Sculpture

Rouva
 • Content count

  83
 • Joined

 • Last visited

About Sculpture

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Vaikka päivämme oli muuten ihana , pieniä vastoinkäymisiä/mokia sattui: - En ollut täysin tyytyväinen meikkiini. Se harmittaa, kun niitä kuvia kuitenkin katselee ja tod.näk. kehystääkin. Olisi pitänyt avata suu meikkauksessa, mutta en viitsinyt olla liian vaativa. - Meillä ei ollut hääautossa kuohuviiniä vihkimisen jälkeen. Kukaan ei ollut edes muistanut koko asiaa... Olisihan se ollut kiva kilistellä ensimmäistä kertaa aviopuolisoina. - Kaasojen ja anoppien + sisarusten kukkalaitteet hajosivat jo ennen vihkimistä. Se harmittaa toden teolla. - Toivon, että olisin stressanut vähän vähemmän ja nauttinut enemmän.
 2. Parane pian! <3

 3. Soitin kahdelle hyvälle ystävälleni, joille halusin jo ennen kutsujen postittamista vinkata, että kutsut ovat tulossa. Lisäksi halusin tarkistuttaa osoitteet, koska ainakin toinen heistä on juuri muuttanut. Nämä kaverit ovat olleet takavuosina läheisempiä minulle ja miehelleni, eivätkä siis enää kuulu siihen ns. sisäpiiriin, mutta olemme edelleen tekemisissä jonkin verran. Lisäksi nämä kaksi kaveria ovat minun lapsuudenystäviäni. Ensimmäinen ystävä (miespuolinen) vaikutti ilahtuneelta ja kiitti kutsusta, tästä puhelusta jäi hyvä mieli. Toisen reaktio oli omasta mielestäni vähintäänkin kummallinen: "Siis mitä, miks te meidät kutsutte?" "No ketä muita sinne sit tulee?" "Teil on vissiin sit isot häät tulossa kun kutsutte meidät?" "No annan mun osoitteen sit vaikka maililla, jos muistan". Olin ihan ja . Ilmeisesti tätä kyseistä kaveria ei voisi vähempää kiinnostaa meidän häät. Ymmärrän joten kuten, että ehkä tämä puhelu tuli hiukan puskista, ja ehkä kaveri (miespuolinen muuten hänkin) ei vaan osannut reagoida fiksummin. Mutta miksei hän voinut vain kiittää kutsusta? Nyt jäi kuitenkin sellainen fiilis, että miksi pitikin kutsua tällaisia ihmisiä, joita ei selkeästi kiinnosta yhtään meidän häät. Ollaan selkeästi rajattu vieraslistaa niin, että sukulaisten sijaan vieraina on kavereita, joiden kanssa oikeasti ollaan joskus tekemisissäkin - no, ilmeisesti ei ollut hyvä idea. Niin, ja jos joku jäi miettimään, olemme iältämme +24-vuotiaita - eli ihan teiniyden piikkiin ei voi tuon kaverin kommentteja laittaa.
 4. Oma top3 1. Morsiamen ulkonäkö Siis ihana puku, täydellinen meikki ja täydellinen kampaus. Haluan olla hääpäivänäni sulhasen edessä kauneimmillani. 2. Valokuvaus - haluan niin kauniita kuvia, että ne voi vaikka kehystää! Taitava valokuvaaja on meille jo onneksi varattu. 3. Hääjuhlan ja kirkon ohjelmanumerot - odotan jo innolla muun muassa isäni ja sulhaseni puhetta, ja ystävieni lauluesityksiä Toivon, että kaikki viihtyvät häissämme! Huh, vaikutanpa pinnalliselta ja itsekeskeiseltä. No, tässä olikin kyse vähän pinnallisemmasta top3-listasta.
 5. Kertomasi perusteella pyytäisin tehtävään ehdottomasti sitä ystävää, joka "ei enää koskaan halua kaasoksi". Hän vaikuttaa kuitenkin rutkasti kypsemmältä ja sopivammalta tehtävään, kuin tuo toinen ystäväsi. Eiköhän hän suostu tehtävään ilomielin, jos kerran et kerran odota häneltä piikamaista palvelua.
