Milkkiss

Rouva
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Milkkiss

 1. Meillä pyydettiin myös ensisijaisesti rahaa, koska tavaralle ei ole tarvetta. Saatiinkin vajaa 4000€, ja muutama vieras toi (lahjalista ulkopuolelta) astioita (sarjaan jota emme kerää).
 2. Järkyttävää käytöstä! Voivatko he edes olla aikuisia?? Teillä on kyllä ihan syytä olla asiasta loukkaantuneita, ja täytyy sanoa että kyllä sulhasen sisarukset nolasivat itsensä pahemman kerran!
 3. Sain huomenlahjaksi tämmöisen Longinesin rannekellon. Longines conquest Kellossa on 30 TW-VVS timanttia yht. 0,36 karaattia, ja kellotaulussa 11 timanttia, yht. 0,036 karaattia. En olisi ikinä voinut kuvitella saavani kyseisen kellon, olin ihaillut erästä toista huomattavasti halvempaa certinan timanttikelloa, jota pidin kuitenkin myös liian kalliina lahjana. Tämä kello tulee olemaan ranteessani loppuelämän! Eikä tarvi sulhon enää kelloja minulle ostella Miehelleni ostin (näin jälkeenpäin ajateltuna vaatimattoman ) Tissotin rannekellon. Hän oli kuitenkin sitä kaupassa jo ihaillut.
 4. Saatiin yhdessä ohjelmanumerossa kaasoni hienoksi askartelema (kenkä)laatikko. Taidankin sinne säilöä muistoksi mm. kutsukortin, pöytäkortin ja muuta pientä Näin saan säilytettyä sekä laatikon, että muita muistoja. Idean sain tästä ketjusta, KIITOKSIA siitä!
 5. En tiedä milloin nämä vieraat olivat asiasta anopille ilmoittaneet, mutta käsitin kyllä että hyvissä ajoin. Anopillekaan on turha asiasta mennä valittamaan/sanomaan, hän ei vaan tajua. Uskomatonta miten toheloita ihmiset ovatkaan... Hassuinta anopissa on se, että usein tunnen hänet (tai hänen tulevat sanomiset/tekemiset) paremmin mitä mieheni, eli hänen poikansa! Että tämä oli anopilta hyvin odotettavaa käytöstä! Pitopalvelun lasku oli onneksi yllättäen huomattavasti pienempi kuin oltiin kuviteltu (siis luultiin että tulee 1000e kalliimpi lasku!!) joten sen puolesta ei nuo poissaolot niin haittaakaan...
 6. Mielestäni hymyilin koko matkan, hiukan väkinäisesti kylläkin. Suupieletkin muka meinasi jo alkaa värisemään. Videolta jälkeenpäin katseltuna ilmeeni oli kuitenkin melko tavallinen, ei erityisen hymyinen muttei nyt surullinenkaan. Tämä ehkä vähän näin jälkeenpäin harmittaa, kun olo oli kuitenkin niin onnellinen! Kirkosta poistuessa kyllä oli videollakin nähtävissä leveä hymy!
 7. Minua jäi harmittamaan häissämme anoppini. Ilmoittautuneista vieraista päälle 20 (!!!) jätti tulematta, joista 5 ilmoitti minulle edellisenä iltana sairastumisesta, ja n.10 henkilöä oli anopille peruneet tulonsa. Anoppi ei kuitenkaan tätä asiaa minulle/miehelleni ilmoittanut, ja anoppi itse kun ei järjestelyihinkään mitenkään osallistunut. Juhlapaikkana oli teltta, jonne tuskailimme äitini avulla kaikki pöydät mahtumaan ja lopulta näitä pöytiä oli täysin tyhjänä 3 kappaletta!! Kyllä pisti vähän vituttamaan kun juhlapaikalla huomasinne tämän, ja jälkeenpäin anopilta kuulimme, että vieraat olivat kyllä hänelle peruneet tulonsa. Jos me jotka juhlan järjestimme olisimme tienneet peruutuksista, olisi ainakin 2 pöytää voinut jättää laittamatta ja teltassa olisi silloin ollut huomattavasti enemmän tilaa kuljeksia. Saati sitten miten paljon tämä anopin toilailu tulee maksamaan pitopalvelun ruokalaskussa. Anoppi kun ei kustannuksiinkaan osallistu...
 8. Pussattiin aviopariksi julistamisen jälkeen. Pappi ei itse sanonut pussaamisesta mitään, joten jouduin häneltä harjoituksissa reippaana tyttönä asiasta kysäisemään. Hänen mielestään sopiva kohta oli tuo aviopuolisoiksi julistamisen jälkeen, eikä sormusten laiton jälkeen, koska siinä vaiheessa ei vielä oltu aviopari.
