Laurell

Rouva
 • Content count

  67
 • Joined

 • Last visited

About Laurell

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 07/09/84

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Vietimme hääjuhlaamme Bygårdin tiloissa muutama viikko sitten ja kaikki sujui loistavasti! Olin myös lukenut ja tiedostanut kaikki negatiiviset palautteet mitä paikasta ja sen pitopalvelusta on kirjoiteltu, mutta olimme valmiita ottamaan riskin, sen edullisuuden ja uuden kotimme läheisen sijainnin takia. Bygårdin/Elffiiran juhlapalvelun emäntä Kirsi on tosiaan hieman outo, mutta oikein puhelias ja taitava täti. Nettisivuja hän ei taatusti osaisi päivittää vaikka joku sellaiset hänelle olisikin tehnyt?! Kirsillä on kuitenkin keskusteluidemme perusteella vuosikymmenien kokemus juhlien järjestämisestä, joka varmasti selviää jokaiselle kenen kanssa hän ehtii keskustelemaan. Kovin kiireinen täti hän vaikuttaa olevan, mutta yleisesti ottaen soittaa aina takaisin mikäli ei minun soittaessani kerennyt vastaamaan. Omaa pitopalvelua sinne ei tosiaan saada viedä, mutta omasta ja vieraidemme mielestä ruoka oli todella maukasta ja hyvää! Menumme koostui karjalanpaistista, uunilohesta, keitetyistä perunoista ja herrrkullisesta kasvisgratiinista. Kakkuna meillä oli ihan suuuuupermakea juustokakku! Edellisenä iltana hermojani hieman kiristi, kun ei pöytiä oltu vielä viimeistelty lopulliseen kuntoonsa, mutta lauantaina paikalle päästyämme kaikki sujui todella sulavasti. Niin paikan emäntä kuin tarjoilijat ovat vanhempaa kaartia (mikä selittääkin nettisivujen puuttumisen), tämä toimi hyvässä ja huonossa mielessä; palvelu oli erittäin mukavaa ja henkilökohtaista, joskin hieman hidasta. Meillä onneksi kaasot auttoivat pöytien korjaamisessa ruokailun jälkeen, niin että itse en ehtinyt hitautta huomata lainkaan. Myös bändin poikien (The Bold & the beautiful) mielestä Bygårdin soittomahdollisuudet olivat toimivat. Suosittelen muuten lämpimästi myös kyseistä bändiä, ai että oli hyvä meno ja tanssijalkoja vipatti! Taustamusiikin soittamisesti suosittelen sopimaan bändin kanssa etukäteen, heidän kaiuttimillaan äänenlaatu olisi varmasti ollut parempi kuin iPodin ja Bygårdin boomblaster-mankan kautta soitettuna, mutta eipä se meidän menoa onneksi hidastanut! Piipahdimme viime vuonna maistraatissa ja tämän vuoden juhlien päätarkoitus oli yksinkertaisesti päästä bilettämään ystäviemme ja sukulaisten kanssa. Juhlamme aikataulu ja ohjelma ei ollut ihan perinteitä noudattava ja siinä oli Bygårdin emännälle hieman sulattelemista kun selostin, että lähes kaikki tapahtuu eri järjestyksessä ja ei niin virallisesti kuin kaikissa muissa hääjuhlissa. Kaikki sujui kuitenkin paremmin kuin osasin odottaa! Voin lämpimästi suositella Bygårdia juhlapaikaksi niin häitä kuin muitakin juhlia ajattelen. Kerron mielelläni lisää paikasta! Kysy, tai lähetä yksityisviestiä niin palataan asiaan!
 2. Kokemuksia Kap Verdestä otettaisiin mielellään vastaan! Minkä kautta olette lentäneet? Valmismatkalla vai itse räätälöidyllä? Mikä aika vuodesta olisi parasta aikaa Kap Verdellä? Mitä saarella pitäisi ehdottomasti tehdä/nähdä? Kiitos kommenteistanne jo etukäteen