 6. Hih, minuakin huvitti kovasti tuo, että on tunnettu JO 1,5 vuotta Pappi taisi jatkaakin vielä jotenkin siihen tyyliin, että "on hienoa että suhteenne on kasvanut kumppanuudeksi". En nyt missään nimessää halua dissata ketään nopeasti alttarille astelevia, enkä ajattele että vain vähän aikaa serustelleet eivät voisi olla aivan yhtä rakastuneita ja tosissaan kuin kymmenen vuotta yhdessä olleet, mutta mun mielestä kumppanuudesta ei oikein voi puhua sellaisen parin kohdalla, joka elää vielä pitkälti sitä alkuhuumaa. Eikö kumppanuus ole parempi sana kuvaamaan pitkään yhdessä olleiden parien suhdetta? Siis sellaista jo vähän enemmän ystävyydeksi muuttunutta suhdetta? Tai ehkä mä en vaan tajuu.. Hassu sanavalinta mun mielestä vaan. Mua muuten ärsytti, että kaasot vaikutti melkein koko ajan sitruunaa syöneiltä. On morsiamen luonteesta sitten mitä mieltä tahansa, niin eikö kaasojen pitäisi sietää "kohtauksia" hiukan paremmalla asenteella? Tai siis, en ole itsekään mikään maailman helpoin ihminen, ja varmasti olen jossain kohtaa häävalmisteluita ihan sikaärsyttävä, mutta en kyllä toivoisi että kaasot pyörittelisivät silmiään selkäni takana. Mua häiritsi ihan älyttömästi myös se, että kun morsian kyynelehti kampaajalla "mä meen tänään naimisiin!", kaasot olivat ihan välinpitämättömän oloisia. Kai siinä nyt olisi voinut vähän hehkuttaa mukana morsiamen kanssa...
 7. lauritza, minunkaan mielestäni tuo puku ei istu sinulle kovin hyvin, ainakaan näin valokuvan perusteella. Eli pakko kompata aiempia kommentteja. Kokeile ihmeessä muita pukuja, se täydellinen löytyy varmasti! Ja Htikkis, Ehdottomasti ääni AD:lle! Kuten Kitty sanoikin, se sopii väreiltäänkin paremmin sinulle. Tuo toinen puku ei mielestäni sovi sinulle lainkaan yhtä upeasti, kuin AD:n puku.
 8. Komppaan Allurea täydellisesti - kultaseppämestari Mika Tarkkanen on todellakin omalla alallaan. Ihmettelen Alluren tavoin myös kovasti, ettei täällä naikkareissa näytä olevan kovin monia hänen asiakkaitaan. Tarkkasen palvelu on jotain aivan uskomattoman hyvää - olimme mieheni kanssa päiväkausia aivan fiiliksissä. En voi enää kuvitellakaan, että asioisin muualla kuin Tarkkasella. Tilasimme minulle kaksi valkokultaista rivitimanttisormusta, joiden hinta on hyvinkin kohdallaan, laadusta puhumattakaan. Teetätämme sormukseeni vielä kolmannen osan myöhemmin, esim. ensimmäiseksi hääpäiväksi.
 9. Hääpari-vessapaperia löytyy muun muassa Decorahousesta http://decorahouse.com/product_info.php?cPath=25_190&products_id=1651
 10. ^Se oli Disneyn Aladdinista, A Whole New World. Mun mielestä aika hassu valinta...
 11. Ei mulla muuta, mutta voi jestas että oli kaunis morsian!
 12. Voi, kiitos teille. Pelkään kauheasti, että jos tuo puku ei sitten olekaan just sellainen kuin toivon - jos se onkin minun päälläni kovin erilainen (siis varmasti on erilainen kuin mallin päällä mutta..) Voi kun pääsisi sovittamaan. Täytyy kysyä, josko jossain liikkeessä olisi vastaavanlaisia mekkoja, että näkisi vähän miten ne istuvat. Tuollaista helmaa en ole tainnut ennen kokeilla.
 13. Hei, mitä mieltä olette tästä puvusta? Olen itse rakastunut tähän, mutta jos haluan puvun se pitää tilata sovittamatta - sitä kun ei ole missään Suomen liikkeissä sovitettavana. Mietin, onko puku liian iltapukumainen? http://www.maggiesot...e=7&style=R1093 (Taustatietona, olen sovittanut Sotteron pukuja ja ne kaikki ovat olleet mitoitukseltaan loistavia. Olen kokoa 34, ja vyötärö on 58cm. )
 14. ^ No kyllä! Aika komea aloitus tälle vuodelle... Jessus millainen pari! Morsian varsinkin oli melkoisen, ööh, räiskyvä persoona. Niin, ja ehkä ikimuistoisin häävalssi ikinä. Voi luoja.
 15. Sinun tilanteessasi en koe, että vanhempien tarvitsisi välttämättä seistä morsiusparin kanssa onniteltavina. Asia on eri sitten, jos vanhemmat ovat osallistuneet häiden kustannuksiin. En välttämättä laittaisi vanhempien uusia kumppaneita onniteltavien riviin, mutta tämä riippuu tietenkin todella paljon siitä, miten pitkään nämä parit ovat olleet yhdessä. Siis ovatko olleet jo niin kauan yhdessä, että kuuluvat kiinteästi perheeseen, vai ovatko ihan tuoreita tapauksia.