Jump to content
Naimisiin.info

T-Bird

Aktiivijäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän T-Bird kaikki viestit

  1. Me ei kyllä sen kummemmin tiedoteltu yhtään kenellekään, facebook hoiti asian kaveripiirissä, vanhemmille kerrottiin sitten, kun seuraavan kerran kihlauksesta oltiin juttusilla muuten vaan.
  2. T-Bird

    Bridezillas-verkkokauppa

    Kuten kirjoitin, välillä meinasi olla hermo huonossa kunnossa Ehkä mua hämäsi se kuitenkin semisti hyvä asiakaspalvelu, nopeat, vakuuttavat vastaukset mun kyselyihin yms, joten luotin, että saan tavarat kyllä. En olisi ko puodista mitään tilannut, jos olisin tämän ketjun aikaisemmin lukenut. Jos somisteet olisi jääneet tulematta, niin ei se mikään maailmanloppu olisi ollut, sitten olisi menty ilman terälehtiä, köynnöksiä yms.
  3. T-Bird

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    7.00 Herätys 9.00 Meikki 10.30 Kampaus 12.00 Pukeutuminen 13.00 Hääkuvaus 15.00 Hääjuhla alkaa (kyseessä siis pelkät juhlat, vihkiminen edellisenä päivänä maistraatissa) 15.15 Onnittelumalja 15.30 Päivällinen 17.00 Puheita yms 18.00 Kakkukahvit 21.00 Häätanssi 22.00 Iltapala -- 24 Bändi lavalla 24-- DJ Kaaso
  4. Meillä koirat vietiin hoitolaan pe-iltana, haettiin su-iltana. Tottakai olisin halunnut koirat esim. muutamaan valokuvaan, mutta en sen takia viitsinyt ruveta lisäjärjestelyjä kehittelemään, muutoinkin aikataulu oli aivan riittävän kireä.
  5. Me emme myöskään toivoneet kaikkia mahdollisia lapsia osallistumaan häihimme, joten ratkaisimme pulman siten, että osoitetarrassa oli 'eriteltynä' ketä kutsu koskee. Kutsujen saajina oli joko 'Matti Virtanen perheineen' tai 'Ville ja Pirjo Mäkinen'. Yhtään hutiosumaa ei tullut, eikä kukaan ainakaan meille näyttänyt, että olisi jotenkin loukkaantunut asiasta. Meillä tosin jako oli melko yksiselitteinen: sukulaiset kutsuttiin perheineen, kaverit/työkaverit ilman.
  6. Alkupalat: - savuporotuorejuustorullat - savukirjolohta - sipulisilliä - perinteistä sienisalaattia - fetasalaattia - tomaatti-mozzarella siivuja basilikalla höystettynä - koristeltuja kananmunan puolikkaita Pääruoka; - keitetyt perunat - lihapullia (lapsille) - härkää punaviinissä - broileria toscana - italialainen kasvisvuoka Ruokajuomina vesi, kotikalja, mehu, puna-/valkoviini, olut/siideri. Jälkiruoka; - mansikka-kermakakku - kahvi/haudutettu tee
  7. T-Bird

    Bridezillas-verkkokauppa

    Meillä myös negatiivisia kokemuksia ko liikkeestä, vaikkakin loppu hyvin, kaikki hyvin. Tilasin hääjuhlapaikkaamme somisteita tuolta (= kaikki juhlapaikan koristeet), tilaukseni jätin hyvissä ajoi ja ilmoitin erikseen, että tarvitsen tuotteet päivään x mennessä. Tilaus ja ilmoittamani viimeinen toimituspäivä vahvistettiin. Tavaroita ei ruvennut luvatun toimitusajan (kaksi viikkoa) puitteissa näkymään, rupesin melko pian kyselemään perään, sain vastaukseksi kaikki samat luritukset, mitä muillekin on tarjoiltu. Muutama hieman kipakampi viesti ja lopputulos onneksi oli se, että tilaamani tavarat tulivat minulle häitä edeltävänä iltana klo 17. Jossain vaiheessa meinasi olla hermo huonossa kunnossa.... En voi suositella ko liikettä.
  8. Meillä miehelle teetettiin vihkisormus samalla profiililla kuin minunkin sormus. Käyttää joko molempia sormuksia tai välillä pelkkää vihkisormusta.
  9. Meillä soi nykyään jo ehkä perinteiseksi luokiteltu Metallican Nothing else matters, Häätäjät-yhtyeen esittämänä. We like.
  10. Minun hääkampaus ja -meikki tehtiin Järvenpään Prismakeskuksessa sijaitsevassa Joycessa. Suosittelen lämpimästi, kampaus oli upea ja meikki myös. Kampaus ja meikki pysyivät täydellisesti mukana melko rankassa biletyksessä. Kampaus maksoi 80€ ja meikki 50€.
  11. Meillä oli häissämme Hupli hoitamassa tarjoilut. Moitteen sijaa ei kyllä oikeasti jäänyt mihinkään. Meillä oli muokattu ruokalista heidän ehdottamistaan; Alkupalat: - savuporotuorejuustorullat - savukirjolohta - sipulisilliä - perinteistä sienisalaattia - fetasalaattia - tomaatti-mozzarella siivuja basilikalla höystettynä - koristeltuja kananmunan puolikkaita Pääruoka; - keitetyt perunat - lihapullia (lapsille) - härkää punaviinissä - broileria toscana - italialainen kasvisvuoka Jälkiruoka; - mansikka-kermakakku - kahvi/haudutettu tee Hintalappu oli 30,90€/hlö, tilattuja annoksia 132. Ruuat oli aseteltu kauniisti tarjolle, tarjoilijat hoitivat tehtävänsä enemmän kuin hyvin. Kympin suoritus, suosittelen.
  12. Meidän häitä tanssittiin juuri Pohjolanhovissa. Vuokran laskutapa on hieman poikkeava, 900€ + 100€ siivous on siis hinta, jos vieraita on max 100. Seuraavat 50 vierasta on 250€ lisää hintaan. Meillä kokonaishinnaksi tuli 1229€ (125 vierasta + 2 lisätuntia). Juhlatilan sai vuokrattua korkeintaan klo 02 saakka, jos ei lisätunteja osta, niin sitten kemut päättyy puolilta öin. Omat tarjoilut saa edelleen viedä. Meillä oli juhlat järjestetty niin, että alakerrassa oli ruokailu ja yläkerrassa sitten tanssia ja baari. Hyvin toimi. Vuokranantajan kanssa saatiin sovittua kaikki tarvittava melko kivuttomasti.
  13. Mä ostin kyseisen korsetin tuossa pari kk sitten, liikkeessä todella mukavan ja osaavan myyjän kanssa katsottiin oikea koko. Lopputulos oli -11cm vyötäröltä, kun korsetti kiristettiin paikoilleen. Lopputulos oli melko
×
×
  • Create New...