Cecilia

Rouva
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Cecilia

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä oli Peten Pitoässät ja häitämme juhlittiin Suomenlinnassa, joten ainakin nyt heillä on kokemusta lautta-asioista yms, jotka vaikuttavat Suomenlinnassa juhlimiseen. Meillä menu oli välimerellinen ja vieraat kehuivat ruokia erittäin hyviksi, itselleni ei maistunut ruoka koko päivänä! Todella tärkeä seikka oli myös heidän uskomattoman ystävällinen ja joustava palvelu! Varaisin heidät uudelleenkin!
 2. Meilläkin meni loistavasti, jopa ilma oli mahtava, vaikka oltiin varauduttu räntäsateeseen. En tekisi mitään toisin
 3. Perjantaipäivä meni häätilan järjestämissä ja illalla vanhempieni kotiin päästessäni olin niin väsynyt, että nukahdin jo kymmenen jälkeen ja nukuin kahdeksaan kuten olin suunnitellutkin. En siis jaksanut väsymykseltäni jännittää, mies teki sen kuulemma puolestani. Hyvin nukutun yön jälkeen oli mukava aloittaa pitkä ihana päivä!
 4. Meillä on hopeiset kihlasormukset ja myös vihkisormuksemme tulevat olemaan hopeaa! Löysimme yksinkertaisesti meille parhaiten sopivat hopeisista mallistoista Kihlat on kolme vuotta vanhat ja hyvässä kunnossa. Toki pinta kolhiintuu, mutta myös kultaan ja valkokultaan tulee ajan mittaan naarmuja, joten koruja on ihan hyvä välillä huoltaa
 5. Olen suunnitellut, että hääkimppuni koostuisi muutamasta (3-5kpl) gerberasta, jotka olisi sidottu varrestaan satiininauhalla. Nyt kiinnostaisi tietää, onko kellään ollut vastaavaa kimppua? Kaikki yksinkertaiset gerberakimppu-ideat sekä kuvat otetaan ilolla vastaan. ;D Toinen kysymys: millainen on gerberan pakkasenkesto? Kiitos!
 6. Hauskaa kuulla, että Peten Pitoässistä on hyviä kokemuksia, sillä olemme mitä ilmeisemmin sen valitsemassa. Tähän asti tulleista tarjouksista edullisin, mutta menu silti persoonallisin. Täytyy sopia pian tapaaminen