Jump to content
Naimisiin.info

Laurell

Rouva
  • Viestit

    67
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Laurell kaikki viestit

  1. Vietimme hääjuhlaamme Bygårdin tiloissa muutama viikko sitten ja kaikki sujui loistavasti! Olin myös lukenut ja tiedostanut kaikki negatiiviset palautteet mitä paikasta ja sen pitopalvelusta on kirjoiteltu, mutta olimme valmiita ottamaan riskin, sen edullisuuden ja uuden kotimme läheisen sijainnin takia. Bygårdin/Elffiiran juhlapalvelun emäntä Kirsi on tosiaan hieman outo, mutta oikein puhelias ja taitava täti. Nettisivuja hän ei taatusti osaisi päivittää vaikka joku sellaiset hänelle olisikin tehnyt?! Kirsillä on kuitenkin keskusteluidemme perusteella vuosikymmenien kokemus juhlien järjestämisestä, joka varmasti selviää jokaiselle kenen kanssa hän ehtii keskustelemaan. Kovin kiireinen täti hän vaikuttaa olevan, mutta yleisesti ottaen soittaa aina takaisin mikäli ei minun soittaessani kerennyt vastaamaan. Omaa pitopalvelua sinne ei tosiaan saada viedä, mutta omasta ja vieraidemme mielestä ruoka oli todella maukasta ja hyvää! Menumme koostui karjalanpaistista, uunilohesta, keitetyistä perunoista ja herrrkullisesta kasvisgratiinista. Kakkuna meillä oli ihan suuuuupermakea juustokakku! Edellisenä iltana hermojani hieman kiristi, kun ei pöytiä oltu vielä viimeistelty lopulliseen kuntoonsa, mutta lauantaina paikalle päästyämme kaikki sujui todella sulavasti. Niin paikan emäntä kuin tarjoilijat ovat vanhempaa kaartia (mikä selittääkin nettisivujen puuttumisen), tämä toimi hyvässä ja huonossa mielessä; palvelu oli erittäin mukavaa ja henkilökohtaista, joskin hieman hidasta. Meillä onneksi kaasot auttoivat pöytien korjaamisessa ruokailun jälkeen, niin että itse en ehtinyt hitautta huomata lainkaan. Myös bändin poikien (The Bold & the beautiful) mielestä Bygårdin soittomahdollisuudet olivat toimivat. Suosittelen muuten lämpimästi myös kyseistä bändiä, ai että oli hyvä meno ja tanssijalkoja vipatti! Taustamusiikin soittamisesti suosittelen sopimaan bändin kanssa etukäteen, heidän kaiuttimillaan äänenlaatu olisi varmasti ollut parempi kuin iPodin ja Bygårdin boomblaster-mankan kautta soitettuna, mutta eipä se meidän menoa onneksi hidastanut! Piipahdimme viime vuonna maistraatissa ja tämän vuoden juhlien päätarkoitus oli yksinkertaisesti päästä bilettämään ystäviemme ja sukulaisten kanssa. Juhlamme aikataulu ja ohjelma ei ollut ihan perinteitä noudattava ja siinä oli Bygårdin emännälle hieman sulattelemista kun selostin, että lähes kaikki tapahtuu eri järjestyksessä ja ei niin virallisesti kuin kaikissa muissa hääjuhlissa. Kaikki sujui kuitenkin paremmin kuin osasin odottaa! Voin lämpimästi suositella Bygårdia juhlapaikaksi niin häitä kuin muitakin juhlia ajattelen. Kerron mielelläni lisää paikasta! Kysy, tai lähetä yksityisviestiä niin palataan asiaan!
  2. Laurell

    Häämatka Cap Verdeen?

