AprilBride

Morsian
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About AprilBride

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Kauneushoitola Kirsikka Stokkan 4-kerroksessa oli mukava paikka. Aika hinnakas (yli 30€), mutta hyvää jälkeä.
 2. Onko kukaan teettänyt Oulussa kimpun silkkikukista?
 3. Olisikos suosituksia suihkurusketuspaikoista? Häihin vielä reilu kk aikaa, joten ehtisi kerran kokeilla kestävyyttä. Minulle tehdään kampaus&meikki Rosannessa. Tekijänä Iida.
 4. n.70 vierasta ja budjetti 4500€
 5. Tämä kiinnostaisi minuakin nimittäin en itse pääse hakemaan tilausta vaan kaveri on menossa sen noutamaan Tallinnasta. Onko muut toimineet samalla tavalla? Oletteko maksaneet tilauksen etukäteen verkkokaupassa ja ilmoittaneet, että noudetaan sitten x-henkilön toimesta?
 6. Alkumaljana tarjotaan kuohuvaa. Puolikuiva olisi mieluinen, kun en tykkää oikein mahdottoman makeista kuohareista. Malja tarjotaan 80henkilölle ja budjetti on yllättäen aika tiukka:)
 7. Kaipaisin suosituksia mitä kuohuviiniä kannattaisi ostaa Tallinnasta, kun merkit ovat minulle aika tuntemattomia. Mitäs olette ostaneet? http://www.viinarannasta.ee/articlesr.php?sid=16&gid=12
 8. Boleroita löytyi ainakin omasta mielestäni niin huonosti, että päädyin omani tilaamaan..
 9. Meillä taas laitetaan tuikun ympärille lasikippoon ruusun terälehtiä ympärille (3kpl), jotka peittävät kauniisti tuikun ja näyttävät pieniltä ruusuilta:)
 10. Olisko tämä vaihtoehto; http://www.myeveningdress.co.uk/bolero-evening-jacket-champagne-p-589.html
 11. Lisää kokemuksia Egyptistä kaivataan! Three Corners-hotellista löytyikin jo pari mainintaa, mutta mitenkäs onko Bella Vista- tai Pyramisa Blue Lagoon-hotellista kokemuksia? Tahtois jo reissuun !!
 12. Neitistä tulee rouva 16.4.2011 siiviilivihkimisen kautta Raatin nuorisotalolla
 13. Soitinpa eilen Katariinaan, kun he mainostavat sivuillaan miesten pukuja hintaan 199€ ja koin aikamoisen järkytyksen..nimittäin sieltä kerrottiin, että vuokraustoiminta on lopetettu! Ei sitten ollut enää sitä puvusta, mitä mies oli käynyt alustavasti kokeilemassa, enää oikeaa kokoa myytävänä. Voi hemmetti, että meinaa sapettaan..Häät 3kk päästä ja kaikki lähti miehen puvusta. Oltais tehty varaus puvusta jo lokakuussa, mutta silloin liikkeessä sanottiin, että kannattaa ottaa yhteyttä vasta tammikuussa. Huoh..
 14. Tuoreita kokemuksia kaivataan:)! Ollaan lähdössä Egyptiin huhtikuussa, mutta kohde on vielä päättämättä. Mietinnässä myöskin se, että otetaanko All Inclusive vai ei..Toisaalta olis mukava etsiskellä ruokapaikkoja ja toisaalta ei:)
 15. Pukuni on taftia ja väriltään suklaanruskea. Mietin nyt, että minkälainen bolero pukuun (pitkä ja hihaton) sopisi ja mistä sen voisi hankkia? En ole oikein löytänyt kuvia ruskeista puvuista, joihin on liitetty bolero. Käsivarteni kaipaavat suojaa..Apua!