Pullervo

Morsian
  • Viestit

    250
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Pullervo kaikki viestit

  1. Valittelin keväämmällä täällä, miten mun Millyltä tullut tilaus meni pieleen. Puvun kanssa oli ongelmia, sitä käytettiin ompelijalla ja sitten vielä ite vähän korjailtiin. Mutta sain kuin sainkin kyseisen puvun hääpäiväksi päälle ja tykkäsin! Eli älkää lannistuko, jos mekko ei heti ole ihan sopiva, kyllä niille onneksi muutoksia pystyy tekemään. Laatu Millyllä oli hyvää, mutta tosiaan mitoissa on tullut jossain kohtaa virhe. Olkaimettomien pukujen kanssa onneks ei varmasti niin suurta ongelmaa ole kuin tuossa mun olkaimellisessa ja kapeassa. Näin jälkikäteen ajateltuna olen ihan tyytyväinen, vaikka jossain vaiheessa manasinkin tuota netistä tilaamista. Edulliseksi puku joka tapauksessa tuli.
  2. Kiitos kaikille myötätunnosta! Yhden ompelemisesta jotain tietävän kanssa sitä pukua tutkailtiin ja tultiin siihen tulokseen, että kyllä sitä pitäs sen verran pystyä suurentamaan, että pystyn sitä käyttämään. Jes. Millylle laitoin kyllä heti viestiä, miten on käynyt. Olivat pahoillaan, mutta eivät ainakaan tässä vaiheessa pystyneet kuulemma oikein mitään asialle tekemään. Eilen vertailin puvun kokoa ja mittoja, joita olin heille antanut. Ja joissain kodin puku oli ihan samankokoinen, kun antamanin mitat ja muutamassa kohtaa sitten muutamia senttejä pienempi. Ihmettelen kyllä, että he ovat tehneet puvusta niin lähelle mittojen kokoisen. Yleensähän vaatteissa on kuitenki vähän varaa verrattuna siihen, mitkä ovat vartalon mitat.. Pidetään toivoa yllä, että siitä vielä puku tulee.
  3. Nyt pientä pettymystä Millystä. Sain vihdoin ja viimein JOULUKUUSSA tilaamani puvun. Ja se oli PIENI! En jotenkin osannut odottaa, että se ois pieni, koko ajan oli pieni pelko, että entä jos se on liian iso. Mielestäni mitat oli otettu ihan oikein ja oon jopa laihtunut vähän siitä hetkestä, kun tilasin. En siis vaan voi käsittää! Katotaan nyt, pystyykö sille kukaan ompelija mitään tekemään. Muutoin puku oli kaunis ja hyvin tehty, mutta eipä se hirveästi lohduta..
  4. Jep, tuo kyllä yksi asia joka hidastaa. Mutta ei se heidän lomansa tainnut kestää kuin viikon, pari. Ja silloin joulukuun alussa lupailtiin, että puku on tammikuun lopussa minulla. Joten yli kuukauden se alkaa olla jo aluksi luvatusta myöhässä. Usko on kova, että kyllä se viimeistään maaliskuun aikana tulee. Ja onneksi tässä ei vielä mikään kauhea hätä ole, voin odotella vaikka toukokuulle.
  5. Mulle on kans tulossa puku Millyltä. Aluksi toiminta oli tosi nopeaa, mutta nyt ku oon esittäny pari muutostoivetta testipukuun, niin tuntuu, että sieltä ei koskaan kuulu mitään ennen kuin itse ottaa yhteyttä. Tilasin puvun joulukuun alussa ja se ei ole vieläkään tullut, vaikka lupailivat että saan sen tammikuun lopussa. Ei siis kannata luottaa ihan siihen, että toimitus on niin nopeaa kuin luvataan. Muuten oon kyllä tosi tyytyväinen Millyn toimintaan ja palveluun ja ne kuvat, mitä oon puvusta tähän mennessä saanut, ovat ainakin näytteneet ihan hyviltä.
  6. Mulle testipuvun kuvat tuli yllättävän nopeasti, noin reilussa viikossa muistaakseni. Aika paljonki kaipasin muutoksia siihen, niin tekevät vielä toisen testipuvun, jota odottelen nyt. Palvelu on pelannut mun mielestä tosi hyvin. Millyltä siis puku tilauksessa.
  7. Kyllähän tuo tosiaan aika samalta näyttää. Kiva huomata, pienentää ehkä vähän jännitystä. Pitääpä varautua tuohon, että toimituksessa saattaa kestää siis kauemminkin. Ei onneksi ole kiire vielä.
  8. Hyvältä näyttää! Toivottavasti omakin paketti Millyltä on sitten mieleinen. Onko sulla alkuperäistä kuvaa tuosta puvusta, siis sitä, minkä perusteella tilasit? Entä kauanko toimituksessa kaikkiaan meni?
  9. Äsken lähti tilaus Millylle. Lupailivat että tammikuun loppuun mennessä puku olisi täällä. Jännittää kyllä aika paljon, mitä sieltä oikein tulee. Puku ei ole mikään yksi tietty malli vaan sekoitus useammasta. Tilaukseen piti liittää monta kuvaa, jännä nähdä, miten ne niitä yhdistelee. Yritin kyllä kovasti selostaa, mutta ainahan voi tulla väärinymmärryksiä. Onneks tammikuusta on sitten vielä useampi kuukausi kesään, joten on pientä paniikkiaikaa, jos puku ei miellytäkään tai on jotenki muuten epäsopiva.
