shampanja

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

  Never

About shampanja

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Herkkukori tulee vaan aika paljon maksamaan. Olisi kiva keksiä joku edullisempi juttu. Karkkia ehkä, voisivat siinä illan mittaa syödä - vaahtokarkit voisivat olla häihin sopivaa...
 2. Annatteko te hääleikeistä ja kilpailuista palkintoja? Mielestäni mukavin tapa olisi palkita esim. kuohuviinipullolla voittaajapöytää, mutta kun häänviettopaikka on ravintola. Tulisi turhan arvokkaaksi ostaa pulloja ravintolahintaan ja omia ei saa tuoda. Karkki tms tuntuu vähän tylsältä. Ideoita kaipailisin...
 3. Olemme lähdössä Balille muutaman viikon kuluttua ja olisi mukava tietää niiltä jotka ovat Balilla matkailleet, että onko Balilla vaatteiden teetätys edullista? Nimittäin missään esitteissä ei mainita asiaa samalla tavoin kuin esim. Thaimaan kohdalla. Ja että kannattaako ostoksia tehdä mielummin Kuala Lumpurissa kuin Balilla?
 4. Me vietämme hääyömme Seurahuoneella. Valinnanvaraa tosiaan on Lahdessa aika vähän. Toinen vaihtoehto olisi ollut Alex Park, josta ehkä olisi saattanut saada vähän parempaa palvelua. Lahdessa on meidän hääviikonloppuna ammunnan MM-kisat, joten koko lahti tuntuu olevan buukattu täyteen. Vaihtoehtoja ei hirveästi ollut. Hintoihin on pistetty mukavasti MM-lisät päälle, eikä mitkään mahdolliset etukortit käy. Me asutaan kaason kanssa jo edellinen yö Seurahuoneella. Yhtenä syynä oli myös valintaamme vaikutti se, että mahdollisesti lähdemme jatkoille hääporukan mukana ja Seurahuone saattaisi olla semmoinen paikka mihin suunnistamme. Siitä voisi sitten hipsiä halutessa vain huoneeseen. Ei tarvitse enää lähteä taksilla ajelemaan.
 5. Itselläni on kaksi vakiotuoksua Laura Biagiotin Venetzia ja Gaultierin tuoksu. Hääpäiväksi olen suunnitellut uuden tuoksun, Naomi Cambelin perustuokun tai Exitin. Testasin niitä laivalla ja mies tykästyi molempiin. Pidän hiukan makeahkoista tuoksuista. Minusta on mukava laittaa hääpäivänä aivan uutta tuoksua. Jatkossa tuoksu muistuttaa ihanasta päivästämme.
 6. Meillä tanssitaan häitä Lahdessa Kommodorissa. Se on ns. pursiseuraravintola Vesijärven rannalla.