Jump to content
Naimisiin.info

Sitruuna

Morsian
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Pohjois-Pohjanmaa

Sitruuna's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Suosittelen paikkaa! Me juhlimme häitämme viime kesänä siellä jaa kaikki sujui hyvin ja kuten oli sovittu. Ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi ja sopivasti jäi ylikin sekä omille juomille oli juuri sopivasti tilaa vetareissa. Emäntä kyllä hoitaa asiat ja minusta hinta-laatu -suhde oli sopiva. Skeptisesti suhtauduin paikan koristeluun, mutta sali olikin nätti odottaessaan vieraita. Tanssimaankin mahtui hyvin sekä lapset viihtyivät pihalla.
  2. Minä voin nyt jälkikäteen suositella Omdatin Minttua (eli Minnaa) kampauksesta sekä Merviä meikistä. Palvelu oli joustavaa sekä kampaus ja meikki juuri sitä mitä hainkin. Mintulta sain jopa ensimmäistä kertaa tässä kaupungissa kampaajalla vinkkejä hiusten hoitoon. Aika hyvin naiset taikuroivat kimpussani, vaikken niin mitään esimerkiksi meikkauksesta ymmärrä.
  3. Treenattiin vähän keväällä ja sitten heinäkuussa, taukoja oli välillä enemmänkin. Treenaukset eivät kestäneet ajallisesti kauan, maks. puoli tuntia kerrallaan. Opeteltiin (tai mies opetteli) tanssi-DVD:n avulla ja todella hyvin meni häissä! Sain mieheni jopa tanssittamaan minua lavatansseja häissä, vaikkei se niitä niin osannut. Kerran kokeiltiin muutama askel valssia niin, että minulla oli puku päällä. Haasteensa oli toki siinäkin, että tästä pienestä kaksiosta löytyi tilaa harjoittelulle. Ehkä eniten neljä askelta pystyi ottamaan ja sitten piti kääntyä takaisin tai keksiä jotain muuta.
  4. Minä annoin kimppuni budjetiksi 80€ ja sen mukaan sitten tekivät sen. Sanoivat, että yleensä/normaalisti hääkimppuun menee se 120€ keskimäärin. Oma kimppuni oli iloinen yllätys kun sen lauantaina näin, värit olivat oikeat ja he olivat tehneet minun summittaisten toiveitteni pohjalta minusta hienon kimpun. Liikkeessä oli kyllä kansio josta kimppukuvia pystyi katselemaan, joukossa myös "fantasiakimppuja" joita olivat messuille tehneet. Suosittelen!
  5. Sen huutaisin täältä väliin, että Oulunsuun pirtin keittiö on aika säälittävä suurkeittiöolosuhteisiin tottuneelle. Pari hellanlevyä, yks tai kaks normaalia jääkaappia sekä siellä on huono pestä astioita, koska kone jättää ne aika märiksi eikä laskutilaa ole (kestää siis kauan). Mikäli pystyy ne safkat tekee muualla ja kuumentamaan valmiiksi, niin hyvä.
  6. Sitruuna

    Jos ei halua kaasoa

    Minä pyysin siskoni kaasoksi vain siksi, että pitopalvelun emäntä sai rauhan. "Teille ei tule kaasoa eikä bestamania!?!?!"
  7. www.minimina.fi ovat kyllä hienoja, mutta niin on hintakin sen mukainen. Onko joku joskus tuolta tilannut? Onko ollut mieluinen? Kalliitahan nuo ovat, mutta tilauksessa ovat. Olivat jo saapuneet, mutta firma ilmoitti, ettei etenkään morsian vastannut kuvia, joten reklamoivat tekijöille. Kuulema hiusteni väri oli väärä. Jännityksellä odotetaan, millaiset sieltä putkahtavat 2vkon päästä.
  8. Itse marssin Kukka-Maariaan jo alustavasti kyselemään asenteella, että neuvokaa vähän tyhmää. Tosi kivasti ottivat vastaan ja sainkin muutaman rehun nimen, joita häiden aikaan haluamassani värissä on saatavilla. Tarkempaa suunnitteluaikaa varaan sitten 2kk ennen häitä. Hinnoittelu oli sellainen kuten arvelinkin, eli riippuu kukasta/kukista ja käsityön määrästä sun muista ylimääräisistä härpäkkeistä (helmet, risut ymv.). Kimpun suhteen ajattelin antaa suhteellisen vapaat kädet sen jälkeen, kun olen valinnut värin, kukat, kimpun muodon ja hintaluokan. Jos tarkemmin tietäisin, kuinka kukat on järkevintä asetella toisiinsa nähden ja mulla olisi silmää niiden suhteen, silloin varmaan olisi sama itse väkertää se.
  9. Sitruuna