    Kokemuksia Kap Verdestä otettaisiin mielellään vastaan! Minkä kautta olette lentäneet? Valmismatkalla vai itse räätälöidyllä? Mikä aika vuodesta olisi parasta aikaa Kap Verdellä? Mitä saarella pitäisi ehdottomasti tehdä/nähdä? Kiitos kommenteistanne jo etukäteen
  3. Meillä saattaa hääjuhlasuunnitelmat Wanhan Bäckbyn osalta joutua muutoksien alle (eikä siis missään nimessä paikasta johtuvista syistä!). Mikäli joku on kiinnostunut lokakuisesta varauksestamme, niin voisin varmaan Selenalle vinkata kiinnostuneen yhteystiedoista. Suoraanhan en missään nimessä voi varausta kenellekään antaa, mutta mikäli voisin suoraan suositella Selenalle jotain pariskuntaa tilallemme niin voisimme mahdollisesti keskustella maksamastamme 200 euron varausmaksusta, ettei se menisi ihan hukkaan
  4. Olen ollut Aliassa parissa yksityistilaisuudessa (n. 50 hlö illallinen, ei siis häät) ja tässä talossa tuntuu kaikki olevan just eikä melkeen kohdillaan. Miljöö on ollut sekä kesällä että talvella aivan täydellinen, ruoka taivaallista ja tarjoilijat huippuammattilaisia. Ymmärsin myös, että käytännön järjestelyt, joita en siis itse hoitanut, sujuivat kaikki hyvin ja vastassa on todelliset ammattilaiset hoitamassa tilauksia. ^ Vastailen näin jälkikäteen itse omaan kysymykseeni Ravintola Aliasta. Päädyimme siis tosiaan siviilivihkimisen jälkeen Aliaan syömään 14 hengen porukallamme. Palvelu, ruoka ja ilmapiiri oli aivan täydellinen! Jos hääjuhlallamme ei olisi tiukkaa budjettia, järjestäisin 100 hengen hääjuhlammekin Aliassa! Kävin tutustumassa tiloihin ennen tilaisuuttamme, jolloin pääsin erittäin osaavan tarjoilijan avustuksella maistelemaan Alian lounaspöydän antimia, valikoimaan illallismenumme sisältöä ja niihin soveltuvia viinejä. Palvelu, ruoka, henkilökunta, sijainti ja itse ravintola... todellista täydellisyyttä Suosittelen lämpimästi tutustumaan Ravintola Aliaan niin arkilounas-, sunnuntai brunssi- kuin hääjuhla paikkanakin!
  5. Laurell

    Paikkakortit (kuvia)

