Miisa

Rouva
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

About Miisa

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Tässä näkyy omani eli valkoista ja vaaleanpunaista ruusua. Seassa oli myös muutama kirkas "timantti".
 2. Oli aivan pakko tulla antamaan tänne hyvää palautetta! Minulle tulossa vihkiksi T-1W. Toimitus oli todella nopeaa ja sormus on upea! Kiitos siitä.
 3. Kävin kurkkaamassa sun profiilin, kun saman paikkakunnan morsian oot ja hääpäiväkin vielä sama kun meillä. Missä kirkossa teillä vihkiminen?

 4. Tässä meidän: Alkumaljana Fresita, alkoholittomana joku vaal.pun limsa tms. Ensimmäinen kattaus: Vihreä salaatti Kreikkalainen salaatti Kinkku-makaronisalaatti Graavisiikaa Savulohta Katajanmarjasilakat Pippuroitua paahtopaistia Leipälajitelma Toinen kattaus: Ranskalainen talonpoikaisruukku (härän sisäfilettä punaviinipohjaisessa kastikkeessa) Keitinperunat Lihapyörykät Kasvisgratiini Juomat: Maito, jäävesi, tuoremehu, kotikalja, puna- ja valkoviini Kahvi, tee, mehu, konjakki, likööri Hääkakku (tod.näk.perinteinen mansikka) Tummaa ja vaaleaa kuivaa kakkua 3 lajia pikkuleipää
 5. Meillä tällainen, mutta punaisena ja kovalla katolla.
 6. rockon: Minun silmääni miellyttivät eniten vaihtoehdot yksi ja kaksi, ehkä juuri siinä järjestyksessä. Kauniita!
 7. Meli: Kiitos, löysin tuon Minimanista joskus ehkä pari kuukautta sitten. Cressie: Kiitti vielä tätäkin kautta.
 8. Tässä meidän vieraskirja. Jouduin tuunaamaan vain sen verran, että laitoin tuon rusetin ja blingblingin rusetin päälle. Muuten sopi jo valmiiksi meidän väreihin ja teemaan.
 9. Tulin kurkkaamaan hääpäiväkaiman profiilia! :) Meitä 21.8. morsiammia tuntuis olevan niin vähän, että heti pisti päivämäärä silmään. :D

 10. Meille tulossa Wennberg. Valittiin tämä sillä perusteella mitä ollaan palautetta kuultu ja oma fiilis oli hyvä heidän kanssaan käydyistä keskusteluista ja menuista.
 11. Saatiin se mikä haluttiin eli meillä vihkiminen klo 15.
 12. 1. Hyvä tunnelma (tähän ei täysin voida itse vaikuttaa, mutta yritetään ainakin luoda meidän näköisemme, rento tunnelma, että kaikki viihtyis) 2. Hyvä ruoka (sen pitää olla hyvää ja sitä pitää olla riittävästi) 3. Hyvä musiikki/bändi 4. Persoonallisuus eli meidän näköisyys kaikessa. (Mitään ei tehdä mitä ei haluta ja taas toisaalta jos halutaan joku idea toteuttaa, joka ei ihan oo perinteiden mukaista niin totetutetaan se kuitenkin) 5. Paljon hyviä valokuvia sekä vihkimisestä että itse juhlasta. 6. Tunnelmallinen ja kaunis kirkko tutulla papilla. 7. Kaikki vieraat samassa tilassa. 8. Riittävästi hyvää juomaa (Ei mitään känniörvellystä!) 9. Sekä sulhasen että morsiammen pitäis näyttää törkeen hyvältä! 10. Ja sokerina pohjalla... Olis tosi kiva päästä vaan naimisiin!
 13. Käytettiin kutsuissa ja kaikissa askarteluissa kahta eri fonttia: Phosphorus Trichloride ja Freebooter Script. Tuolla ensimmäisellä kaikki yleinen teksti ja tuolla jälkimmäisellä esim. meidän allekirjoitukset ja otsikot jne. Dafontista latasin omalle koneelle.