Milkkiss

Rouva
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

About Milkkiss

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

584 profile views
 1. Meillä pyydettiin myös ensisijaisesti rahaa, koska tavaralle ei ole tarvetta. Saatiinkin vajaa 4000€, ja muutama vieras toi (lahjalista ulkopuolelta) astioita (sarjaan jota emme kerää).
 2. Järkyttävää käytöstä! Voivatko he edes olla aikuisia?? Teillä on kyllä ihan syytä olla asiasta loukkaantuneita, ja täytyy sanoa että kyllä sulhasen sisarukset nolasivat itsensä pahemman kerran!
 3. Sain huomenlahjaksi tämmöisen Longinesin rannekellon. Longines conquest Kellossa on 30 TW-VVS timanttia yht. 0,36 karaattia, ja kellotaulussa 11 timanttia, yht. 0,036 karaattia. En olisi ikinä voinut kuvitella saavani kyseisen kellon, olin ihaillut erästä toista huomattavasti halvempaa certinan timanttikelloa, jota pidin kuitenkin myös liian kalliina lahjana. Tämä kello tulee olemaan ranteessani loppuelämän! Eikä tarvi sulhon enää kelloja minulle ostella Miehelleni ostin (näin jälkeenpäin ajateltuna vaatimattoman ) Tissotin rannekellon. Hän oli kuitenkin sitä kaupassa jo ihaillut.
 4. Saatiin yhdessä ohjelmanumerossa kaasoni hienoksi askartelema (kenkä)laatikko. Taidankin sinne säilöä muistoksi mm. kutsukortin, pöytäkortin ja muuta pientä Näin saan säilytettyä sekä laatikon, että muita muistoja. Idean sain tästä ketjusta, KIITOKSIA siitä!
 5. En tiedä milloin nämä vieraat olivat asiasta anopille ilmoittaneet, mutta käsitin kyllä että hyvissä ajoin. Anopillekaan on turha asiasta mennä valittamaan/sanomaan, hän ei vaan tajua. Uskomatonta miten toheloita ihmiset ovatkaan... Hassuinta anopissa on se, että usein tunnen hänet (tai hänen tulevat sanomiset/tekemiset) paremmin mitä mieheni, eli hänen poikansa! Että tämä oli anopilta hyvin odotettavaa käytöstä! Pitopalvelun lasku oli onneksi yllättäen huomattavasti pienempi kuin oltiin kuviteltu (siis luultiin että tulee 1000e kalliimpi lasku!!) joten sen puolesta ei nuo poissaolot niin haittaakaan...
 6. Mielestäni hymyilin koko matkan, hiukan väkinäisesti kylläkin. Suupieletkin muka meinasi jo alkaa värisemään. Videolta jälkeenpäin katseltuna ilmeeni oli kuitenkin melko tavallinen, ei erityisen hymyinen muttei nyt surullinenkaan. Tämä ehkä vähän näin jälkeenpäin harmittaa, kun olo oli kuitenkin niin onnellinen! Kirkosta poistuessa kyllä oli videollakin nähtävissä leveä hymy!
 7. Minua jäi harmittamaan häissämme anoppini. Ilmoittautuneista vieraista päälle 20 (!!!) jätti tulematta, joista 5 ilmoitti minulle edellisenä iltana sairastumisesta, ja n.10 henkilöä oli anopille peruneet tulonsa. Anoppi ei kuitenkaan tätä asiaa minulle/miehelleni ilmoittanut, ja anoppi itse kun ei järjestelyihinkään mitenkään osallistunut. Juhlapaikkana oli teltta, jonne tuskailimme äitini avulla kaikki pöydät mahtumaan ja lopulta näitä pöytiä oli täysin tyhjänä 3 kappaletta!! Kyllä pisti vähän vituttamaan kun juhlapaikalla huomasinne tämän, ja jälkeenpäin anopilta kuulimme, että vieraat olivat kyllä hänelle peruneet tulonsa. Jos me jotka juhlan järjestimme olisimme tienneet peruutuksista, olisi ainakin 2 pöytää voinut jättää laittamatta ja teltassa olisi silloin ollut huomattavasti enemmän tilaa kuljeksia. Saati sitten miten paljon tämä anopin toilailu tulee maksamaan pitopalvelun ruokalaskussa. Anoppi kun ei kustannuksiinkaan osallistu...
 8. Pussattiin aviopariksi julistamisen jälkeen. Pappi ei itse sanonut pussaamisesta mitään, joten jouduin häneltä harjoituksissa reippaana tyttönä asiasta kysäisemään. Hänen mielestään sopiva kohta oli tuo aviopuolisoiksi julistamisen jälkeen, eikä sormusten laiton jälkeen, koska siinä vaiheessa ei vielä oltu aviopari.