    ^^ Itse ostin 25kpl:een tarrapaperipaketin Suomalaisesta kirjakaupasta pk-seudulta. Vaihtoehtoina oli joko kokosivu tarraa (minkä itse valitsin ja leikkailin sitten itse tarvittavan kokoisiksi tulostuksen jälkeen) tai valmiiksi muutamaa eri kokoista tarraa. Hinta oisko ollut n.10eur tiennoilla(?). Vain muutamalla eurolla enemmän olisi kyllä saanut sen 100kpl:een paketin, mutta kun ei ole tarvetta niin turha ostaa niin isoa nurkkiin pölyyntymään
  6. ^Samoin muistelen minäkin. Eli yhden auton saa parkkeerata yön yli siihen vieressä olevalle pikkuparkkikselle (jossa yhteensä n.10paikkaa?), mutta WBn omalle pikkupihalle ei saa autoja yöksi jättää. Mikäli lähistölle on tarkoitus jättää useampia autoja, olen itse ainakin pohtinut läheisen K-kaupan tai Nesteen pihan hyödyntämistä... Ja Skybriden ongelmista viisaantuneena, aion varmasti pyytää mahdollisesti käyttöömme toivotut tuikkukipot ja maljakot valmiiksi pestyinä ja esille otettuina ennen kiireistä juhlapäivän aamua! Kiitos Skybride, että jaoit nämä niin negatiiviset kuin positiivisetkin asiat kanssamme!
  7. Onnittelut skybridelle rouviintumisesta! Ihana kuulla, että homma jälleen kerran toimi (lähes) moitteettomasti! ^ Jes! Tunnelmalliseen pimeyteen ja kynttilöiden valaistukseen luotan minäkin! Miten muuten, onko teillä muilla morsiamilla ollut niitä WBn valoheittimiä käytössä? Siis niitä värillisiä, jotka suunnataan seiniin päin? Minkä värisiä ja mitä olette tykänneet? Mun mielestä ne on ihanan näköisiä! Entäs syys/talvihäitään viettäneillä/viettävillä, onko WBn henkilökunta hoitanut myös ulkolyhtyjen sytyttämiset yms. muut kynttilät? Entä onko WBn tiloissa ollut ihan lämmin vaikka ulkona olisi reilusti pakkasta? (Mikä ei toivottavasti ole ajankohtainen asia lokakuun häillemme, mutta...)
  8. Vajaa 4kk kesti kauan odotetusta kihlauksesta maistraattivihkimiseen. Hääjuhlaa vietämme 1v4kk kihlojen jälkeen, eli 1v hääpäivänämme
  9. ^Oih, Murmyn ratkaisu houkuttaisi. Olen jo aikaisemmin ehdottanut miehellekin, että voisi harkita antavansa mulle häälahjaksi/huomenlahjaksi näönkorjausleikkauksen... Ikää itselläni tällä hetkellä 26v ja mies hokee, että mitä vielä odotan kun enemmän pääsisin korjatusta näöstä nauttimaan mitä aikaisemmin leikkauksessa kävisin... Tottahan tuo! Operaatio vaan jännittää ihan PIRUSTI...!!
  10. ^Jee!! Ihana kuulla, että päivänne sujui täydellisesti! Ilmeisesti Selena tosiaan osaa hommansa käytännössä, vaikka en edelleenkään ole saanut varausmaksun tietoja, vaikka hän lupasi ne 7.9 jo lähettää... Laitoin alkuviikosta mailia, että "onkohan posti kadottanut laskun?" heh Nooh, kunhan päivämme on edelleen varattuna meille niin kaikki hyvin! Tuhkimo2010:n kuvia innolla odotellen! Vuoden 2012 varauksia Wanhaan Bäckbyyn himoitseville suosittelisin ensin hieman huijaamaan Selenaa, että pohditte ensin vaikka ensi vuoden maaliskuulle/marraskuulle (ei niin suosittuja ajankohtia) juhlien järkkäämistä jotta saatte tietoja WB tarjouksesta sekä pääsette mahdollisesti katsomaan paikkaa sisältä. Sen jälkeen toteatte, että kyllä te vaan ne kesähäät haluatte eli "koskas se 2012 varauslista aukesikaan?"
  11. Tuhkimo, onnittelut tuoreelle rouvalle!! Miten teidän juhlat menivät? Ilma ainakin oli mitä mainioin - ihan kuten oli tilattukin!
  12. Tuttu ammattivalokuvaaja otti minusta huomenlahjakuvia. Tarkoituksena oli alunperin teettää sulholle muutama huomenlahjaksi, mutta koska niin moni otos onnistui (eri vaatteilla ja eri paikassa), niin päätin tehdä kuvista kalenterin! Nyt vaan jännäilen kalenterin onnistumista... Mielestäni idea huomenlahjakuvista oli loistava ja ajoitus täydellinen! Häiden jälkeen kun annamme haikaralle luvan saapua luoksemme koska vaan, niin koskaan en ehkä ihan näin timmissä kunnossa tulevaisuudessa enää ole? Saapahan sitä itsekin sitten 50 vuoden kuluttua katsella millainen kissa olen ollut!
  13. Adalmiina, ihana kuulla hyviä kokemuksia WBstä!! Ja lämpimät onnittelut tuoreelle avioparille! Haluaisitko julkaista kuvia Selenan kukista? Tai lähettää yksityisviestillä?
