Griselda

Naikkari
 • Content count

  3300
 • Joined

 • Last visited

About Griselda

 • Rank
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1155 profile views
 1. Meilläkin on suunnitteilla lapsille oma huone/nurkkaus/pöytä, jossa olisi heille tekemistä. Saattaa tulla myös lapsenvahti yhdestä vähän vanhemmasta lapsivieraasta, jos hän suostuu.
 2. Meidän kutsuihin tulee jotenkin näin: "huomioittehan, että kutsu on osoitettu vain kuoressa mainituille henkilöille". Tätä olen nähnyt aika monilla käytettävän.
 3. Meillä sama suunnitelma! Loppuillasta on siis tarkoitus jatkaa juhlia astetta rennommin muun muassa saunomisen ja muun hengailevan illanvieton merkeissä, joten kutsuun täytyy liittää tieto siitä, että vapaamuotoisempaan juhlaan voi varata toiset vaatteet mukaan jos ei halua virallisemman osuuden vaatteissa juhlia. Kutsuun tulevia sanamuotoja ei olla ehditty vielä lainkaan miettiä, mutta pääidea sentään on jo tiedossa
 4. Me ei lähetetty kortteja, sillä tieto häistä on kulkeutunut luultavasti jo jokaiselle sukulaiselle tai ainakin tulee kulkeutumaan talven aikana. Niille, joiden tiedetään matkustelevan paljon on ilmoitettu henkilökohtaisesti jo nyt vajaa vuosi ennen häitä. Siitä ei ole pelkoa, että joku järjestäisi häitä samaan aikaan, sillä tiettävästi kukaan seurustelevista sukulaisista tai ystävistä ei ole tällä hetkellä kihloissa. Unohdin sanoa, että ajatuksena save the date -kortit on hyvä idea erityisesti, jos vieraita on tulossa paljon ja jos tietää muidenkin lähipiirissä suunnittelevan häitä tai muita juhlia.
 5. Mä vastaan tähän uudestaan, kun olen vasta nyt tehnyt lopullisen päätöksen Olin siis etukäteen tiukasti päättänyt, että mies ei tule näkemään pukua (tämä oli myös hänen oma toiveensa). Löysin puvun ja kappas, teki ihan hirrrrveesti mieli näyttää se miehelle! Mies tuntee minut riittävän hyvin ja tyytyi vaan sanomaan, ettei hän aio katsoa sitä. Nyt, kun puvun ostamisesta on kulunut melkein kuukausi, mä olen lähes varma siitä, että mies näkee puvun vasta hääpäivänä. EI olla vielä päätetty, otetaanko meistä hääkuvat ennen vai jälkeen vihkimisen, mutta ennen alttaria hän näkee minut joka tapauksessa, sillä kävelemme alttarille yhdessä. Mä jätin eilen puvun roikkumaan makuuhuoneeseen vaatekaapin kahvasta ja lähdin töihin, puku on siis valkoisessa pukupussista, josta ei näy läpi. Mies laittoi töihin viestin ja mun sydän meinasi pysähtyä: "täytyy varmaan siirtää tuo puku peilikaapin sisälle, kun ilta-aurinko saa sen pussin vaarallisen läpinäkyväksi..." Mies vakuutteli mulle, ettei se ollut nähnyt muuta kuin valkoisen värin.
 6. Mä löysin oman pukuni ensimmäisellä sovituskerralla, kun häihin oli aikaa noin vuosi. Sain sen puoleen hintaan, kun kaikki edellisvuoden mallistot oli poistomyynnissä. Toisaalta, jos olisin odottanut myöhempään syksyyn, vuoden 2014 mallistot olis tullut kauppoihin ja sielläkin olisi voinut olla joku helmi, paljon kalliimpi tietenkin.
 7. Lähetetään varmaan noin 4 kk etukäteen ellei jopa aikaisemminkin.
 8. Laiskuus on iskenyt, sillä ei olla vieläkään saatu väliaikaista ja suuntaa-antavaa kutsuvieraslistaa tehtyä valmiiksi! Siinä on 67 nimeä, osa karsitaan ja muutama nimi tulee lisää. Veikkaisin, että lopullinen kutsuttavien määrä on 70.
 9. Meillä oli kiikarissa kaksi keskenään täysin erilaista juhlapaikkaa, ja kun plussat ja miinukset lyötiin pöytään vertailtaviksi, sieltä nousi muutama ominaisuus, joiden perusteella päätös tehtiin. - Ruokapuoli. Toisessa paikassa ruoka ja juomat kuuluivat pakettiin ja toisessa kaikki piti järjestää itse. Päätimme järjestää itse, näin saamme valita mitä ruokaa vieraille tarjotaan ja tarjoilla alkoholia mielin määrin ja vähän halvemmalla kuin että vieraat ostaisivat ravintolahinnoilla. - Sijainti. Toinen oli tien varrella (itsekin olen joskus tiellä ajaessani tiiraillut juhlapaikan suuntaan kun olen huomannut että siellä juhlitaan häitä), metsää ympärillä. Toinen rauhaisalla paikalla järven rannalla. Viimeinen vei voiton. - Vuokra-aika. Toisessa vuokra-aika loppui joskus puolen yön jälkeen ja toisessa seuraavana päivänä klo 16. Tarkoitus olis juhlia koko yö, joten ei tarvinnut kauaa miettiä.
 10. Olen kyllä sellainen itkupilli, että parempi jättää puheiden pitämiset muille... Toisaalta tämä ajatus kiehtoo mua jotenkin. Pitäisin luultavasti spontaanin puheen.
 11. Kaunis!(Kuvan lainaaminen ei luurilla onnistu...)
 12. Mielestäni vain neljissä häissä olen ollut vieraana.
 13. Kirkko varattiin 14 kk ennen häitä ja juhlapaikka noin 13 kk ennen. Juhlapaikalta meille sanottiin, että "meidän viikonlopun" molemmilta puolilta oli viikonloput jo varattu, joten ei todellakaan oltu liian aikaisin liikkeellä.
 14. Mä käytän sormusta lähes koko ajan. Otan sen pois ainoastaan salilla, käsiä rasvatessa, hiuksia värjätessä ja jos pitää tunkea molemmat kädet esim. pullataikinaan.
 15. On ollut ihanaa huomata, että mies selkeästi haluaa tehdä oman osansa häiden suunnitteluun liittyen enkä usko, että se on hänestä epämukavaa. Hän on ottanut päävastuun tarjousten pyytämisestä (asiassa kuin asiassa) ja yhteydenpidosta esim. juhlapaikkojen omistajiin. Hän on aikatauluttanut kirkon varaamisen ja juhlapaikkoihin tutustumiset meidän aikatauluihin sopiviksi, ilmoittanut vaan että "perjantaina klo 14 mennään varamaan kirkko, sä pääset varttia aikaisemmin töistä." Tähän mennessä mies on siis osallistunut järjestelyihin kiitettävästi, enkä usko että myöhemminkään tulee ongelmia ainakaan siinä, että häntä ei kiinnostaisi. Hänen täytyy vaan päästä tekemään niitä asioita mitkä häntä kiinnostaa (jos hän ei halua selailla häälehtiä mun kanssa se ei heti tarkoita sitä, ettei häntä kiinnosta pätkääkään koko häät) ja antaa riittävästi vastuuta, niin voilá