Jump to content
Naimisiin.info

saras1

Aktiivijäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

saras1's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mielestäni koko Keilarannan ravintola on myynnissä ja näin eivät ilmeisesti voi ottaa varauksia aikaisemmin.
  2. Juu kyllä tarjotaan ruuat, eiköhän tuo kuulu jo vähän niinkuin kohteliaisuuksiin. Melko pitkä päivä vielä, ainakin meidän häissä.
  3. Tää on kyllä pelottavaa...........
  4. Minulle myös varattuna Nina Orellia.
  5. Ostin käytetyn puvun, jonka sovin itse pesettäväni ja kiikutin sen suositeltuun Washing maniin, ja toimi kuin junan vessa Vein sen viime viikon perjantaina sinne, ja kun ei ollut kiire, niin otin ehdotetun valmistumispäivän tälle päivälle. Nopeamminkin sen olis saanu. Alle viikko ja 32,62€ oli lasku ja puhdasta tuli! Ei sitä turhaan ole ihmiset kehuneet! Kaikki helmikirjailut täysin uudenveroiset ja laahuskin hohtavan puhdas. Tiedän tasan minne sen kiikutan omien juhlieni jälkeen! Minun kaveri toimi myös näin ja suositteli minulle.
  6. Tämä boolin laatu on myös askarruttanut minua. Tuleeko boolista mehua ? hapot häviää. Eikö booli ole aina parhaimmillaan tuoreena vasta tehtynä ?
  7. saras1

    Teemana vihreä

    Lime tulee olemaan myös meidän häiden teemana. Hääkakuksi olemme valinneet Lime - Valkosuklaakakun.
  8. Meillä se menee asuntovelan maksuun ja sisustamiseen.
  9. saras1

    Häätanssi / häähidas

    Toi Jippun ja Samulin biisi on kyllä ihana.
  10. Meillä ei myöskään varsinaista häävalssia , mutta kuitenkin häätanssiksi jotain modernia. Tanssita kyllä osataan ja sitä tulee myös paljon.
  11. Kuvia ja kokemuksia kaivataan. Kiitos etukäteen.
  12. saras1

    marokko

    Tämä kiinnostaa myös meitä.
  13. Me ollaan ajateltu pitää budjetti juomien osalta n. 1500 euro ( tarvittaessa max 1800 euro) Vieraiden määrä on vielä hiukan auki 80 - 140 henkeä.
  14. Me varattiin juhlapaikka n. 1 viikko sitten ja häitä vietetään 2011 syksyllä. Kirkko meidän on sitten pakko saada samalle päivälle,juhasalit on niin varattuja pääkaupunkiseudulla,että tehtiin tällainen ratkaisu. Jos emme saa kirkkoa,vihkiminen juhlapaikkalla.
×
×
  • Create New...