  14. Itse kaasoilin Tuulen tuvassa kesällä 2007 ja ainakin tuolloin kaikki toimi ihan nappiin. Koristelimme tilat perjantaina kaikessa rauhassa, emäntä oli avulias ja mukava niin ennen juhlia kuin juhliessakin. Morsian toivoi tietynlaista kakkua, mitä ei Tuulen tuvan kautta pystynyt järjestämään (ystävilläni oli siis pitopalvelu heidän kauttaan), mutta talon emäntä suostui lopulta kakun tilaamiseen ulkopuoliselta. Tarjoilut toimivat ja ruoat olivat hyviä, vaikka en itse paljoakaan ehtinyt syödä Ainakan tuolloin en muista talon olleen vino tai muitakaan suuria miinuspuolia, mikäli siis tuon tyylisessä tilassa haluaa juhlia. Vessat olivat kyllä hieman pienet, mikä jo pelkästään kaason mekon kanssa aiheutti hieman ongelmia, puhumattakaan morsiamen pitkän hääpuvun suhteen! Mutta siitä selvittiin... Vieraita näissä häissä oli n.85 ja mahduimmme erittäin hyvin syömään ja tanssimaan. Buffet pöytä oli salin keskellä ja ruokailun jälkeen se siirrettiin pois, jolloin tuli tilaa tanssille. Eli morsiusparin pöytä, joka oli sijoitettu lavan eteen pysyi paikallaan. Lahjapöytänä toimi lavan reuna. Samalla voisin suositella myös Puistolan kirkkoa, joka on mielestäni todella kaunis, intiimi ja valoisa tiilikirkko Ja josta on vain muutaman minuutin kävelymatka Tuulen tuvalle!
  15. Löytyisikö uudempia kokemuksia Ravintola Alia:sta Mustikkamaalla?
  16. Oih, ihana ajatus Maddie! Mulla lukee kihlassa "Sulho päivämäärä" (todella rumasti, konekaiverruksella kaikki isoilla kirjaimilla ja kauheat pallot pisteinä päivämäärässä...) Siviilivihkimisen yhteydessä saan yksikivisen sormuksen, johon tulee näillä näkymin kaunolla teksti: "Sulho & Laurell 22.10.2010" Ja vuoden kuluttua kirkkosiunauksen yhteydessä (1-vuotias hääpäivänämme) saan rivisormuksen, johon voisin matkia Maddie:ta ja kaiverruttaa kaunolla "Team Yhteinensukunimi 22.10.2011"! Sulhon sormukseen on tulossa kaiverrus "kihlapvm Laurell (siviili)vihkipvm"
  17. Miimi, olethan jo ollut yhteydessä Laatukoruun? Miten kävi? Ei valkokultaisen sormuksen tuolta pitäisi näyttää, oli se sitten kuinka vanha tahansa! Kaivoin tieni tänne, sillä löysin juuri eilen Silvan mallistosta itselleni sormukset Hihii, jee jee! Ovat kuulemma niin uusia malleja molemmat, ettei kuvia vielä netistä löydy. Yksikivisen sormuksen saan tänä vuonna siviilivihkimisemme yhteydessä vanhan kihlani kaveriksi ja rivisormuksen reilun vuoden kuluttua, kirkkosiunauksemme yhteydessä. Suunnittelen samalla vuoden kuluttua siirtäväni alkuperäisen sileän kihlani sitten oikean käden nimettömään. Olin alunperin kaupoilla metsästämässä vain yhtä vihkisormusta, mutta koska yhdistelmä oli vaan niin täydellinen meidän molempien mielestä ja hinnat, sekä niiden alennukset (mitkälie timanttipäivät?) kohdallaan - niin miksikäs ei? Silti sormusteni hinta jäi alle budjetoidun
  18. Ei valitettavasti ole tietoa, mutta mielenkiinnolla odottelen vastausta muilta, koska olisin itsekin kiinnostunut tilaamaan kukat Selenalta.
  19. Lokakuuta odotellessa... Me päädyimme lopulta maistraattivihkimiseen tänä vuonna ja kirkkosiunaukseen & hääjuhlaan samana päivänä ensi vuonna - ja tottakai WB:ssä! Niin ne palaset vaan loksahtelee paikoilleen! Jee! Mielenkiinnolla odottelenkin tämän vuoden lokakuuta säiden tarkkailemisen suhteen, että onko toiveita ensi vuonna vielä moottoripyöräillä kirkolta WB:lle... On meillä nyt jo onneksi 'plan B':kin mietittynä Tuhkimo, nautinnollisen hektisiä viimeisiä päiviä neitinä! Pidän peukut pystyssä, ettei kuukauden kuluttua vielä sada räntää!
  20. Kävimme tänään tutustumassa ensimmäistä kertaa WB:n sisätiloihin ja mikäli olin rakastunut paikkaan jo aikaisemmin, niin nyt olen todella varma hääjuhlapaikastamme! Sulhokin tykästyi!! Ja hääpäiväkin varmistui! Jee! Vielä kun malttaisin odotella sen reilun vuoden... Huoh!
  21. Kun synnyin sain isäni sukunimen, kun vanhempani erosivat äitini muutti omansa sekä minun ja veljeni nimet omaksi tyttönimekseen. Kuvittelin tuolloin, etten enää ikinä tule vaihtamaan nimeäni... Mutta haluni, olla samanniminen kuin lapseni on ilmeisesti yhtä suuri kuin oman äitini, sillä en millään malttaisi odottaa mieheni sukunimen ottamista ja lasten hankkimista! En usko nimen muutoksen olevan ylitsepääsemätön ongelma.
  22. Laurell

