Mansikankukka

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Mansikankukka

 • Rank
  Untuvikko
 1. Tosi harmi, että teile on noin käynyt. Itse juhlimme siellä viime kesänä. Ja mitään ongelmia ei ollut. Piha oli ihana, saimme otettua siellä tosi hienoja kuvia. Erilaisia ryhmäkuvia sekä meidän hääkuvat. Toivottavasti juhlapaikka-asia teillä järjestyy.
 2. Seikat, jotka johtivat karsimiseen: Juhlapaikan kolkko ulkonäkö (eli tylsät työväentalo-tyyppiset), A-oikeudet, paikan oma pitopalvelu, liian korkea hinta ja puhelimeen vastaamattomuus. Halusin nimittäin ottaa kaikkiin paikkoihin ensimmäisen yhteydenoton puhelimitse.
 3. Noin puoli vuotta ennen häitä varasimme paikan. Oikeasti jäi liian viime tippaan. Ainakin täällä pääkaupunkiseudulla tosiaankin on hyvä olla ajoissa liikkeellä. Meidän onni, että saimme juuri sen paikan, minkä halusimme. Asiaa auttoi se, että etsimme juhlapaikkaa pienemmille häille. Jos olisimme pitäneet isommat häät, ei olisi hyvän paikan löytäminen niin vaan onnistunutkaan.
 4. Ensin varattiin juhlapaikka ja vasta sitten kirkko. Mutta me emme halunneet vihkikirkoksi seudun suosituinta vihkikirkkoa. Joten ei tarvinnut niin tuota kirkkoa jännittää. Juhlapaikka taas oli must-juttu. Onneksi saimme, kaksi päivävaihtoehtoa oli, ja toinen niistä onnistui.
 5. Ilman muuta saa minusta tuollaista toivoa. Ymmärrän kyllä sen, että jotkut pukukoodit voivat aiheuttaa ongelmia. Esimerkiksi sitä pitkää juhlavaa iltapukua ei kaikilta löydy, eikä ole varaakaan ostaa. Mutta teidän toivomuksen luulisi olevan helppo toteuttaa. Mustaa ja valkoista. Itse ainakin noudattaisin tätä mielelläni.
 6. Itselläni oli hääkimppu gerberoista, ihan omilla varsilla. Kestivät todella hyvin koko päivän, vaikka ilman vettä aina välillä olivatkin, eikä varsia kukaan ehtinyt missään vaiheessa lyhentämään. Pöydässä olivat maljakossa. ja kesti pari päivää häiden jälkeen maljakossa kauniina.
 7. Minun sormus teetettiin Ofelia Jewerly Oy:ssä (Kultaseppä Kari Hirvonen). Ja olen todella tyytyväinen. Liikkeestä löytyi hyvä valikoima timantteja, josta löytyi SE OIKEA. Timantti kiinnitettiin krapoilla. Muutamalla ystävälläni on kivi irronnut aika pian tällaisesta sormuksesta. Omani on kuitenkin todella tukevasti kiinni edelleen. Ja krappakiinnitys on kuitenkin siron näköinen. Pidän sormusta päivittäin. Sovimme kultasepän kanssa, että käyn silloin tällöin tarkastuttamassa sormuksen. Ensimmäisen kahden vuoden jälkeen sormus oli edelleen kuin uusi. Myös miehelleni teetettiin sormus. Todella tyytyväisiä olemme siihenkin.
 8. Nyt kaivataisiin tuoreita kokemuksia! Eli Freesi on saanut postiivista palautetta. Onko muita? ensisijaisesti Itä- ja Keski-Vantaalta. Kiitos!