 9. Meidän vihkikirkko on ristin muotoinen, joten n. puolessa välissä "pää"käytävää on kahden käytävän risteys. Isäni saattaa minut tähän risteykseen saakka, johon sulhoni (on alussa alttarilla odottamassa) kävelee meitä vastaan ja isäni luovuttaa minut hänelle. Näin mukavasti yhdistyy kaksi asiaa, isäni saa saattaa minut ja voimme yhdessä sulhon kanssa kävellä alttarille. Tämä on ihan yleinen käytäntö täälläpäin, ainakin kyseisessä kirkossa. Muutoinkin täällä taitaa olla paljon noita ristin mallisia kirkkoja, joten luulisin tavan olevan mahdollinen niissäkin kirkoissa.
 10. Niiiiiiiin samaa mieltä! En ole ajatellutkaan polttareita minään vastalahjana hääkutsusta, vaan juhlista jonka kaverit omasta halustaan järjestävät morsiamelle. Yllätys olikin suuri kun tulin tätä ketjua lukemaan... Itse olisin otettu, jos saisin kutsun polttareihin vaikkei hääkutsua olisi tullutkaan. Kokisin, että olen morsiamelle kuitenkin sen verran tärkeä ihminen, että hän haluaa minut juhlimaan polttareitaan. Jos joku tulee minun polttareihin vain "maksumiehenä", saa hän kyllä vapaasti poistua ja minä kustannan hänen osuuden! Todellakaan halua juhlia toista tärkeää päivää sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät juhlia minulle omasta tahdostaan halua järjestää. Uskomatonta, miten ihmiset voivat olla niin erilaisia! (siis että joku loukkaantuisi pelkästä polttarikutsusta). Tajuavathan nämä loukkaantuneet, että morsian ei aina tiedä ketä polttareihin kutsutaan, ja saattaa olla täysin tietämätön koko asiasta. Turha tällöin on morsiamelle loukkaantua!
 11. Telttavuokraamossa osataan varmaanki sanoa tarkemmin tuohon teltan kokoon. Mutta itse mittailisin vaikka kotona niitä valmiita malleja, esim kuinka paljon 10m on OIKEASTI, jotta saisin hahmoteltua teltan koon... Totta, helteellä ihmiset varmasti viihtyvät pihalla ja silloin ei teltassakaan ole tarvetta seinille. Pelkkä aurinkokatos/suoja olisi silloin varmasti riittävä. Mutta sitten jos taas sataa vettä... Telttahäät kun ovat niiiin riippuvaisia ilmasta.
 12. Meillä on hääkuvaus jo kolme päivää ennen häitä. Haluttiin panostaa valokuvauksiin, ja lisäksi halusimme ottaa miljöökuvat. Kuvaaja (ammattilainen) suositteli, ettei kuvausta tehtäisi hääpäivänä (jännitys, aikataulut, iltaisin parempi valaistus kuvien kannalta jne) joten päädyimme tähän ratkaisuun. Kuvat otetaan siis koemeikki ja -kampaus päivänä, tai tarkemmin illalla jolloin aurinko ei paista enää niin kirkkaasti. Ja aikaakin siihen on saatu varattua huomattavasti enemmän, koko ilta aina auringonlaskuun saakka (eli 4-5 tuntia). Paikkoja voidaan kuulemma myös vaihtaa (siis ihan autolla vaihtaa paikkaa) tarvittaessa, jos mieleen tulee jokin idea. Voi, odotan jo niin kuvausta! Toki myös itse hääpäivää!
 13. Meillä vihkisormukseeni tuli perinteinen kaiverrus: Morsian & Sulho päivämäärä. Tuo päivämäärä olikin sitten hieman eri tavalla ilmaistu: 20 7/VIII 10 (eli siis 7.8.2010). Tuo päivä ja kuukausi ovat siis allekain... Liikkeessä tätä ehdotettiin meille, ja itse tykäistyin tähän "vanhaan" tyyliin heti! Kaiverrus tehtiin käsin, ja tuolla tavalla ilmaistuna päivämäärä vei vähemmän rajattua tilaa.
 14. Meillä on hääkuvaus jo pari päivää ennen häitä. Kirkko ja juhlat on lauantaina ja valokuvaus on edellisenä keskiviikkona. Haluttiin miljöökuvat, ja valaistus on iltaisin kaunis (siis jos ei tule kaatamalla vettä), muttei kuitenkaan haluttu kuvia hääpäivänä ottaa jotteivat vieraat joudu odottelemaan. Kuvaus tulee kestämään kuitenkin reilusti yli tunnin...Likemmäs kaksi tuntia. Koemeikki ja kampaus on silloin kuvauspäivänä. Voi, odotan jo niin valokuvausta!
