nikitar

Morsian
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About nikitar

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pori
 1. Itse kuulun kanssa kategoriaan "miks te noin nopeesti naimisiin menette?" Mutta mitäs sitten? Molemmat sitä haluaa ja se tuntuu oikealta ja todella hyvältä. Tavattiin mieheni kanssa loppukesästä ja kirkko on varattu 7.5.2011. Yhteen muutettiin jo muutaman kk seurustelun jälkeen. Sukulaisista suurin osa molemmin puolin on ottanut asia hyvin vastaan kavereista puhumattakaan, osa sukulaisista ei pysty ymmärtämään miksi näin nopeasti, mm. oma äitini, ilmotin hänelle että eihän sinne pakko ole tulla jos vastenmieliseltä tuntuu niin sitten olikin pikkuhiljaa jo toinen ääni kellossa.
 2. Juu, en oo tuota löytäny mistään nettikaupasta. Laitoin yhteen suomalaiseen firmaan kyselyä että paljon kustantaisi jos teettäis tuon puvun siellä. Kävin eilen siellä liikkeessä uudestaan missä sovitin tuota mekkoa ja etittiin itekkin sitä Agnesin luettelosta mikä niillä on niin siihen pukuun on alunperin kuulunut halterneck olkain, ei pahan näköinen senkään kanssa. *KLIK* Rakastuin vaan niin totaalisesti tuohon pukuun että se on pakko saada.
 3. Se eka on Agnesin puku, mutta muita en muista, lähenkin tänään vielä käymään siellä liikkeessä ja käyn kysymässä että mitä ne pari muuta oli
 4. Heissan. Onko kellään tietoa mistä saisi tilattua Agnesin pukuja? Rakastuin yhteen malliin mutta jos sen sais tilattua ulkomailta niin pääsis varmaan huomattavasti halvemmalla.
 5. Heissan! Kävin tänään sovittelemassa muutamaa pukua ja tässä omasta mielestäni parhaimmat, mutta mitäs mieltä muut olette? http://nikitar.blogit.fi/haapuvun-sovittelua/
 6. Yksi uusi naama ilmoittautuu piruihin. Meidät vihitään Keski-Porin kirkossa 7.5.2011.
 7. Mieli tekisi kyllä kailottaa ympäri kyliä, mutta ei vielä, muutama kaveri vasta tietää, vaikka kirkkokin on jo varattu Pikkuhiljaa pitäis varmaan alkaa äideille ja muille kertomaan. Tosin kun ne saa tietää niin sitten tietää molempien suvut! Säästyy meiltäkin se vaiva.
 8. Nostellaas tätäkin Tosiaan ite juuri muutin Poriin ja häitä juhlitaan ensi toukokuussa, pitopalvelu vinkkejä otan vastaan ihan mielellään! Kokemuksia ja hintatasoa?
 9. Pakkohan se oli itsekkin aloittaa kirjoittamaan vaikka mitään stressiä tai hössötystä ei pitänyt häistä ottaa. Elikkäs sanomme tahdon Keski-Porin kirkossa 7.5.2011. On vielä onneksi 6kk aikaa järjestellä kaikkea. Kirkon varasin tänään ja nyt on sitten juhlapaikka mietinnän alla. Vieraslista on jo valmiina mutta sitten seuraava ongelma onkin pitopalvelu, hirveästi pitäisi kilpailuttaa paikkoja. Ohjelmaa sun muuta pitäisi kanssa alkaa kehittelemään. Lapsille tietysti myös jotain shown tynkää kun on omia lapsia, kavereilla myös ja muilla sukulaisilla. Aikuisten ohjelma nyt ei varmaan vanhoista kaavoista juurikaan poikkea millään tapaa. Tosin sulhasella tässä tuntuu olevan kovempi kiire päästä alttarille, häät olisi pitänyt saada heti! Malttamaton tapaus.
 10. Me varattiin kirkko ensin. Juhlapaikka on vielä vähän mietinnän ja harkinnan alla. Pari hyvää vaihtoehtoa tosin on jo
 11. Juuri varasin kirkon toukokuulle 2011, eli 6kk ennen h-hetkeä ja samalle päivälle ei ainakaan kukaan muu ollut Keski-Porin kirkosta tehnyt varausta joten ihan hyvin onnistu
 12. Varsinaisesti ei olla suunniteltu säästölinjasta mutta kun tarkemmin miettii niin säästämme kyllä muutamassakin asiassa. -Hääpuvun ompelee tätini joka on ammatiltaan ompelija. -Valokuvaajana toimii kaveri jolla oma toiminimi mm. kun on kuvaillut jo monta vuotta häitä sun muita juhlia. -DJ tulee kanssa kaveriporukasta ja bändiä ei siksi todennäköisesti edes tarvita. -Kutsut, nimikortit ja muut tehdään tietysti itse. -Hääauto tulee lähipiiristä. -Suurin osa alkoholitarjonnasta haetaan tietysti tuolta etelästä Mistä ei säästetä. -Tilaa pitää olla ja tietysti lapsiystävällinen. -Ruuan on ehdottomasti oltava erityisluokkaista.
 13. Mies on vakituisessa työssä, itse olen vielä opiskelija. Valmistun vasta häiden jälkeen. Lapsia on 2, molemmilla entisestä suhteesta 1. Uusio perhe-elämän normaali arkea siis
 14. Heissan! Hirveesti sainkin jo tietoa aiemmista viesteistä, mutta silti kaipaisin ehkä vähän lisää inffoa vielä. Olen muuttamassa vasta poriin, enkä tunne kaupunkia tai sen juhlapaikkoja ollenkaan ja nyt kaipaisinkin kipeästi vinkkeja parhaimmista juhlapaikoista. Häät pidetään Toukokuussa 2011. Tilaa saisi olla n.120 hengelle ja lapsia tulee myös joten paikka pitää olla suotuisa myös siltä osin. Ja sitten kirkko asiaa. Onko keski-porin kirkko paras vaihtoehto?