Poppis

Rouva
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About Poppis

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Meillä heitettiin juurikin oikeita ruusun terälehtiä Uspenskissa eikä niitä tarvinnut kerätä pois. En muista tarkkaan paljonko niitä oli, alle kymmenen ruusua riitti kuitenkin hyvin. Älkääkä huoliko niistä noviiseista kruununkannattajista, meillä oli neljä ensikertalaista luterilaista ja oikein hienosti meni ilman sen kummempaa harjoittelua.
 2. Älä Ama suotta jännitä, kaikki menee hienosti Me kävimme hääviikolla seremonian lyhykäisesti läpi papin kanssa, mutta hän ei edes silloin suostunut selostamaan kaikkia yksityiskohtia - yksinkertaisesti siitä syystä, että emme niitä kuitenkaan kirkossa jännitykseltämme muistaisi. Seremonian aikana pappi kertoi kauniisti kuiskaten mitä seuraavaksi tehdään: "nyt sormukset", "tulkaa tänne", "seuratkaa perässä". Siinä ei voi mokata, usko mua ;D Teillä on varmaankin kihlaus osana vihkiseremoniaa, koska ortodoksisessa kirkossa kihlaus on vähän eri asemassa kuin luterilaisessa kirkossa. Mutta ei siinä sen kummempaa, kihlaus on osa vihkiseremoniaa suurimmalla osalla pareista. Meille pappi antoi ohjeet kynttilöiden hankkimisesta ja koristamisesta. Itse tein niihin pienet suojat valumista varten, mutta ei niitä oikeasti olis tarvinnut - steariinia valuu yllättävän vähän! Ajatus pätkii näin aikaisin aamulla, mutta laita vaikka privaa, jos voin sua vielä jotenkin auttaa. Mutta kuten sanottu, hienosti se menee, vaikka et tietäis mitään kirkkoon mennessä!
 3. Helsinkiläisille morsmaikuille liputan Ravintola Sipulia, jonka Bankettisalissa vietettiin meidän häitä. Keskeinen sijainti, hyvä palvelu, helppoa ja ennen kaikkea todella hyvää ruokaa Ammattilaiset huolehti kaikesta, mitä ei edes itse olis tullu ajatelleeksi. Royalravintoloilla on muitakin kivoja paikkoja, kannattaa tutustua.
 4. On ;D Me varattiin aika viime heinäkuussa ja saatiin täsmälleen toivomamme päivä ja pappi syyskuulle. Ei oo kauheesti ruuhkaa, edes Uspenskissa
 5. Matkatoimistosta kannattaa kysellä myös Stop-Over -lentoja. Niitä ei yleensä hirveemmin mainosteta, mutta jos esímerkiksi ostaa Malaysian Airlinesilta meno-paluu-lennot Suomesta Malesiaan voi matkaan liittää lentokenttäverojen hinnalla yhden maan sisäisen meno-paluun. Siis esimerkiksi Langawin lennot kustanta näin alle 20 euroa meno-paluu.
 6. Opossumi, mietin ihan samaa töistä tullesta.. Miten olis Opossumin ja Poppiksen valikoidut (mutta edulliset) Malesian Matkat ;D 8-)
 7. Asuin viime talven Malesiassa ja mulla on kestona voimassa hepatiitti -rokotukset. Malarialääkitystä en kuitenkaan näe tarpeellisena. Edit: Hotelleja kannattaa katsella esimerkiksi hoteltravel.comin kautta. Oma Langawin suosikkini on aivan upea Berjaya Resort. Uuh.. 8-) Edit2: Lueskelin vielä ketjua tarkemmin ja täytyy sanoa, että hurjia hintoja te matkoistanne maksatte Varaamalla itse lennot ja hotellit saa saman luksuksen äkkiseltään arvioiden noin 500 euroa halvemmalla henkeä kohti.
 8. Minä ostin jiirirasian ja dremelin. Sulho tulee kuolemaan onnesta ja minä kans, kun oon niin monta vuotta kuunnellut sitä, että kuinka ne pitäis ehdottomasti olla ;D
 9. Mina asun Kuala Lumpurissa ja olen menossa Kota Kinabaluun reilun kuukauden paasta. Hintatasosta osaan sanoa sen verran, etta taalla ruoka-annoksen saa halvimmillaan alle eurolla, ravintolassa paaruuat on noin viis euroa tai alle. Langkawin saarella, mika on todella turistirysa, kahden hengen illallinen (keitto, paaruoka, jalkiruoka, juomat) viiden tahden hotellin ravintolassa maksaa noin 25 euroa.
 10. Älä huoli aprilli, kyllä mun appivanhemmat ainakin on olleet ihan oikeasti naimisissa jo 25 vuotta. Kun anoppi reilu vuosi sitten vihdoin kääntyi ortodoksiksi, pappi antoi ohjeen käydä yhdessä ehtoollisella. Tämä tavallaan sineitöi ortodoksisen avioliiton myös kirkon ja Jumalan silmissä.
 11. Luterilainen puoliso laittaa sormuksen vasempaa ja ortodoksi oikeaan käteen. Tästä muuten lisää sormus-foorumilla.
 12. Kuinka lohduttavaa onkaan tietää, että en ole yksin. Meillä meni kaikki ihan hyvin kunnes menimme kihloihin, josta anoppi (sen paremmin kuin appikaan) ei ilahtunut. Kuuden vuoden jälkeen niistä tuli yhtäkkiä ihan kamalia. Nyt he puhuvat ihmisille, kuinka manipuloin heidän poikaansa, komentelen, pakotin hänet kihloihin... > > >
 13. Mulla lukee: Ikuisesta ikuiseen x.x.2004 joka jatkuu vihkisormuksessa ... rakastettuni Tämä meille erittäin tärkeä lause on Sinuhe egyptiläisestä. Avokilla ei lue mitään, kun sen sormusta ei voinut kaivertaa
 14. Häidemme teemaksi näyttää ihan itsestään muodostuvan 1920-30-luvun Italia, Sisilia ja mafia 8) Sulhanen haluaa liituraitapuvun, ruoka on italialaisvaikutteista runsaine antipastoineen ja musiikki svengaa 20-luvun tyyliin. Pöydät on pitkiä ja koristeltu valkoisin liinoin ja isoin kynttilänjaloin. Mitä vielä? Keksikää lisää!