Susanette

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Susanette

 • Rank
  Untuvikko
 1. Palasin vielä kertomaan nyt kun olemme saaneet kuvat että ne ovat ihania! Kuvia on otettu niin yksityiskohdista kuin hauskoista tilanteistakin. Koko päivä on saatu taltioitua upeasti ja nyt muistomme säilyvät niin että voimme koska tahansa palata tuohon ihanaan päivään:)potretit ovat ansaineet vielä erityiskiitoksen, ne ovat aivan mahtavia ja niitä on paljon=D
 2. Kävin kahden kaasoni kanssa laitattamassa kampaukset häihini Estradissa. Minut myös meikattiin samassa paikassa. Palvelu oli ystävällistä ja alakerrasta löytyi morsiushuone, jossa kaasot saivat meikata itsensä sekä pukeutua. Minulla oli nutturakampaus ja kaasoillani taakse kiinnitetyt kiharakampaukset. Kampaukset olivat kauniita, mutta jo parin tunnin päästä minulta alkoivat putoilla (hengettömät) pinnit(emme siis vielä olleet ehtineet edes kirkkoon). Onneksi kaasot saivat tilanteen hallintaan, mutta koko illan piti kuitenkin pinnejä työnnellä takaisin. Isoa osaa näistä hengettömistä ei oltu taiteltu ja siksi ne ilmeisesti putoilivat. Meikki kesti hyvin ja oli onnistunut.
 3. Meillä oli Antti kuvaamassa viime lauantaina Sastamalassa vietettyjä häitämme ja ei voi kuin kehua! Suunnittelupalaveri hoidettiin puhelimitse ja se ajoi asiansa siinä missä tapaaminenkin. Antti kyseli tarkasti kaiken päivän kulusta ja toiveistamme. Puhelun jälkeen oli varma ja luottavainen mieli, eikä suotta. Aloitimme päivän potrettien ottamisella miljöössä. Potretteja otettiin useassa eri paikassa ja aikaa niille olikin varattu tunnin verran. Meillä ei ollut montaa ideaa potretteja varten, mutta Antilta niitä löytyi sitäkin enemmän. Hän ohjasi meitä, poseeraamisessa täysin kokemattomia, varmalla ja ammattitaitoisella otteella. Kaikki sujui ihanan rauhallisesti ja rennosti. Antti kuvasi tämän jälkeen vihkimisemme kirkossa sekä hääjuhlan viettoa ainakin puoli yhteentoista asti! (Oma ajantaju oli jo tuossa vaiheessa hieman hämärtyntyt;) Kuvaaja juhlissa oli sukulaisillemme ilmeisesti uusi kokemus ja osa olikin hieman hämmentyneitä, mutta Antti toimi erittäin huomaamattomasti ja ehkä sukulaisetkin rentoutuivat illan mittaan. Jälkikäteen ajateltuna, olisi ehkä pitänyt ilmoittaa vieraille kuvaajasta, jotta olisi vältytty turhalta kännykkäkameroilla kuvaamiselta. Toivottavasti Antti sai kuitenkin parhaat kuvauspaikat:) En malta odottaa että pääsen näkemään kuvat!
 4. Häät on nyt onnellisesti takanapäin ja en voi muuta kuin kehua vähä-hisson tilaa juhlapaikkana! Miljöö on sanoinkuvaamattoman kaunis ja navetan parvin erittäin tunnelmallinen. Erinomainen paikka maalaishäiden viettoon! Pihapiirissä ja rannalla on lukematon määrä paikkoja potrettien ottamista varten. Emäntä ja isäntä olivat todella ystävällisiä ja avuliaita:) Kannattaa mennä omin silmin katsomaan paikkaa, ihastutte varmasti.
 5. Nojaa. Vähän jotenkin hutelopaikka. Tosin taidan olla puolueellinen kun olin vuoden työharjoittelussa Hervannan Duossa olleessa Pionissa. Pionin toinen työntekijä perusti oman liikkeen Nokialle, Kukkaputiikki nimeltään, ja sieltä saa varmasti hintaan nähden hienoja ja ammattitaitoista sidontaa. (kyseessä sama Marika jota tuolla alkusivuilla kehuttiin) Suosittelen ehdottomasti Marikan kukkaputiikkia Nokialla! Tilasimme viime lauantaina vietettyihin häihimme Marikalta hääkimppuni, heittokimpun sekä vieheet. Saimme erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua ja hintakin oli mielestäni erittäin kohdallaan. Vein näytille kuvan haluamastani kimpusta ja Marika muokkasi siitä vuodenaikaan sopivan version (vein kuvan kimpusta, jonka kukista suurinta osaa saa vain talvella;p) Kimppu oli kaunis ja vastasi täysin odotuksiani:)