Jump to content
Naimisiin.info

Juusto-hiiri

Rouva
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

Juusto-hiiri's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kävin elokuussa meikissä ja kampauksessa Lumicissa (on eronnut Peicosta) ja palvelu oli aivan mieletöntä! Todella hyvää, asiantuntevaa ja ystävällistä. Saatiin jopa kaasojen kanssa huone jossa pukea jne. Kaasot meikattiin ja hiukset laitettiin heiltä myös ja kaikki oltiin todella tyytyväisiä. Olen todella nirso ja yleensä helposti kiukkuinen varsinkin kampaajan työn tuloksista, mutta nyt en voi muuta kuin kehua!!
  2. Meillä oli viikonlopppuna häät matkailutila Surkeenjärvellä enkä voi tehdä muuta kuin ylistää paikkaa!!!! Tilan emäntä on aivan ihana ihana ihminen ja todella auttavainen. Tila itsessään on ihana ja yöpymispaikkkoja löytyy yli sadalle ihmiselle. Ruoka oli erinomaista ja sitä oli riittävästi. Tilalta ei ole aamulla kiire pois vaan kaikki saavat puhallella edellisen illan höyryt rauhassa pois. Aamupalakin oli erinomainen. Paikka on todella tunnelmallinen ja tilat erinomaiset. Sauvusauna ja paljut ehdoton hitti vieraiden mielestä, viimeiset kömpivät ylös paljuista aamuyhdeksän aikaan.... Mitähän vielä kehuisi... Mitään negatiivista en kyseisetä paikasta keksi sanottavaa. Ehdottomasti upea paikka järjestää isommatkin häät. Meillä vieraita oli noin sata. Vieraatkin ihastelivat paikkaa todella paljon. Käyn palstalla välillä katselemassa, laittakaa kysymyksiä jos haluatte. Upea paikka!!!
  3. Juusto-hiiri

    Bridezillas-verkkokauppa

    Jos en ollut bridezilla ennen kyseisen liikkeen kanssa asiointia, niin nyt olen! Voi että mua kiukuttaa! Olin tilannut heiltä ruususaippuoita, jotka oli tarkoitus tulla hääkarkin tilalle. Häihin on nyt 2,5 vkoa eikä saippuoita ole! Keksipä nyt sitten kiireessä muuta tilalle. GRR!!!
  4. Juusto-hiiri

    Bridezillas-verkkokauppa

    Täällä myös odotellaan pakettia kyseisestä firmasta. Laitoin tänään meiliä että jos mitään ei ala kuulua otan yhteyden kuluttaja-asiamieheen. Miten on mahdollista että se paikka saa vielä pyöriä jos ihmiset tekee siitä jopa rikosilmoituksia!!??
  5. Onko kellään kokemusta tahraako saippuakuplat miten pahasti? En haluaisi pukuuni ikäviä läikkiä hääpäivänäni
  6. Juusto-hiiri

    Teemana turkoosi

    Meillä on kanssa päävärinä turkoosi Vaikeinta on ollut miettiä kukkia sen kanssa, sekä se, että monet printterin eivät tulosta turkoosia kunnolla vaan muuntavat sen siniseksi tai vihreäksi Millaisia kukkia olette ajatellet turkoosin kanssa?
  7. Juusto-hiiri

    Kutsukortteja

    lingonberry : Miten teit tuohon kutsuosioon ton mustan kehyksen? Ihan printtaamalla vai jollain muulla tekniikalla? Olen itse miettinyt tota samaa helmiäispaperia kutsuihin, mutta huomasin ettei sitä löydy mistään 160 grammaisena vaan ainoastaa 120g tai 200 g. En ole varma meneekö 200 g tulostimen tai kopiokoneen läpi, mikä olisi todella kiva paksuus. Toi 120 g on siitä huono, että siitä näkyy tekstit läpi, eli on melkein pakko meidän kutsuissa lähteä liimaamaan toinen paperi jos ei löydy sitä 160 grammaista .
  8. Osallistunpa minäkin tähän keskusteluun Eikös Milly Bridal ole englantilainen firma ja näin ollen sieltä ei pitäisi tulla tullimaksuja, olenko oikeassa? Mites Milly Bridalin muut maksut? Tuleeko posti tms. -kuluja?
  9. Hääpäikka vaihtuu EHKÄ Kouvolaan.... tämä olisikin sitten jo neljäs varaus, olemme kovin päättämätöntä porukkaa ja muuttaneet vastikään tänne seudulle. Mutta haluaisin tietää teiltä rakkaat kanssasisaret onko teillä kokemuksia Pitopalvelu Mari Lehtisaresta? Toimii lounasravintola Marillan ohessa käsittääkseni? Kuulosti ainakin ihan reippaalta ja nuorekkaalta. Me ei mennä karjalanpaisti linjalla. Lounaskulmaa kaikki tuntuvat kehuvat paljon niin tällä palstalla kuin työpaikallakin, mutta oli valitettavasti meidän hääpäivänä varattu . Mutta mielelläni ottaisin kokemuksia Pitopalvelu Mari Lehtisaresta ja suositteluja muistakin paikoista joilla on nuorekas ja "trendikäs" linja
  10. Heissan! Olisin TODELLA kiitollinen jos jollain olisi tuoreita kokemuksia Surkeenjärven matkailutilasta ja miten siellä järjestelyt toimivat. Erityisesti minkä tasoista ruoka oli? Lisäksi Salvia kiinnostaa, mutta erityisesti tuo Surkee. Kiitos jo etukäteen!
  11. Me olemme päätymässä Materi cateringiin ensi kesän häihimme. Onko kokemuksia?
×
×
  • Create New...