 3. Meillä saattaa hääjuhlasuunnitelmat Wanhan Bäckbyn osalta joutua muutoksien alle (eikä siis missään nimessä paikasta johtuvista syistä!). Mikäli joku on kiinnostunut lokakuisesta varauksestamme, niin voisin varmaan Selenalle vinkata kiinnostuneen yhteystiedoista. Suoraanhan en missään nimessä voi varausta kenellekään antaa, mutta mikäli voisin suoraan suositella Selenalle jotain pariskuntaa tilallemme niin voisimme mahdollisesti keskustella maksamastamme 200 euron varausmaksusta, ettei se menisi ihan hukkaan
 4. Olen ollut Aliassa parissa yksityistilaisuudessa (n. 50 hlö illallinen, ei siis häät) ja tässä talossa tuntuu kaikki olevan just eikä melkeen kohdillaan. Miljöö on ollut sekä kesällä että talvella aivan täydellinen, ruoka taivaallista ja tarjoilijat huippuammattilaisia. Ymmärsin myös, että käytännön järjestelyt, joita en siis itse hoitanut, sujuivat kaikki hyvin ja vastassa on todelliset ammattilaiset hoitamassa tilauksia. ^ Vastailen näin jälkikäteen itse omaan kysymykseeni Ravintola Aliasta. Päädyimme siis tosiaan siviilivihkimisen jälkeen Aliaan syömään 14 hengen porukallamme. Palvelu, ruoka ja ilmapiiri oli aivan täydellinen! Jos hääjuhlallamme ei olisi tiukkaa budjettia, järjestäisin 100 hengen hääjuhlammekin Aliassa! Kävin tutustumassa tiloihin ennen tilaisuuttamme, jolloin pääsin erittäin osaavan tarjoilijan avustuksella maistelemaan Alian lounaspöydän antimia, valikoimaan illallismenumme sisältöä ja niihin soveltuvia viinejä. Palvelu, ruoka, henkilökunta, sijainti ja itse ravintola... todellista täydellisyyttä Suosittelen lämpimästi tutustumaan Ravintola Aliaan niin arkilounas-, sunnuntai brunssi- kuin hääjuhla paikkanakin!
 5. ^^ Itse ostin 25kpl:een tarrapaperipaketin Suomalaisesta kirjakaupasta pk-seudulta. Vaihtoehtoina oli joko kokosivu tarraa (minkä itse valitsin ja leikkailin sitten itse tarvittavan kokoisiksi tulostuksen jälkeen) tai valmiiksi muutamaa eri kokoista tarraa. Hinta oisko ollut n.10eur tiennoilla(?). Vain muutamalla eurolla enemmän olisi kyllä saanut sen 100kpl:een paketin, mutta kun ei ole tarvetta niin turha ostaa niin isoa nurkkiin pölyyntymään
 6. ^Samoin muistelen minäkin. Eli yhden auton saa parkkeerata yön yli siihen vieressä olevalle pikkuparkkikselle (jossa yhteensä n.10paikkaa?), mutta WBn omalle pikkupihalle ei saa autoja yöksi jättää. Mikäli lähistölle on tarkoitus jättää useampia autoja, olen itse ainakin pohtinut läheisen K-kaupan tai Nesteen pihan hyödyntämistä... Ja Skybriden ongelmista viisaantuneena, aion varmasti pyytää mahdollisesti käyttöömme toivotut tuikkukipot ja maljakot valmiiksi pestyinä ja esille otettuina ennen kiireistä juhlapäivän aamua! Kiitos Skybride, että jaoit nämä niin negatiiviset kuin positiivisetkin asiat kanssamme!
 7. Onnittelut skybridelle rouviintumisesta! Ihana kuulla, että homma jälleen kerran toimi (lähes) moitteettomasti! ^ Jes! Tunnelmalliseen pimeyteen ja kynttilöiden valaistukseen luotan minäkin! Miten muuten, onko teillä muilla morsiamilla ollut niitä WBn valoheittimiä käytössä? Siis niitä värillisiä, jotka suunnataan seiniin päin? Minkä värisiä ja mitä olette tykänneet? Mun mielestä ne on ihanan näköisiä! Entäs syys/talvihäitään viettäneillä/viettävillä, onko WBn henkilökunta hoitanut myös ulkolyhtyjen sytyttämiset yms. muut kynttilät? Entä onko WBn tiloissa ollut ihan lämmin vaikka ulkona olisi reilusti pakkasta? (Mikä ei toivottavasti ole ajankohtainen asia lokakuun häillemme, mutta...)
 8. Vajaa 4kk kesti kauan odotetusta kihlauksesta maistraattivihkimiseen. Hääjuhlaa vietämme 1v4kk kihlojen jälkeen, eli 1v hääpäivänämme
