Jump to content
Naimisiin.info

Pocaliina

Morsian
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

Pocaliina's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Moi! Menin naimisiin pari viikkoa sitten ja lähdettiin suoraan häämatkalle. Kun tultiin matkalta reilun viikon päästä oli lattialle kolahtanut Kela-kortti ja Eurooppalaisen sairasvakuutuskortti uudella nimellä. Myös verkkopankissa oli uusi sukunimi. Pitääkö minun silti itse erikseen tilata uusi kortti? Toinen asia on tuo passi. Saanko tosiaan vielä matkustaa vanhalla passillani, jos vaan nimi lipuissa on sama? Entä, jos tulee ongelmia. Aikaisimmin oli hauska esimerkki meksikolaisesta vankilasta Mietin myös, että jos vanha passi kelpaa matkustamiseen, niin miksi vaihtisin kiireellä S-kortit, plussakortit yms. Ne kai on kuitenkin vähän vähemmän virallisia kuin passi.
 2. Pitääkö ruusun terälehdet aina kerätä itse pois kirkon pihalta? Onko jollain tietoa Tampereen tuomiokirkon käytännöstä? Saippuakuplista sen verran, että kokeilin oman pukuni kankaalle ja tahra jäi. Räiskin niitä tosin aika paljon ja tosi läheltä, todellisessa tilanteessa kuplat ei välttämättä edes osu puvulle vaan hajoavat jo ennen.
 3. Kävin kyselemässä morsiuskimpun hintaa Tampereella eräässä kukkakaupassa. Kolme kallaa (10€/kpl) ja "jotain vihreää" sisältävän kimpun hinta-arvio oli 70€. Työn hinta siis yli puolet! Tekisin itse, jos osaisin. Itse tekemisessä lähinnä mietityttää se, ettei kukista (kalloista) valu mitään nestettä puvulle.
 4. Käyn Glo hairissa Tampereella ja kampaajani on ihana, mutta ei tee kampauksia. Hän suositteli minulle kampaajaksi Anskua, mutta hänelle ei taas hääpäivämme sopinut. Niinpä laitan suosituksen eteenpäin, sillä luotan kampaajani suositukseen Itse kaipailen tietoa Beuty Parkista!
 5. Voiko joku suositella kuvaajaa Tampereella? Haluaisin otattaa kuvat, mutta en ole löytänyt vielä sopivaa kuvaajaa. Haluaisin sellaisen, jolta saisi kuvia mukaansa enemmän kuin yhden.
 6. Kaipailen lisää kokemuksia Beauty Parkista. Kuka siellä olisi paras tekemään meikin? entä kampauksen?
 7. Kiitos vastauksistanne! Vastailen nyt itsekin, kun olen aiheeseen hieman enemmän tutustunut. Järven rannalla olevia paikkoja noin 20 km säteellä Tampereelta: Hatanpään kartano on tosiaan hieno paikka ja lähellä Tampereen keskustaa. Koivuranta Ylöjärvellä on myös kaunis paikka, mutta pienien epäselvyyksien ja selvittelyjen jälkeen päätimme jättää ko. paikan. Paikka on kyllä kaunis ja hääparille helppo: pitopalvelu ja juomat kuuluvat pakettiin, koristelu ja siivouskin hoidetaan. Antaverkan kurssikeskus on edullinen ja päärakennus erityisesti ulkoapäin on kaunis. Maisansalosta olisimme olleet kiinnostuneita, mutta paikka oli jo varattu. -Pocaliina-
 8. Wau! Todella upeita kampauksia teillä on ollut!! Mietityttää miten auki olevat kiharat pysyy? Kaipaan siis kokemuksia teiltä, joilla on ollut, että onko teidän osittain auki olleet kampauksenne pysyneet siisteinä koko illan? Varsinkin nuo upeat korkkiryyvikiharat tuolla takana! Itselläni on pitkät vyötärölle ulottuvat hiukset, jotka pörrööntyvät helposti ja pelkään, että auki olevat kutrit muuttuvat juhlan kuluessa pörröisiksi :/
 9. Onko kellään kokemusta Pasi Laitisesta boudoir-kuvaajana? Otan mielelläni vastaan vinkkejä myös muista Tampereella kuvaavista valokuvaajista. Kiitos!
×
×
 • Create New...