Jump to content
Naimisiin.info

ani

Jäsen
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

  Never

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa

ani's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Hui Aika paljon tavaraa ja noin mielyttävään hintaan Kyllä taitaa yhteydenotto siihen suuntaan olla järkevä ratkaisu.
 2. Mitäs hintaluokkaa se oli siellä Emiliassa? Niin siis ja olikos mitä tarjolla? Ollaan harkitsemassa että jos sittenkin pidettäis ihan kotikaupungissa häät ja siitä syystä teen pientä ennakko tiedustelua , varmasti halvempaa kuin täällä pk-seudulla ;D
 3. Jeps Kyllä jos tämä tyttö toivoo poutaa, niin kyllä varmasti on sitten runsas sateinen kesä , eteenkin just siinä häitten kynnyksellä> Kuinkas isoa telttaa olitte ajatelleet? Kun meille tulee n. 70 henk. , mutta iso kasa lapsia jotka ei varmaan istuskele ;D niin ei tietoa kuinka isoa telttaa pitäisi etsiskellä...
 4. Ah Ihanalta kuulosti tuo kattokruunu juttu... Meille tulee nyt sitten ilmeisesti juhlateltta (suhteiden avulla, hinnasta ei vielä olla puhuttu). Miten on muuten lattia ratkaistu, siis ovatko olleet ihan ilman kiinteää lattiaa, ruohikolla ja upposiko korot pahastikkin? :
 5. Ajateltiin itse jotain telttaa juhlapaikaksi, mutta kun ei tiedetä niiden viihtyvyydestä ja sehän on tärkeintä : Niin siis kesähäistähän tässä on kyse.
×
×
 • Create New...