Orion

Rouva
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Orion

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Voin suositella www.korukamari.com erittäin lämpimästi! Tilasin laahuksellisen vannealushameen lauantaina 4.12. ja maanantain Itsenäisyyspäivä aiheutti heille hieman logistisia ongelmia, mutta asiakaspalvelu sähköpostitse oli esimerkilllistä ja erittäin miellyttävää! Susan varmisti tänään, että saan tilaamani tuotteeni varmasti perjantaiksi (ylihuomiseksi), jolloin on puvun pienennyssovitus. Ja ennakkoon maksettuna ilman postikuluja!
 2. Mun mielestä teette juurikin niinkuin itse haluatte ikinä ei voi kaikkia miellyttää, mutta jos itse harmittelette tehneenne jonkin ratkaisun toisten toiveesta ettekä omasta halustanne, niin se ei ole hyvä ja se jää painamaan mieltä pitkäksi aikaa. Eli jos haluatte pitää alkoholittoman linjan, niin ottakoot vieraat tarvittaessa vaikka taskumateistansa sitten jemmassansa... Niinhän entisaikaankin tehtiin.
 3. Me myös tykästyttiin! Meillä ei tykätä tavanomaisista hääleikeistä, niin tämä ainakin jonkin aikaa viihdyttää vieraita! Yhtään edes sinnepäin samanlaista kirjaa emme Suomalaisesta tai Akateemisesta ainakaan löytäneet, kaikki muut olivat meidän mielestämme tylsiä eli liian perinteisiä. ^^^Olisikohan ideaa antaa vieraille "oma väri" jolla saavat sitten kirjoitella vai olisiko sittenkin parempi pitää anonyyminä touhuna niin voivat rauhassa kirjoitella totuuksia ? muoks. Akateemisessa 27,90 e.
 4. Playstation, Xbox tai Wii...? Vaarana tosin, että miespuoliset aikuisetkin innostuu
 5. Hmm... Oon ollut erittäin onnellinen, että ohjat on omissa käsissä ja nauttinut puuhastelusta. Tuleva mies on yllättänyt erinomaisilla ideoillaan ja hoitaa mm. hienot tienvarsikyltit! Oon oppinut, että kannattaa jaksaa keskustella näistä asioista vaikka välillä mieheltä tuleekin niitä ympäripyöreitä vastauksia ja kannattaa jaksaa näytellä täällä olevia kuvaketjuja ja googlen kuvahakuja, että "tykkäätkö säkin tästä" -tyyliin, sillä useita asioita oon rankannut jo omalta "tykkäys"-listaltani miehen mielipiteen perusteella pois ja täytyy sanoa, että suunnitelma vain paranee ja näistä oikeesti tulee meidän eikä vaan mun näköiset häät Mutta, lueskellessani viestejänne huomaan, että täytyy muistaa ottaa suuren päivän lähestyessä toivottavasti tarjottu apu kiitollisena vastaan...
 6. Kirkko oli ensin, juhlapaikka varattiin vasta nyt.
 7. Juuri varattiin koko vkl:ksi (pe 10.00-su 12.00) n. 15 km:n päässä kirkosta sijaitseva A-oikeuksitta oleva yksityisalue, jonne mahtuu n. 60 henkeä hintaan 660 € Koristeluaikaa erinomaisesti, romanttinen hääyö järjestyy samassa paikassa ja pitopalvelusuosituksiakin saatiin
 8. Tänään ihailimme vieretysten tulevan mieheni kanssa elämämme komeinta tähdenlentoa!
 9. Depend:n sarjoilla on helppo lähteä harjoittelemaan, samassa paketissa on ohjeet, aluslakka, päällyslakka (joka hieman tosin mun mielestä "sinistää" väriä) ja valkoinen lakka (joka jää hieman liian paksuksi aina) ja tarrat. Tuo korjauskynä on kans erittäin hyvä, mut syö vähän aluslakkaa. Mä oon kans nykyisin tehnyt vapaalla sivuilta päin vedot ja yleensä koristellut strasseilla. Tuo Konad oli mulle ihan uus juttu - täytyypi kokeilla näyttää erittäin hienolta!
 10. Kiitos vinkeistä kaikille, laitoin monta asiaa muistiin!
 11. Oletko viettänyt häämatkaasi meren päälle rakennetussa bungalowissa, sviitissä tai vastaavassa? Vastasiko odotuksia ja oliko sen arvoista? Missä maassa olit ja riittikö matkan pituus?
 12. Vanhemmille ja lähipiirille ollaan kerrottu jo etukäteen, jotta tietävät varautua hyvissä ajoin. Ystäville lähetetään kutsut n. paria kk ennen häitä.