ja mittataulukossa on 88cm, ja silti mahtui!
  23. Mä oon varmaankin kirjoitellut väärälle palstalle. Virheeni huomasin, vasta kun näin tämän palstan... Eli olen tilaillut hääpukuja Bridezillasista. Suomalainen nettikauppahan sekin on. Ja hyvin on viestittely pelannut. Yhden puvun olen jo saanut. Oli hyvä ja tosi tukeva. Seuraavia odotellessa... Ainut on vaan, että toimitusajat ei ole pitäneet. Tarkemmat tiedot ja kuvat löytyy toiselta palstalta:Hääpukujen/asusteiden tilaaminen ulkomailta netin kautta
  24. Tilasin Bridezillasista hääpukuja. Standardikokoja, jotta niillä on palautusoikeus. Puku luvattiin 2-4 viikossa, mutta kesti 5 viikkoa. Toisille puvuille luvattiin 4-5viikkoa, max. 6 viikkoa, ja nyt on kestänyt jo 7 viikkoa. Mutta jotain on kohtapuolin taas tulossa. Eli ekaa pukua on päässyt sovittelemaan. Ja oli hyvä. Kirjailut tuntu olevan heikosti kiinni, mutta muuten tosi tukevan oloinen (eikä puvussa silti ole kuin 2 luuta, tai ainakin luulisin). Ei ehkä edes tarvitse rintsikoita alle. Mies sai vetää tosissaan kireelle, että takana oleva kangas riitti kokonaan nyörien alle, eli on vähän liian nafti, mutta onhan tässä vielä vähän aikaa laihduttaa... Pukua pitäis lyhentää, enkä oo varma laahuksestakaan... Siis jos tohon pukuun päädyn. Ja joo tiedän, nyöritettiin puku väärästä päästä ilmeisesti, ainakin, jos kattoo mallikuvaa. Ja muutenkin mies sai sen aika huonosti tehtyä, niin en viitti takaapäin edes laittaa kuvaa. Maksoin puvusta 299€. Puku on tämä: http://www.bridezill...416-p-2766.html Vannehame, jossa oli kaksi kerrosta tylliä päällä, on kyllä sen näkönenkin, että on jostain halvalla ostettu. Sen verran omituisesti ommeltu, mutta onneks se ei näy puvun alta. Maksoin vannehameesta 39€. Ja painoindeksini on kuitenkin 36!!! Näyttää tossa puvussa laihemmalta, kuin normaalivaatteissa. Puvun koko 16, joka on kyllä pienempi, kuin Suomessa kokeilemani 16... Kaikki yhteydenpito yms. sujui hyvin Bridezillasin kanssa.