Jump to content
Naimisiin.info

Vedenpisara

Aktiivijäsen
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Vedenpisara's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Aitutakin hinnat ovat tietääkseni kalliimmat joka tapauksessa. Me emme siellä yöpyneet ollenkaan. Me lensimme Los Angelesin kautta tuonne Cookille. Helin matkat ja Starlight tours tekivät meille tarjouksia matkoista. Tänne menosta saa kyllä maksaa, mutta oli kyllä sen rahan arvoista Me lennettiin ensin New Yorkiin jossa oltiin viikko, sieltä losin kautta cookille ja takaisin tultiin Losiin, siellä oltiin nelisen päivää. Rarotongalla oltiin aivan ihastuttavassa omassa huvilassa 2 viikkoa.
 2. Hei, Meillä on se puutarhavilla, lagoon view executive villa. Aitutakille olemme varmasti tekemässä retken. Kyllä sitä jo odottaa, kun tuonne ulos katsoo ja näkee vain lunta
 3. Nyt matka on varattu!! Kohteena ensin New York, sieltä lennämme Cookille. Cookilla oleilemme sea change villassa. Toivottavasti on ihana. Luultavasti on. Cookilla makoilun jälkeen lennämme vielä ihmettelemään Los Angelesin menoa. Aikamoinen häämatka siis tiedossa. Ihanaa kevättä kaikille!
 4. Nyt pähkäillään vielä noiden majoitusten välillä. Onko kellään tietoa näistä: Sea Change villas tai Te Manava Luxory Villas and spa? Vaikeeta päättää mihin sitä majoituisi
 5. Heissan, Ollaan tulevan mieheni kanssa nyt tässä vakavasti miettineet häämatkaksi sellaista yhdistelmää kuin NY-Rarotonga-Los Angeles. Cookin saaret vaikuttaisivat juuri sellaiselta paratiisisaarelta jota häämatkalta odotan Onko mielestänne hölmöä olla koko aika Rarotongalla? Aitutaki ilmeisesti on näkemisen arvoinen. Mutta sinne tehdään jonkilaisia retkiäkin...? Olemme suunnitelleet tätä matkaa marraskuulle, onkohan silloin kovin sateista? Tiedän kyllä sen että tuolla päin joka päivä saattaa sataa vähän. Onko tuolla mitään ostettavaa? Kiitos jo etukäteen vastauksista.! Häämatkaa odotellessa.
 6. Meilläkin on kiikarissa ensi kesäksi Peten pitoässät. Tähän mennessä ei ole mitään moitittavaa. Onko teillä ollut Peten kautta hääkakku. Siis joku muu kuin tavallinen kermakakku. Itse kovasti haluaisin jonkun suussa sulavan suklaakakun. Onko näistä kokemuksia?
 7. Varasin valokuvaajan vihdoinkin. Fiilis on ainakin hyvä. Valitsimme halvimman tarjouksen (900 e) Se sisälsi 12 tuntia kuvausta, kuvankäsittelyt, kuvat cd:lle ja nettigallerian yms. Olen edelleen sitä mieltä, että tämä on hyvä sijoitus. Ja tämä on vain minun mielipiteeni. Ei kaikki koe,että valokuvaajan pitää olla ammattikuvaaja.
 8. No niin kaikki, Tiedän että täältä sivustolta löytyy paljon pitopalveluita. Mutta olisi mielestäni aika kerätä tuoreita kokemuksia näistä pitopalveluista. Itse etsin perinteisempää pitopalvelua. Ainoa ongelma on hääkakku. Kakku pitäisi olla joku muu kuin kermakakku. Miten olette hoitaneet asian jos kakku ei tule pitopalvelun kautta? Ja antakaa niitä vinkkejä hyvistä pitopalveluista!!!
 9. Hei Pétillant, oliko valokuuvaaja ammattikuvaaja vai harrastekuvaaja? Toki tällä ei ole minulle väliä jos kuvauksen taso on sama. Itse en tosiaan ole saanut tuota 900 euroa edullisempaa tarjousta, paitsi kuvaajilta jotka eivät ole kovinkaan paljon kuvanneet häitä. Olen selannut paljon valokuvaajien sivustoja ja tietenkin vaatimustasoni on noussut kun olen nähnyt miten hyviä kuvat voivat olla.
 10. Mitä olette maksaneet dokumentaarisesta hääkuvauksesta pääkaupunkiseudulla? Olen itse nyt kilpailuttanut useita eri valokuuvaajia ja hinnat ovat vaihdelleet 900-1800 euroon. Mielestäni tuo 900 euroakin on paljon. Onko tosiaan niin että hyvästä valokuuvajasta saa maksaa näin paljon?
 11. Etsin ensi kesälle häihimme pitopalvelua, häät ovat Lohjalla. Olisiko suositella hyvää pitopalvelua?
×
×
 • Create New...