 9. Meidän vihkikirkko on ristin muotoinen, joten n. puolessa välissä "pää"käytävää on kahden käytävän risteys. Isäni saattaa minut tähän risteykseen saakka, johon sulhoni (on alussa alttarilla odottamassa) kävelee meitä vastaan ja isäni luovuttaa minut hänelle. Näin mukavasti yhdistyy kaksi asiaa, isäni saa saattaa minut ja voimme yhdessä sulhon kanssa kävellä alttarille. Tämä on ihan yleinen käytäntö täälläpäin, ainakin kyseisessä kirkossa. Muutoinkin täällä taitaa olla paljon noita ristin mallisia kirkkoja, joten luulisin tavan olevan mahdollinen niissäkin kirkoissa.
 10. Niiiiiiiin samaa mieltä! En ole ajatellutkaan polttareita minään vastalahjana hääkutsusta, vaan juhlista jonka kaverit omasta halustaan järjestävät morsiamelle. Yllätys olikin suuri kun tulin tätä ketjua lukemaan... Itse olisin otettu, jos saisin kutsun polttareihin vaikkei hääkutsua olisi tullutkaan. Kokisin, että olen morsiamelle kuitenkin sen verran tärkeä ihminen, että hän haluaa minut juhlimaan polttareitaan. Jos joku tulee minun polttareihin vain "maksumiehenä", saa hän kyllä vapaasti poistua ja minä kustannan hänen osuuden! Todellakaan halua juhlia toista tärkeää päivää sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät juhlia minulle omasta tahdostaan halua järjestää. Uskomatonta, miten ihmiset voivat olla niin erilaisia! (siis että joku loukkaantuisi pelkästä polttarikutsusta). Tajuavathan nämä loukkaantuneet, että morsian ei aina tiedä ketä polttareihin kutsutaan, ja saattaa olla täysin tietämätön koko asiasta. Turha tällöin on morsiamelle loukkaantua!
 11. Telttavuokraamossa osataan varmaanki sanoa tarkemmin tuohon teltan kokoon. Mutta itse mittailisin vaikka kotona niitä valmiita malleja, esim kuinka paljon 10m on OIKEASTI, jotta saisin hahmoteltua teltan koon... Totta, helteellä ihmiset varmasti viihtyvät pihalla ja silloin ei teltassakaan ole tarvetta seinille. Pelkkä aurinkokatos/suoja olisi silloin varmasti riittävä. Mutta sitten jos taas sataa vettä... Telttahäät kun ovat niiiin riippuvaisia ilmasta.
 12. Meillä on hääkuvaus jo kolme päivää ennen häitä. Haluttiin panostaa valokuvauksiin, ja lisäksi halusimme ottaa miljöökuvat. Kuvaaja (ammattilainen) suositteli, ettei kuvausta tehtäisi hääpäivänä (jännitys, aikataulut, iltaisin parempi valaistus kuvien kannalta jne) joten päädyimme tähän ratkaisuun. Kuvat otetaan siis koemeikki ja -kampaus päivänä, tai tarkemmin illalla jolloin aurinko ei paista enää niin kirkkaasti. Ja aikaakin siihen on saatu varattua huomattavasti enemmän, koko ilta aina auringonlaskuun saakka (eli 4-5 tuntia). Paikkoja voidaan kuulemma myös vaihtaa (siis ihan autolla vaihtaa paikkaa) tarvittaessa, jos mieleen tulee jokin idea. Voi, odotan jo niin kuvausta! Toki myös itse hääpäivää!
 13. Meillä vihkisormukseeni tuli perinteinen kaiverrus: Morsian & Sulho päivämäärä. Tuo päivämäärä olikin sitten hieman eri tavalla ilmaistu: 20 7/VIII 10 (eli siis 7.8.2010). Tuo päivä ja kuukausi ovat siis allekain... Liikkeessä tätä ehdotettiin meille, ja itse tykäistyin tähän "vanhaan" tyyliin heti! Kaiverrus tehtiin käsin, ja tuolla tavalla ilmaistuna päivämäärä vei vähemmän rajattua tilaa.
 14. Meillä on hääkuvaus jo pari päivää ennen häitä. Kirkko ja juhlat on lauantaina ja valokuvaus on edellisenä keskiviikkona. Haluttiin miljöökuvat, ja valaistus on iltaisin kaunis (siis jos ei tule kaatamalla vettä), muttei kuitenkaan haluttu kuvia hääpäivänä ottaa jotteivat vieraat joudu odottelemaan. Kuvaus tulee kestämään kuitenkin reilusti yli tunnin...Likemmäs kaksi tuntia. Koemeikki ja kampaus on silloin kuvauspäivänä. Voi, odotan jo niin valokuvausta!
 15. ^^ Kyllä saa hyvin selvää Olitko siis ajatellut kuinka suurta telttaa? Oliko mielessä sellainen seinällinen malli, vai riittäisikö teidän tarpeisiin sellainen pelkkä katos? Jos tanssia meinaatte, niin suosittelen kyllä sitä tanssilattiaa, huomattavasti helpompi tanssia ja turhilta horjahteluilta vältytään.