Jump to content
Naimisiin.info

Salsatar

Rouva
  • Viestit

    37
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Salsatar

  • Syntymäpäivä 08/15/1977

Profile Information

  • Gender
    Male

Salsatar's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Me olemme olleet kihloissa hääpäivään mennessä 2 vuotta 2 kuukautta. Yhdessä olemme olleet melkein viisi vuotta.
  2. Meillä tuli infokirjeeseen kutsun yhteyteen, että juhlimme aikuisten kesken. Meillä juhlatila rajoittaa vierasmäärää ja jo lähipiirin lapsista olisi tullut niin iso määrä, että tämä oli meidän päätös rajata ja saada myös enemmän meille tärkeitä ja läheisiä ystäviä ja sukulaisia mukaan ,kuin olisimme saaneet, jos kutsuisimme kaikki perheineen. Suurin osa ystävistämme on ollut tyytyväisiä tästä, että kerrankin "saavat" oikein luvalla lähteä kaksistaan juhlimaan ilman lapsia ja viettää laatuaikaa ja juhlia kunnolla. Mutta niinkuin sanottu, kukin ja jokainen taaplaa tyylillään.
  3. Varasimme juhlapaikan muistaakseni helmi-maaliskuussa 2010 ja häitä vietetään 13.8.2011.
  4. Me maksamme myös itse omat häämme ja ne ovat aivan meidän maun mukaiset ja meidän oloiset. Tavallaan helppoakin juuri näin ja ikää on kuitenkin jo sen verran, että itse halutaan häämme järjestää.
  5. Meille tulee Pito-Alma Vääksystä. Olöemmne kuulleet heistä pelkkää hyvää ja s.postiviestittely ja puhelimitse asioiden hoitaminen on ollut luonnollista, ystävällistä ja asiantuntevaa. Tapaamiseen olivat hyvin valmistautuneet ja oikein hyvä kokemus siitäkin jäi. Elokuussa on meillä häät, joten sen jälkeen tiedän taas kokemuksesta enemmän. Siellä tapaamisessa oli puhetta, että ovat tosi kysyttyjä ja keväällä 2011 oli jo pitkälle vuosi 2012 varattu eli ajoissa kannattaa ainakin heidän suhteen olla liikkeellä.
  6. Juu, eipä kestä. Meillä on suunniteltu vieraiden kirkkoon järjestäytyminen siten, että kirkossa on meidän järjestämä vastuuhenkilö, joka "järjestää" vieraat istumaan paikoilleen kirkon etuosaan, jotta kaikki näkisivät hyvin, eikä tyypillisesti tosiaan jää takariviin. Minua alkuun vierastutti juuri nuo isot pylväät kirkossa, mutta kirkko itsessään on niin kaunis, että muuta potentiaalista vaihtoehtoa ei silti oikein nähty. Meillä on juhlat vihkimisen jälkeen Nuorisoseura Toivolan talossa. Kirkolta Toivolaan tulee n. 11 km. Kiitos sitä samaa sinulle Intiaanityttö. Milloinkas teillä häät ovatkaan?
  7. Me varattiin kirkko muistaakseni helmikuussa 2010 ja menemme nyt tänä kesänä naimisiin 13.8.2011. Paljon oli jo varauksia kirkosta tehty, mutta kuin tilauksesta meidän toivomamme päivä ja ajankohta oli vielä vapaana. Meidät vihitään Hollolan Pyhän Marian kirkossa, joka on suosittu vihkikirkko. Soitin silloni helmikuussa itseasiassa tiedustellakseni, että milloin kirkkoa voi ruveta varaamaan ja siellä olikin jo varausten suhteen ollut täysi tohina ja päällä.
  8. Meidät vihitään myös Hollolan kirkossa nyt tänä kesänä 13.8. ja meille kerrottiin, että sisääntultaessa vasemmalla puolella on pylväiden kohdalla olevissa penkeissä pyörät, joilla penkit saadaan liikkumaan seinäänpäin siten, että käytävälle tulee pylväiden kohdalle tilaa niin, ett vierekkäin pääsee hyvin kulkemaan. Eli niin siis sitten menemme.
  9. Meillä päädyttiin monen mutkan jälkeen siihen, että ilmoittautumiset ottaa vastaan minä ja toinen kaasoista.
  10. Salsatar

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Meillä meni koko musiikkisuunnitelma uusiksi, kun kanttori teilasi jokaikisen ehdotuksen. Lauluesityksiin käy ainoastaan hengellinen tai klassinen kappale ei esim Romanssi tms. No, nyt sitten kuuntelemaan ja selaamaan ja etsimään uudestaan... Marssitoiveet meni niin ikään uusiksi... No, jahka tästä harmituksesta pääsee yli, niin eikähön joku ihana vaihtoehto sitten löydy. Oltiin vaan löydetty, niin meidän jutut.
  11. Minä otan miehen sukunimen. Nykyisestä sukunimestäni pidän kovasti, mutta yhteinen sukunimi viehättää ja tuntuu hyvältä. Miehen sukunimi on kaiken lisäksi hyvä ja kaunis.
  12. Hotelliin olemme suunnitelleet menevämme hääyöksi, mutta emme ole sitä vielä varanneet. Toivottavasti huone vielä löytyy.
  13. Meillä tämä ollaan ajateltu niin, että bestman ja kaasot seisovat edessä valmiina odottamassa, kun häämarssi kajahtaa. Sulhaspojat ja sormuksenkantaja kulkevat ensin ja kun he ovat edessä, minä ja isä lähdemme tulemaan ja sulhanen tulee sitten vastaan. Tämä ei ole kylläkään ehdottoman varma vielä, mutta tällä hetkellä siis näillä ajatuksian ja tunnelmin.
  14. Tietääkö kukaan, että saako Hollolan Pyhän Marian kirkossa heittää riisiä tai ylipäänsä mitään?
  15. Hups, en ollutkaan kirjautuneena. No minähän se olin. Meillä on häät ensi kesänä ja hääjuhlapaikaksi olemme varanneet Nuorisoseura Toivolan talon. Mielelläni kuulisin infoa ja kokemuksia paikasta ja miksei ideoitakin, että miten te ratkaisitte erinäiset asiat ja paljonko teillä oli vieraita paikalla yms.
×
×
  • Create New...