Jump to content
Naimisiin.info

Reeta-

Rouva
 • Posts

  166
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Reeta-'s Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Minäkin jo aamusta kaivoin tämän ketjun valmiiksi esille. Nyt vaan raportteja päivän tapahtumista! Toivotaan parasta kaikille.
 2. Tulostinpaperi, 2 pakettia, 4 € Tekstitarra, 2 arkkia, 2,80 € Kirjekuori, 50 kpl, 4,90 € Taitettu korttipohja, 3 pakettia, 23,70 € Kynä, 3,50 € Naru, 2 pakettia, 9,20 € Paperileikkuri, 9,90 € Liimakynä, 2 kappaletta, 5 €. Postimerkit 2 luokka, 44 kappaletta, 26,40 €. Yhteensä siis 89,40 €. Kutsuja lähetettiin 44 kappaletta, joten yhdelle kutsulle kirjekuorineen ja postimerkkeineen tuli hintaa noin 2 €/kpl.
 3. Meillä oli eri henkilö kuvaamassa kirkossa ja studiossa. Kumpikaan ei ottanut varausmaksua eikä mitään hämminkiä tapahtunut missään vaiheessa. Perumisista/peruuntumisista kannattaa jo etukäteen kysyä kuvaajalta hänen toimintatavoistaan, tuskin siitä kukaan pahastuu .
 4. Samaa kysyisin minäkin. Meillä on nimenomaan valokuvaamon kiitoskortit ja pahvi siinä kohdin on hieman epätasaista. Meneeköhän suttuiseksi, jos siihen alkaa nimiä kirjoittamaan? Olisiko kauhea etikettivirhe, jos lähettää ilman nimiä? Onhan siinä kuitenkin meidän kuva .
 5. Mitenhän tällaisessa (onneksi kuvitteellissa) tilanteessa olisi oikein toimia? Onko ainoa vaihtoehto hakea virkatodistus? Kävin tekemässä ajokorttihakemuksen uudelle nimelle. Uutta hakiessa ottavat vanhan kortin pois eikä minulla ole muita henkilöllisyystodistuksia kuin tuo ajokortti ja 5 vuotta sitten vanhentunut passi. En voi tilata uutta pankkikorttia ennen kuin minulla on henkilöllisyystodistus uudelle nimelle ja kortin saapumisessa oletettavasti kestää jonkun aikaa. Entä jos jossain kassalla kysytään paperit eikä uuden ajokortin nimi täsmäisi vanhaan pankkikorttiin? Tai entä jos minulla on postissa paketti vanhalla nimellä?
 6. Kampaajalla en käynyt, mutta tuolla tehtiin minulle häämeikki. Ja aivan loistava meikki olikin, itse en olisi ikinä osannut tehdä itselleni samanlaista. Koemeikkipäivänä oli +30 lämmintä ja silti (suuntaa antava) pohja ja silmämeikki kestivät koko päivän, samoin hääpäivänä, vaikka ilma olikin sateinen. Palvelu oli ystävällistä ja koko ajan kyseltiin, minkälaista väriä haluan yms . Kysy, mikäli jotai jäi kertomatta, mitä haluaisit vielä tietää.
 7. Huh, onneksi päädyin tilaamaan muualta . Kuluttaja-asiamieheen on turha ottaa yhteyttä. Sillä nimikkeellä työskentelee vain yksi ihminen, eikä hän ota kantaa yksittäisiin riita-asioihin. Oikea paikka ottaa yhteyttä on kuluttajaneuvoja: http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/kuluttajaneuvonta/kuluttajaneuvoja/
 8. Ihan pakko kysyä, kun morsiuskimppuuni on tulossa 3 liljaa. Kimpun on tarkoitus tulla meidän pöytään juhlapaikalla, joka on suuri ja jossa ilmanvaihto on hyvä. Tuleeko sinulle päänsärkyä, jos hääpari kävelee kirkossa sinun ohitse kimpun kanssa? Entä juhlassa, jossa hääparin pöytä on kauempana vieraista (lähimmät vieraat 2-3 metriä, kauimmat 10-15 metriä, miten lähellä pystyisit olemaan? Äh, yritän siis kysellä sietokykyä ja hahmotella hieman rajoja, mutta en osaa muotoilla..
 9. Mun mielestä toi on tosi hyvä määrä, ei ketään aikuista OIKEASTI kiinnosta saako se jonku pikku saippuakuplapullon vai ei. Kunhan kaikille lapsille on. Mulle ainakin sanottiin jo tosta munkin määrästä kaverit ja sukulaiset, että miksi ihmeessä niin paljon. Tarkoititko että 24 on hyvä määrä? Vai tuo 48?
 10. Meille on tulossa myös noita yael:n linkittämiä saippuakuplia. Aikuisvieraita on 60 ja lapsia 12. Tilasin 24kpl noita putkiloita ja nyt tajusin, että sehän taitaa olla ihan liian vähän? Vielä varmaan ehtisin pyytää lisäämään tilaukseen noita, mutta montako tuolle vierasmäärälle olisi hyvä? Riittääkö 48kpl?
 11. Pitopalvelusta meille ehdotettiin erilaisia mansikkakakuntuunausvinkkejä: - persikanpaloja kerrosten väliin (ei missään nimessä sosetta, se ei pidä kosteutta niin hyvin sisällään ja tulee lautaselle) - banaanisurvosta (jotkut kuulemma olivat mieltäneet tämän täytteen lasten juhliin, mutta minusta kuulosti hyvältä) - kinuskikastiketta kerrosten väliin
 12. Osaa! Meillekin on tulossa poistumismarssiksi tuo ja hyvin meidän kanttori sen soitti, kun tänään käytiin kuuntelemassa. Alttarille mennessä on sitten Pachelbellin Kaanon D-duuri, aivan ihana .
 13. Me käytiin esteiden tutkinta laittamassa vireille viikko sitten. Saatiin itse päättää päivä, jolloin kuulutukset tehdään. Pappi tulee eri seurakunnasta eikä oltu vielä papin kans sovittu todistuksen noutamisesta erikseen, joten todistus postitetaan meille.
 14. Ruusunlehdistä joku täällä sanoi, ettei lennä hyvin. Niitä tosin ollaan silti mietitty. Myös saippuakuplia käyttää moni. Täällä joku ehdotti kultaista serpentiiniä, jota vieraat puhaltaisivat rullalta. Olisi kiva vaihtoehto ja helppo siivota, joten ollaan mietitty myös sitä yhdeksi vaihtoehdoksi.
 15. ..olla paikalla juhlistamassa tätä.. ? ..olla paikalla juhlimassa kanssamme tätä.. ?
×
×
 • Create New...