Viivelsson

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Viivelsson

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meillä oli Airamin led-tuikkuja (joulun jälkeen sai - 50 %), joissa oli mukana valmiina maitolasiset vähän korkeammat kipot. Hämärässä valaistuksessa olivat todella kivan ja aidon näköiset.
 2. Laitan nyt heti tuoreelta kokemukseni. Meillä oli Ateriax kavereille suunnatuissa häissä ja kaikki meni loistavasti. Italialainen menu oli oikein maittava kuten myös Mansikka-Grand Marnier -kakku, ruokaa jäi ylikin ja tarjoilu pelasi loistavasti. Voin suositella.
 3. Enpä ollut ennen tätä ketjua ajatellut olevani vanha morsian (31 v. ja sulhanen 32 v.), vaikkakin kaikki samaa ikäluokkaa olevat kaverimme ovatkin menneet jo muutamia vuosia sitten naimisiin eli muut ovat olleet alle keskiarvon. Meillä on perinteitä ja ei niin perinteitä. Esim. se että isä saattaa on tärkeää minulle, vaikka olemmekin miehen kanssa asuneet jo lähes 10 vuotta yhdessä Pidämme mm. ne erilliset ryyppäysjuhlat kavereille ja jätämmme muiden sukulaisten kuin perheen kanssa juhlimatta, nuorempana olisi pidetty juurikin sukujuhlat, jotka olisivat varmasti olleet puoliksi vanhempien juhlat. Nyt olemme maksaneet ja päättäneet kaiken itse. Perinteistä tulee myös heittokimppu, hääkarkit, sulhasen ryöstö jne. Kuitenkin turha pönötys on jätetty pois. Ehkä ikä näkyy siinä, että kaikesta oli etukäteen aika tarkka mielikuva ja osasin varmasti paremmin järkätä juttuja kuin olisi osannut 10 vuotta sitten. Ja ruoka ja juoma on laadukkaampaa, häämarssit eivät ole niitä perinteisiä, puku eteerisempi jne. Väillä toki on tullut ajatus, että oltaisiin päästy niin paljon helpommalla, jos oltaisiin menty naimisiin vaan maistraatissa kahdestaan. Mutta kivalta tuntuu, kun on enää pari päivää juhlaviikonloppuun ja lähes kaikki on jo ok.
 4. Kaveribileosuuteen (iltatilaisuus) pk-seudulla on tulossa tällainen italiainen menu: Rucola-parmesan salaattia mansikoilla & granaattiomenavinegrette Mozzarellaa, munakoisoa & tomaattisalsaa yrttipedillä Meloni-avokadomosaiikki Jättikatkarapuja a'la Sardinia Vasikka carpaccio & stregahyytelö Veriappelsiinimoussella täytettyjä lohirullia Basilikafocaccia Yrttilevite Kanaa Cacciatore Paahdettuja perunoita Caponata-kasviksia Hääkakkua (valitsematta, useita erilaisia vaihtoehtoja) Kahvia ja teetä Hinta 32,70 e (henkilömäärä aika pieni): sisältää astiat, kankaiset servetit, pöytäliinat ja kuljetuksen. Tarjoilu yhdellä tarjoilijalla veloitetaan erikseen. Olemme itse hankkineet alkukuoharit, viinit, oluet, siiderit, lonkerot, avecit sekä alkoholittomat. Tarkoitus on hankkia yöksi känninaposteltavaksi juustoja, suklaata ja ikisuosikkejani maissilastuja, salsaa ja cheddardippiä.
 5. Meillä on klo 18 alkavien, kavereille pidettävien häiden kutsussa ilmaistu asia näin: "Luvassa on hyvää ruokaa, juomaa ja menomusaa dj:n johdolla pitkälle yöhön, joten toivomme perheen pienempien löytävän hoitopaikan illaksi." Ja kutsut lähtivät kummankin nimet kuoressa. Ilmeisesti yksi henkilö jää tämän takia pois (lapset kun eivät tietääkseni ole oikein ikinä olleet hoidossa missään), mutta pariskunnasta toinen tulee paikalle.
 6. Suuntamme muuta päivä häiden jälkeen Aurinkomatkojen paketilla yhdistelmälle Krabi - Koh Lanta. Hotelleina ovat Peace Laguna Resort & Spa (De luxe -bungalow)ja Crown Lanta Resort & Spa (Elegance Deluxe -huone). Onko kenelläkään kokemuksia ko. hotelleista? Kaikki tieto on tervetullutta.
 7. Harmittaa, kun emme saa talvella tapahtuvan miljöökuvauksen takia jotain kuvaa, jossa kissat olisivat myös mukana. Kissat kun ovat niin olennainen osa meidän elämää ja kaikki tutut sen tietävät. Juhliin nyt ei tulisi mielenkään niitä ottaa. Ja hoitajiakin löytyy, kun juhlat ovat kaksipäiväiset, ja vanhemmat voivat huolehtia "perhejuhlapäivän" jälkeen neideistä.
 8. Viitisen vuotta sitten Thaimaasta 3 mm, valkokultaiset, sileät 90 e/kpl. Thaimaassa keltakulta on liian keltaista meidään makuun, joten ei ollut paljon vaihtoehtoja. Oma sormukseni aukesi heti kotiinpalun jälkeen pienennyskohdasta ja korjaus oli 30 e. Vihkisormukseni pitää miehen mielestä olla kyllä hienompi.
 9. Pyysin täältä tarjouksen tietyntyyppisestä menusta, kahdella vaihtoehtoisella pääruuan raaka-aineella. Sain varmaan parikymmentä vakiomenuuta, joista mikään ei vastannut suoraan toiveitani. Olisin joutunut itse yhdistelemään näistä aika lailla cross kitchen -menuista, jotta olisin saanut haluamani, joten hylkäsin tarjouksen suurelta osin jo tällä perusteella. Otin sen pitopalvelun, josta sain suoraan valmiin toiveideni mukaisen menuun, vaikka se nyt olikin ehkä euron, pari kalliimpi. Maksan mieluummin hiukan lisää asiakaspalvelusta.
 10. Olin ensin ajatellut tilata "kiina-puvun", mutta menin sitten sovittelemaan ja se oma puku löytyi heti. Hintaa tuli 820 e, joten budjetti tuplaantui. Haluan kuitenkin, että puku on juuri sellainen, minkä haluan, eikä joku ihan kiva kakkosvaihtoehto. Täytyy säästää jostain muusta.