  10. Mihin Kokkolassa (tai miksei lähiseudullakin) kannattaa mennä meikkiin hääpäivänä? Itsellä ei oikein ole kokemusta noista kyseisen kaupungin paikoista. Tiedän nimeltä muutaman paikan, mutta siihen tiedot jääkin. Ei huvittaisi ihan "sokkona" valita paikkaa, joten jos jollain on kertoa kokemuksia, niin vinkkejä otetaan vastaan.
  11. Kiitos, puku onkin kovan etsinnän tulos ja minustakin se on todella kaunis. Valitettavasti pukua ei löydy mistään morsiuspukuliikkeestä vaan ihan netistä olen kuvan löytänyt ja aion teetättää vastaavan, joko ulkomailla tai Suomessa. Itseasiassa puku ei ole morsiuspuku vaan morsiamen äidille tarkoitettu. Mallisto on nimeltään Montage by Mon Cheri, mutta puvun mallinumeroa en valitettavasti muista.
  12. Kiitos mielipiteestä. Nyt tullut vaihtoehdoksi myös yksi puku Sis Idmanin voden 2011 mallistosta. Mutta siitä ei ole vielä kuvaa saatavilla. :/
  13. Oma pukuni MAHDOLLISESTI tässä. Kaipasin keveyttä ja ilmavuutta ja pukua, jossa on olkaimet. Antaako tämä mielestänne sellaisen keveän vaikutelman? Entä laittaisitteko tähän pukuun huntua? Entä onko liian tavanomainen? Puku tuossa vääränvärisenä, omani tulisi ivorynä.
  14. Me tiedettiin heti, mikä kirkko halutaan. Juhlapaikan löytämisessa oli vaikeuksia. Juhlapaikka kuitenkin löytyi ja se on sellainen, mikä ei ole kovin aktiivisesti varattuna. Niinpä tiedettiin, että se on vapaana siinä kuussa joka viikonloppu, kun häät haluttiin. Sen jälkeen soitin kirkkoon ja siellä oli kans hyvin vapaata ja sitten vaan summanmutikassa tuli päätettyä se päivä. Ja kirkkovarauksen jälkeen sitten lopullisesti varattiin juhlapaikka. Helposti kävi kaikki!
  15. Mekin ollaan kiinnostuneita häämatkasta Lapissa. Haluttaisiin vaan lähteä sinne melko pian häiden jälkeen (kesäkuun puolen välin aikoihin), mutta onkohan silloin jo liikaa harmia hyttysistä ja muista ötököistä? Varmasti esimerkiksi alkysyksy olisi parempi ajankohta, mutta olisi kiva kuulla kokemuksia, millainen kohde Lappi olisi silloin kesäkuussa.
  16. Oi, juustotarjoilu häissä kyllä hyvä idea. Itselle ei ollut tullut aiemmin edes mieleen, mutta nyt pitää alkaa kyllä suunnittelemaan. Se vois juurikin yöpalana olla hyvä tai sitten tosiaan jälkkärin seurana.. Hhmm. Eikä kuulosta juustotarjoilu tulleen edes kovin kalliiksi, mikä totta kai hyvä juttu.
  17. Minä ajattelin ottaa itse ilmottautumiset vastaan. En halua työllistää ketään muuta enkä kyllä edes koe, että tuosta olisi sen ihmeemmin vaivaa minulle. Ja saanpahan ainakin heti itse tiedon, ketä on tulossa ja ketä ei. Ovatko monet käyttäneet sähköpostia vastaanottamisissa? Onko liian tökeröä? Toki puhelinnumero lisänä, ku kaikki eivät sähköpostia käytä.
  18. Esimerkiksi, "Tervetuloa todistamaan/ kutsumme teidät todistamaan, kun avioliittomme siunataan xx kirkossa xx päivänä klo xx. Tilaisuuden/ Kirkko-osuuden/ tms. jälkeen siirrymme viettämään hääjuhlaa xx-paikkaan..." Tosiaan tuo mainitsemasi tekstimuoto ei välttämättä ole juuri se paras mahdollinen. Jotain tuon suuntaista oli käynyt mielessä. Tuo "todistamaan" kutsuminen tuntuu vaan vähän liian kuluneelta ja tavalliseltakin tavalta. Olen myös miettinyt, voisiko kutsuun laittaa vaan "Tervetuloa häihimme XX kirkkoon xx päivänä klo xx ja hääjuhlaamme paikkaan X." Tuohonkaan tyyliin en ole täysin tyytyväinen. Onneksi on vielä muutamia kuukausia aikaa miettiä.
  19. Pullervo

    Kuka maksaa sormukset?

    Me maksettiin molemmat omamme. Oli meille sopiva järjestely. Minulla oli vähän kalliimpi sormus, mutta sillä hetkellä myös paremmat mahdollisuudet pistää enemmän rahaa sormukseen.
  20. Meillä kihlautumisesta päätettiin aika lailla yhdessä. Kun sopivat sormukset löytyivät, oli toisen meistä syntymäpäivä sopivasti ihan tuloillaan. Niinpä se sitten kaiverrutettiin sormuksiin, ei ainakaan pitäisi unohtua ja voi paremmin keskittää juhlimisen yhteen päivään.
  21. Tuntuu, että suurin osa Kokkolan juhlapaikoista on tosi pieniä. Samoin kuin lähiseudulla. Onneksi me löysimme lopulta riittävän ison paikan. En nimittäin pidä siitä, että vieraat joutuvat istumaan kuin sillit purkissa.
  22. Miten te, joilla on avioliiton siunaus kirkossa ja sen jälkeen hääjuhla, olette muotoilleet kutsutekstinne? "Tervetuloa avioliiton siunaustilaisuuteemme" kuulostaa melkein kutsulta hautajaisiin...