    Syksyn kukat

    Taru Ilonan kanssa samoilla linjoilla... Mitkä kukat ovat lokakuussa parhaimmillaan? Mielelläni hyödyntäisin sesongin omia kukkia, niin ekologisuus kuin edullisuus syistäkin.
  23. Samoilla linjoilla olen! Jos on tottunut lasien käyttäjä, eikä muutenkaan juhlissa pidä piilareita - niin minkä takia nyt? Henkilökohtaisesti olen siirtynyt lähes täysin piilari-elämään, joten mieleeni ei tulisi lasien pitäminen hääpäivänäkään. Hyvien piilareiden löytäminen ensikertalaiselle saattaa kuitenkin tosiaan kestää, joten testailu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Itse käytin huonosti istuvia piiloja n.vuoden verran ja vasta kun tarkastuskäynnin yhteydessä pyysin testata toisen merkkisiä piiloja löytyivät "ne oikeat" piilolinssit juuri minulle! (Sitä ennen kuvittelin kaikkien piilolinssien olevan "yhtä huonoja" ja "epäsopivia" itselleni.) Ennen ei olisi tullut mieleenikään olla kotosalla piilareissa, vaan laitoin ne aina silmiin vain uloslähtiessäni. Silmät kuivuivat ja silmien ympärysihoa kiristi. Nykyään unohdan piilareiden olemassaolon ja olen jo vaikka kuinka monta kertaa unohtanut ne päähän sänkyyn mennessäni!!
  24. Laurell

    Kuka maksaa sormukset?

    Mies maksoi molempien kihlat (yhteensä n.200 eur). Vihkisormukseni maksetaan varmaankin häiden kokonaisbudjetista, eli puoliksi.
  25. Oma äitini osasi jo kihlausuutisia odotellakin - olihan itsekin sitä jo jokin aikaa ehtinyt odotella Innolla reagoi uutiseen, kun vihdoin pääsin toteutuneesta kihlautumisesta kertomaan! Oikeastaan kaikki sukulaiset ja ystävämme ovat ottaneet kihlauutiset positiivisesti vastaan. Sen sijaan vuosi sitten kun ostimme yhteisen omakotitalon - eivät reaktiot olleet ihan niin positiivisia... Mutta ilmeisesti tässä olla jo epäilevimmät vakuutettu
×
×
  • Create New...