 15. ^^ Kyllä saa hyvin selvää Olitko siis ajatellut kuinka suurta telttaa? Oliko mielessä sellainen seinällinen malli, vai riittäisikö teidän tarpeisiin sellainen pelkkä katos? Jos tanssia meinaatte, niin suosittelen kyllä sitä tanssilattiaa, huomattavasti helpompi tanssia ja turhilta horjahteluilta vältytään.
 16. Voi ei, tarkoituksenani ei todellakaan ollut saada muita epäilemään omia valintojaan! Meillä vihkiminen on kirkossa, ja juhlat ovat kokonaisuudessaan teltassa joka on siis pystytetty vanhempieni pihamaalle (maatila). Telttaa en koristele ulkopuolelta mitenkään, se on ihan kaunis itsessään (sellainen valkoinen ikkunallinen), lisäksi pihassa on kukkia ja muuta kasvillisuutta, joten kokisin sen jo liian sekavaksi jos vielä teltan koristelisin. Sisälle toki laitan koristetta, lähinnä kukkia, sekä kattoon yksinkertaiset ulkovalot (jouluvalot) tähtitaivaaksi illan hämärtyessä... Teillä siis teltassa tapahtuisi VAIN vihkiminen, ja ruokailu yms. jossain muualla? Silloinhan pihalla ei välttämättä tarvitsisi kauaa edes olla, vai onko vihkimisen tarkoitus kestää kuinka pitkään?
 17. Järkyttyneenä lueskelin aiemmin tätä ketjua, ja ajattelin miten näin voi jollekin käydä. No, nytpä sitten se sattui omalle kohdalleni... Minulta kyseltiin n. 2 kk sitten tiedot viikonlopuista jolloin meillä on jo menoja. Tämän jälkeen ei asiasta olla oltu missään yhteyksissä minuun eikä sulhooni. Aloin viikko sitten kysellä kaasoltani josko hän tietäisi sulhon polttareiden ajankohtaa (kun minulle ei tosiaan asiasta oltu mitään ilmoitettu, ja kaaso on BM kans tekemisissä), ja hän kertoi että uskoisi niiden olevan häitä edeltävänä viikonloppuna. KÄÄK! eihän se käy! Meille on varattuna silloin todella tärkeä meno, jota en vielä 2 kk sitten tiennyt heille ilmoittaa, ja jos minä olisin tiennyt polttareiden ajankohdan, olisin valinnut toisen viikonlopun menoillemme. Asiasta väännettiin kättä vaikka kuinka kauan, kun kavereille sopisi ainoastaan kyseinen viikonloppu. No mutta sulhaselle se EI sovi! Myöhemmin paljastettiin, että meidän molempien polttarit olisi ollut silloin häitä edeltävänä viikonloppuna. Ja olivat myös kuulleet menostamme jo ennen kuin ilmoitin siitä heille, mutta olivat ajatelleet ettei se haittaa polttareiden järjestämistä. SIIS MITÄ?? Itse olen saanut jo niin paljon paskaa niskaan asian tiimoilta, että toivon ettei minulle polttareita järjestettäisikään, en niistä varmasti pystyisi nauttia. Kunhan sulholle järkkäisivät, niin olisin onnellinen. Kaikki tämä itku ja riita vain sen takia, että bm kumppaneineen ja kaaso kumppaneineen halusivat että polttarit ovat meille yllätys (heillä ei siis ollut aikomustakaan ilmoittaa minulle päivää). En vain vieläkään käsitä sitä, miten ne eivät olisi olleet sulholle yllätys vaikka minä olisinkin tiennyt ajankohdan...
 18. Teltta vuokrataan Ramirentiltä, hinnasta en tiedä kun vanhempani sen kustantavat. Suhteillaan saavat sen tuolta halvimmalla, joten muista paikoista ei olla edes kyselty. 100 neliön teltta kuulostaa kyllä minustakin pieneltä, jostain luin että pitäisi varata n. 1 m2 /hlö, joten tuohon mahtuisi sillä logiikalla se 100 henkeä. Meillä tulee telttaan ruokailupöytien lisäksi tarjoilupöytä (noutopöytä), musiikkilaitteet ja ehkä pieni tanssilattia (itsetehty vanerista) mikäli ei tule kokonaista lattiaa. Tuittu87 kiitoksia vinkeistä! Taidamme päätyä itse rakentamaan lattian, jos nyt sille tulee tarvetta. Kaikki muut perheessäni tuntuvat olevan sitä mieltä, että se ei tule satamaan vettä 3 viikkoa putkeen ennen häitä joten lattia olisi ihan turha...
