aatu

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About aatu

 • Rank
  Untuvikko
 1. Kävin Kaarinan liikkeessä sovittamassa pukuja ja sitten tilasin pukuni sieltä, enkä mennyt muualle. Nyt näin jälkeenpäin harmitta, sillä palvelu ei ollut hyvää ja puvun kanssa tuli muutenkin harmia He mainostavat pukuja mittatilaustyönä. Se käsittääkseni tarkoittaa sitä, että puvun tilaajasta otetaan mitat ja sitten puku lähtee tilaukseen. Mutta siellä tilataankin standardi kokoinen puku ja tehdään korjaukset, jotka tilaaja maksaa itse Aina kun liikeeseen menin ja vaikka olin varannur ajan jouduin odottamaan pitkään palvelua, kukaan ei koskaan keskittynyt täysillä MINUUN. Myyjät juoksivat asiakkaasta toiseen kauhealla kiireellä. Koskaan en saanut eriteltyä kuittia ja vastaukset kysymyksiini vaihteli riippuen kuka vastaa.Pukuuni piti tehdä niskalenkki ylimääräisenä, mutta se oli niin ala-arvoinen, etten missään nimessä voinut kuvitella laittavani sitä mekkooni. vetoketju oli ommeltu ihan vinoon ja sen kanssa sai inttää kovasti, että korjaavat sen kunnolla suoraan. Rahastuksen makua ja palvelua ei nimeksikään. Loppujen lopuksi vein puvun vielä toiselle ompelijalle korjattavaksi, sillä rinnanympärys oli aivan liian iso. Zazabellassa sanoivat, että laita vähän isommat rintaliivit alle :girl_impossible: Puvusta tuli oikein hyvä kun vähän korjailtiin ja tämä toinen ompelija pelasti päiväni täysin...Hänkin vähän ihmetteli tätä mittatilaussysteemiä.
 2. ^Meillä kävi kyseisen firman kanssa sama juttu. Hääkimpun hinnaksi sanottiin tilattaessa n.80€ ja se maksoikin 130€ haettaessa. Meilläkin mies haki ja sain jälkeenpäin kuulla asiasta. Me asioimme skanssin toimipisteessä ja saimme jo tilattaessa ala-arvoista palvelua, josta tein reklamaation. Siihenkin vastattiin vaan, hyvin ympäripyöreästi.
 3. me maksettiim kaasojen mekot ja bestmanien kravatit häihin. Tammikuussa tarjosimme illanvieton/saunaillan ruokineen ja juomineen, jossa hiukan käytiin läpi tulevia häitä. Kiitoslahjoiksi ostimme kaasoille kaulakorut ja bestmanit saivat viskipullot, joissa etiketissä heidän nimet painettuna. Pullot ostettu Irlannista viskitehtaalta ja siellä etiketit painettu.
 4. Nyt kun häämeikki on tehty voin kertoa oman kokemukseni. Pinksu tuli Turkuun Espoosta tekemään häämeikkini, kaasoille meikit ja äidille ja anopille sekä yhdelle ystävälleni. Kaikki meikit olivat loistavia ja Pinksu on todella mukava ja ystävällinen. Häneen voi todella luottaa ja jälki on loistavaa. Meillä sattui todellinen hellepäivä +30 hääpäiväksi ja meikki pysyi iltaan asti hyvin, vaikka hiki virtasi. Voin suositella tätä meikkaajaa
 5. Mulla on kokemusta ainoastaan Zazabellasta. Kävin siellä sovittamassa pukuja ja sitten tilasin pukuni sieltä, enkä mennyt muualle. Nyt näin jälkeenpäin harmitta, sillä palvelu ei ollut hyvää ja puvun kanssa tuli muutenkin harmia He mainostavat pukuja mittatilaustyönä. Se käsittääkseni tarkoittaa sitä, että puvun tilaajasta otetaan mitat ja sitten puku lähtee tilaukseen. Mutta siellä tilataankin standardi kokoinen puku ja tehdään korjaukset, jotka tilaaja maksaa itse Aina kun liikeeseen menin ja vaikka olin varannur ajan jouduin odottamaan pitkään palvelua, kukaan ei koskaan keskittynyt täysillä MINUUN. Myyjät juoksivat asiakkaasta toiseen kauhealla kiireellä. Koskaan en saanut eriteltyä kuittia ja vastaukset kysymyksiini vaihteli riippuen kuka vastaa.Pukuuni piti tehdä niskalenkki ylimääräisenä, mutta se oli niin ala-arvoinen, etten missään nimessä voinut kuvitella laittavani sitä mekkooni. Rahastuksen makua ja palvelua ei nimeksikään.
 6. Hääviikolla en ottaisi mitään voimakkaita hoitoja ainakaan kasvoihin, ettei vaan tule näppyjä tai muita iho reaktioita. Ripsien ja kulmien värjäyksen voi tehdä hyvinkin hääviikolla, mutta heti maanantaina. Hierontaa esim. vartalohierontaa tai niskahartiahierontaa en ottais myöskään hääviikolla, hieronta myöskin saattaa nostattaa epäpuhtauksia ihon pintaan ja esim. selkään helposti nousee epäpuhtaudet...
 7. olen nähnyt hänen työnjälkeä ja on hyvää jälkeä. Tekee mulle häämeikin
 8. onko kellään kokemusta Skanssin kukkakaupasta?