Korallikala

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Korallikala

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=hpkirjaarkisto;action=display;num=1104738312;start=285#296
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lappeenranta
 1. Syys- ja talvihäihin on Palokunnantalo mainio paikka, ja sinne saa viedä omat juomat ja pitopalvelun. Meillä oli juhlat joulun alla ja tila toimi aivan loistavasti. Kuvia on mun päikyssä ja hääkuvagalleriassa. Kesähäihin se ei ole yhtä hyvä, koska ei ole sellaista kivaa pihaa.
 2. Hillitön tuo sänky-rotikka!! Wau!! Koiranomistajana tiedän hyvin tuon näyn, koirat rötköttää selällään sängyllä -ja ehkäpä vielä kuorsaavat.. Koirattoman henkilön (tai hyvätapaisen koiran omisajan) mielessä saattaa käväistä hieman karumpi kohtalo koiralle.. ettei vain olisi kupsahtanut.. ;D Upea koriste, on taito näpeissä!
 3. Minun kimppuni tulppaaneista, vahakukasta ja mustikanvarvuista maksoi 50e, kuvia päikyssä ja galleriassa. Lisäksi otin monta viehettä, 6,2e/kpl (sain vähän alea) äidit ja 3 kaasoa = 5 valkoista viehettä naisille ja isät, sulho, bestman ja seremoniamestari =5 punaista viehettä miehille. Tykkäsin tosi paljon että vanhemmilla ja "virkailijoilla" oli vieheet. -ja hekin tykkäsivät, se on vähän niin kuin että he ovat kunniatehtävässä ja saavat myös näkyä.
 4. SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI! Loistava pitopalvelu!! Häät juhlittiin pari viikkoa sitten ja hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan! Palvelu oli todella hyvää, ruoka taivaallista ja kattaukset kauniita. Kaikki vieraat kehuivat ruokaa ja kattauksia, pitopalvelulla oli 3 tarjoilijaa, väkeä 74, kaikki meni sujuvasti ja huomaamattomasti. Tarjoilijat toimivat hienosti eivätkä näyttäneet kiireisiltä, eivät siis ryntäilleet paikasta toiseen niin kuin joskus näyttää olevan hoppuillessa. Pelkkiä kehuja siis! ps. Peruna-bataattipaistoksella voisi kuulemma moni vieras elää loppuelämänsä!
 5. Linn: minä tulisin ilomielin teidän juhliin syömään ihan kumpaa tahansa noista menuvaihtareista! Me olemme tässä pähkineet kovasti tarjoilua, ja koska häät ovat talvella, niin lämmin keitto olisi ihana alkuun. Mieli tekisi juusto-porokeittoa ja vegeille juusto-kasviskeitto. Mietityttää vain se tarjoilu, että kuinka hankalaksi menee keittojen kanssa keikkuminen. Tosin juhlassa ei ole juurikaan vanhuksia ja ihan muutama lapsi, että eiköhän se.. Pöytiin tarjoiluakin voisi harkita sen keiton osalta, vieraita max 70. Kuitenkin mieli tekisi myös noutopöytää kylmine juttuineen, buffakattaukset ovat niin kivoja ja parhaimmillaan tosi näyttäviä ja juhlavia. Josko laitettaisiin muutama laji kylmää ja sitten ihan pari lajia lämmintä, täytetty possunfile, esim. aurinkokuivatuilla tomaateilla tms. ja perunat. Minä tykkäisin myös punajuuripaistoksesta, sopisi siihen talveen niin kivasti. Koetetaan rakentaa jotain, tuon sen sitten tänne näytille. Olemme tosi herkkusuita ja olisi mukava laittaa jotain vähän speciaalia siihen pöytään. Minun sukuni on alunperin välimereltä ja sekin olisi mukava näkyä pöydässä, mutta törmääkö meidän juusto-porokeitto marinoitujen kasvisten ja lammaslihapullien kanssa?
 6. Olin kaasona viime kesänä juhlissa, joissa pitopalveluna oli Siru-Maaria. Ruoka oli muistaakseni ihan hyvää, en muista mitään huonoakaan siitä, mutta tarjoilijat olivat todella töykeitä. En tiedä montako tarjoilijaa heillä on, mutta niissä juhlissa siis mätti kyllä tarjoilu, ja siitä oli puhetta useaan otteeseen juhlankin aikana. Tarjoilijoilla oli varmasti kiire, mutta jos tilataan 130 vieraalle, niin eihän se mikään yllätys ole, vaan silloin mitoitetaan sen mukaan. Hääparia harmitti myös, että heidän ostamiansa konjakkeja pantattiin keittiössä, ja lopulta niitä jäi yli tosi paljon, kun niitä ei tuotu pöytään kuin pullo kerrallaan ja se sitten pääsi aina loppumaan nopeasti. Olisivat sitten tuoneet kerralla, näin meni ostokset aika lailla hukkaan.
 7. Lapsuudenkaupunki minullakin vertailujen ja pohdintojen jälkeen kuitenkin päädymme miehen kotiseudulle Valkeakoskelle. Melkein yhtä keskeinen sijainti joka tapauksessa ja välimatkaa kodeilla 40km.
 8. Me ajateltiin jäädä juhlapaikalle (maatilamatkailu) yöksi ja viettää siellä vielä toinenkin yö, niin ei tarvitse lähteä mihinkään säätämään. Säiden mukaan (joulukuussa) sitten katsotaan mitä puuhataan, ehkä mennään suomenhepparatsastukselle miehen kotinurkkien metsäpoluille ja nautitaan olosta. Illaksi voisi varata vaikka savusaunan perheporukalla, sinne voisivat tulla "uudet sukulaiset" omat ja miehen vanhemmat ja sisarukset.
 9. Ai niin, ihan unohdin kun vastasin edelliseen talvijuttuun, että riisiä ei heitetä, vaan kauraa TAI sitten ei heitetä mitään, vaan kaikki saavat sädetikut kaasoilta ja siitä juostaan vain läpi suoraan reelle.