 9. ^Oih, Murmyn ratkaisu houkuttaisi. Olen jo aikaisemmin ehdottanut miehellekin, että voisi harkita antavansa mulle häälahjaksi/huomenlahjaksi näönkorjausleikkauksen... Ikää itselläni tällä hetkellä 26v ja mies hokee, että mitä vielä odotan kun enemmän pääsisin korjatusta näöstä nauttimaan mitä aikaisemmin leikkauksessa kävisin... Tottahan tuo! Operaatio vaan jännittää ihan PIRUSTI...!!
 10. ^Jee!! Ihana kuulla, että päivänne sujui täydellisesti! Ilmeisesti Selena tosiaan osaa hommansa käytännössä, vaikka en edelleenkään ole saanut varausmaksun tietoja, vaikka hän lupasi ne 7.9 jo lähettää... Laitoin alkuviikosta mailia, että "onkohan posti kadottanut laskun?" heh Nooh, kunhan päivämme on edelleen varattuna meille niin kaikki hyvin! Tuhkimo2010:n kuvia innolla odotellen! Vuoden 2012 varauksia Wanhaan Bäckbyyn himoitseville suosittelisin ensin hieman huijaamaan Selenaa, että pohditte ensin vaikka ensi vuoden maaliskuulle/marraskuulle (ei niin suosittuja ajankohtia) juhlien järkkäämistä jotta saatte tietoja WB tarjouksesta sekä pääsette mahdollisesti katsomaan paikkaa sisältä. Sen jälkeen toteatte, että kyllä te vaan ne kesähäät haluatte eli "koskas se 2012 varauslista aukesikaan?"
 11. Tuhkimo, onnittelut tuoreelle rouvalle!! Miten teidän juhlat menivät? Ilma ainakin oli mitä mainioin - ihan kuten oli tilattukin!
 12. Tuttu ammattivalokuvaaja otti minusta huomenlahjakuvia. Tarkoituksena oli alunperin teettää sulholle muutama huomenlahjaksi, mutta koska niin moni otos onnistui (eri vaatteilla ja eri paikassa), niin päätin tehdä kuvista kalenterin! Nyt vaan jännäilen kalenterin onnistumista... Mielestäni idea huomenlahjakuvista oli loistava ja ajoitus täydellinen! Häiden jälkeen kun annamme haikaralle luvan saapua luoksemme koska vaan, niin koskaan en ehkä ihan näin timmissä kunnossa tulevaisuudessa enää ole? Saapahan sitä itsekin sitten 50 vuoden kuluttua katsella millainen kissa olen ollut!
 13. Adalmiina, ihana kuulla hyviä kokemuksia WBstä!! Ja lämpimät onnittelut tuoreelle avioparille! Haluaisitko julkaista kuvia Selenan kukista? Tai lähettää yksityisviestillä?
 14. Itse kaasoilin Tuulen tuvassa kesällä 2007 ja ainakin tuolloin kaikki toimi ihan nappiin. Koristelimme tilat perjantaina kaikessa rauhassa, emäntä oli avulias ja mukava niin ennen juhlia kuin juhliessakin. Morsian toivoi tietynlaista kakkua, mitä ei Tuulen tuvan kautta pystynyt järjestämään (ystävilläni oli siis pitopalvelu heidän kauttaan), mutta talon emäntä suostui lopulta kakun tilaamiseen ulkopuoliselta. Tarjoilut toimivat ja ruoat olivat hyviä, vaikka en itse paljoakaan ehtinyt syödä Ainakan tuolloin en muista talon olleen vino tai muitakaan suuria miinuspuolia, mikäli siis tuon tyylisessä tilassa haluaa juhlia. Vessat olivat kyllä hieman pienet, mikä jo pelkästään kaason mekon kanssa aiheutti hieman ongelmia, puhumattakaan morsiamen pitkän hääpuvun suhteen! Mutta siitä selvittiin... Vieraita näissä häissä oli n.85 ja mahduimmme erittäin hyvin syömään ja tanssimaan. Buffet pöytä oli salin keskellä ja ruokailun jälkeen se siirrettiin pois, jolloin tuli tilaa tanssille. Eli morsiusparin pöytä, joka oli sijoitettu lavan eteen pysyi paikallaan. Lahjapöytänä toimi lavan reuna. Samalla voisin suositella myös Puistolan kirkkoa, joka on mielestäni todella kaunis, intiimi ja valoisa tiilikirkko Ja josta on vain muutaman minuutin kävelymatka Tuulen tuvalle!
 15. Löytyisikö uudempia kokemuksia Ravintola Alia:sta Mustikkamaalla?