    Ouluttaret 3

    Paju, meille tulee ne tilat + siivous maksamaan vähän vajaa 700€ (tietenkin pitopalvelu siihen päälle vielä), toki eri asia nostaako hintoja joka vuosi. Me ollaan niin julmia vieraita kohtaan, että ajateltiin itse päästä helpommalla näin kulkemalla Oulusta se 30km, kuin järjestämällä pirskeet jommankumman kotipaikkakunnalla. Joutuupahan molempien sukulaiset melko tasapuolisesti reissaamaan. Toisekseen, Oulusta ei sopivaa paikkaa kooltaan ja hinnaltaan meille löytynyt. Lisäksi jos Oulusta mieluinen paikka olisi löytynyt, luultavasti olisimme olleet myöhässä varauksen suhteen ensi kesää varten.
  10. Sitruuna

    Ouluttaret 3

    Oletko ajatellut Navettasalia? Talvella siitä saisi varmaankin tunnelmallisen.
  11. Sitruuna

    Kaitaliinat

    No, laitetaan uusi viesti... Eli itse kokisin mukavammaksi tuon 33cm leveän verhon, jos ne juhlapaikan pöydät eivät ole jotain todella leveää mallia. Itse en pidä siitä, että mahdollinen kattaus/lautaset joutuvat sen takia ahtaalle. Ehkä mä vain sitten olen enemmän niitä ihmisiä, jotka tykkää vähemmästä.
  12. Sitruuna

    Kaitaliinat

    Meidän prismassa ei ainakaan ole. Viime viikolla pääsin tukussa käymään ja siellä oli monen väristä kaitaliinarullaa mutta just ei sitä meidän väristä Tuossa taannoin kyselin Dunilta mistä saisin elegance lily -lautasliinoja, mutta vastauksena tuli että ovat saatavilla vain suurkeittiö valikoimissa, eli tukkujen kautta. Ei siis tarjonnut mahdollisuutta tilata heidän kauttaan suoraan... Kannattaa kysellä jostain muusta kauppaketjusta tuota, että voiko tilata jotain kaitaliinarullaa juuri itseä varten, me kyseltiin esim. Halpa-Hallista.
  13. En ole Minnan hääkuvia nähnyt, mutta kaverin kautta eläin- ym. aiheita. Kuvanneeko harrastuspohjalta? Ei sillä, minun silmää hänen kuvansa ovat miellyttäneet ja olleet ihan kivoja tunnelmaltaan/sommittelultaan. Ei taida vaan omia sivuja olla (lukuunottamatta koiran- ja fb-sivuja)?
  14. Onko kenelläkään kokemusta Omdatin palveluista?
  15. Koitin tänään käydä kysymässä meikkiä ja kampausaikaa samaan taloon keskustan ulkopuolella, mutta kampaajalta sain lähinnä silmienpyörittelyä osakseni, kun olin niin aikaisin liikenteessä. Meikkaajalta sentään tuli asiallinen vastaus, että tottakai onnistuu, vaikkei hän vielä vuoden päähän kalenteriaan tiedä. Jotenkin täältäkin on saanut sellaisen käsityksen, että kannattaa olla ajoissa liikkeellä kun haluaa varata kampauksen ja meikin. Mulla meni nyt herkästi maku ko. paikkaan - pitäisköhän nöyrtyä ja jaksaa rampata keskustaan täältä laitakaupungista...
×
×
  • Create New...