 19. Telttahäät meillekin tulossa, ja olen jo asennoitunut siihen niin että vettä tulee kaatamalla. Kokemusta tällaisista häistä meillä kuitenkin jo löytyy, kaksi siskoani ovat juhlineet häitään samalla tavalla. Teltta tulee olemaan melko iso, jotain 9 x 21 m käsittääksein, ja vieraitakin vähän päälle 100 henkeä. Siskoillani ei ole teltassa ollut mitään lattiaa, toisella oli pieni tanssilattia, mutta muuten on ollut vain nurmikenttä. Itseäni onkin alkanut mietityttään, mistä voisi vuokrata ja millaisia lattioita (kun sitä vettä tulee satamaan se vähintään 3 viikkoa ennen häitä, ja vielä hääpäivänäkin )? Siskoni ovat selkeästi olleet huomattavasti optimistisempiä kuin minä, sillä he eivät olleet edes miettineet mitään lattioita. Kokemuksia siis kaivataan telttojen LATTIOISTA. Millainen on hyvä, jos pohjana on hieman epätasainen nurmikko. Riittääkö sellainen vihreä mattotyylinen ratkaisu, vai olisiko esimerkiksi sellaiset parvekkeilla käytettävät puu"laatat" parempi vaihtoehto? Pöydät ja penkit saadaan pysymään kyllä pystyssä ilman lattioitakin, lähinnä haluaisin jotain hätävaraa tuon sateen vuoksi...
 20. Me molemmat olimme 22-vuotiaita kihloihin mennessämme, molemmat ensimmäistä kertaa, takana oli seurustelua useampi vuosi. Nyt 26-vuotiaina menemme naimisiin
 21. Uusia matkakokemuksia kaipaisin! Miltä vaikuttaa Kuuba vuonna 2010? Rantalomaa olen kaivannut, mutta ilmeisesti kannattaisi Havannassa viettää myös useampi päivä? Milloin on säiden puolesta paras aika matkustaa, ettei sada muttei ole liian kuuma? Käsittääksein tämä olisi silloin kun suomessa on talvi. Ja vielä yksi asia. Näin jostain kuvan ja juttua hämähäkeistä joita hotellien kylppäreissä oli. Itse hämähäkkikammoisena tämä sai minut miettimään uudelleen haluanko Kuubaan häämatkalle. Oliko niitä hämähäkkejä (tarkoitan sellaisia nyrkinkokoisia) teidän hotellissanne tai tuliko matkallanne niitä muuten vastaan?
 22. Meillekin tuli kutsuun Pikku Myyn kaksi karamellia letkautus, ja hääkarkkeihin ollaan ajateltu myös muumien sanomisia laittaa. On ne vaan niin ihania
 23. Olen ollut kerran häissä, jossa oli vastaavanlainen esittely. Vieraita siellä oli päälle sata, iso juhlasali ja esiteltävät nousivat aina seisomaan. Tästä ei jäänyt itselleni mieleen muuta kuin kauhea tuolien kolistelu, kun vieraat yrittivät nousta. Taidettiinpa leikkiä loppupeleissä jatkaa siten, että esiteltävät vain nostivat käden ylös ja huiskuttivat, mutta tuolloin ei taas naamaa nähnyt. Esittelyistäkään ei oikein tainnut kuulla mitään. Koko homma venyi jo niin pitkäksi, ettei yleisökään oikein jaksanut enää keskittyä kuuntelemaan... Eli tämä leikki ei kyseisissä häissä/tiloissa toiminut. Ideanahan tämä on ihan loistava, mutta kannattaa todella miettiä toimiiko leikki teidän häissänne.
 24. ekaa kertaa lainaamassa tekstiä, saa nähdä onnistuiko Meille tulee myös Volvo Amazon,punainen, isoisäni vanha museokilvissä oleva. Autolla on paljon tunnearvoa itselleni, joten sen valinta hääautoksi oli päivänselvä homma.
 25. Meillä lähti kutsujen mukana humoristinen juhlaohjesääntö. Infoa oli niin paljon (juhlapaikasta, ajo-ohjeet, majoitus, lahjatoiveet...) että niitä ei olisi kutsuun saanut mahtumaan. Ja toisaalta, halusin kutsun olevan pelkkä kutsu, enkä halunnut siihen esim mainintaa lahjatoiveista. Lisäksi halusimme tällä ohjesäännöllä viestittää vieraillemme sitä, että juhlista tulisi hauskat ja rennot ilman turhia jäykistelyjä. Netistä kopioitu ja omanlaiseksi muokattu juhlaohjesääntö on meillä saanut paljon positiivista palautetta. Tosin olisi ollut mukava, että kutsutut olisivat kehuneet myös sitä minun itse suunnittelemaa ja vaivalla askartelemaa kutsua!!!