häini

Morsian
 • Content count

  225
 • Joined

 • Last visited

About häini

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Jatkanpas heti tähän perään, että todellakin oltiin tyytyväisiä! Todella nappivalinta, tekivät lauantaina siis mulle ja kaasolleni meikin ja hiukset ja lisäksi mun äidille ja siskoilleni hiukset. Oltiin kaikki supertyytyväisiä ja (vaikka itse sanonkin) myös superkauniita! Ihanaa palvelua ja rautaista ammattitaitoa, en voi tarpeeksi kehua!
 2. Meille tulee Toni Pallari, tänään just käytiin palaveeraamassa ja tosi hyvä fiilis jäi. Rento heppu ja tykkään kovasti hänen tyylistään, toivottavasti olen tyytyväinen vielä häiden jälkeenkin!
 3. Ei taida olla talvea meidän talvihäissä Nyt ainakin näyttää että koko tämän viikon sataa vettä ja/tai räntää ja ensi viikkokin mennään nollan tuntumassa, voi mun helmaparkaa! Mut ei se auta kuin yrittää asennoitua niin, että hyvät juhlat tulee oli keli mikä tahansa.
 4. Vastaanpas itsekin tänne, eli mä oon nyt käynyt Ugly Duckilingissa ja sieltä tulee myös hääkampaus ja -meikki. Toistaiseksi ainakin oon ollut tyytyväinen palveluun ja uskon (ja toivon) kyllä, että oon häiden jälkeenkin
 5. Just viikonloppuna sattui olemaan Cube keikalla kun oltiin viettämässä mun polttareita ja oli kyllä mahtava meininki! Voisin kuvitella, että hääbändinäkin olisi täysi kymppi. Hinnoista en sitten osaa sanoa tai kuinka varattuja ovat, mutta varmasti saa ainakin rahalleen vastinetta.
 6. Me laitettiin meidän juhlainfon pukeutumis-kohtaan, että "naisväen toivoisimme jättävän valkoisen värin morsiamelle, jotta tunnistamme tuoreen rouvan". Eipähän ole sitten epäselvää kenellekään ja jos joku tulee esim. musta-valkoisessa niin en pahoita siitä mieltäni. Ainoastaan kokovalkoinen on nou-nou.
 7. Eipä juuri muuten, kuin että musiikki on tärkeässä roolissa hääpäivänä ja sit musta olisi ihana ottaa sellainen hääkuva, jossa me ollaan taustalla "sumeina" (tai ehkä näkyisi vaan jalat?) ja etualalla on mun edessä ratsastuskypärä ja miehen edessä jääkiekkokypärä Saikohan kukaan kiinni, mitä ajan takaa..?
 8. Huh, vaikka oon koko ajan toivonut meidän hääpäivälle lunta ja pakkasta, mut nyt kun katoin lämpömittaria niin toivottavasti ei ihan näin kova pakkanen pauku helmikuussa! Voi muuten tulla morsmaikulle tiukka paikka seisoa pihalla pelkässä mekossa ja yrittää edustaa kuvissa
 9. Meille tulee pari miehen kaveria joista en voi sanoa että tuntisin heitä, vaikkakin (melkein?) kaikki taidan olla joskus tavannut. Lisäksi on mun työkaverin kihlattu jota en raaskinut olla kutsumatta, kun muuten tää mun työkaveri olisi aika yksin juhlissa ja kun kuitenkin kihloissa ovat niin menkööt.
 10. Musta taas se on hassu ajatus, etteikö talvella voisi olla ollenkaan ulkona. Meillä on häät helmikuussa ja aiotaan pitää vihkiminen ulkona, tottakai siinä on omat riskinsä mutta sään puolesta kylmyys on mun mielestä "pienin paha". Se on kuitenkin lähinnä pukeutumis- ja asennekysymys. Sit jos sataa räntää vaakatasossa, niin se on ikävämpää, mutta Suomen oloissa täysin mahdollista myös kesällä. Juhlaa meillä toki sitten jatketaan sisätiloissa, enkä usko että kukaan ehtii niin pahasti jäätyä 15 minuutin vihkimisen aikana, että menisi koko juhla pilalle sen takia.
 11. Kuulostaa hienolta Me mennään vähän erilaisella tyylillä, (siviili)vihkiminen Hietasaaressa Villa Pukkilan pihassa ja juhlat sitten Välivainiolla Tukikohdassa Se on siis sama paikka, jossa järjestettiin mm. Hässäkkä-päivät ja Pikipop viime kesänä
 12. Meillä myös talvihäät Oulussa, 20.02.2016 Mikä paikka teillä on?
 13. Juttelin floristin kanssa juurikin tuosta kukka-asiasta ja hän sanoi, että jos kimpun antaa jäätyä, niin yleensä laadukkaasti tehty kimppu kestää sen ihan hyvin ja on jäätyneenä kaunis, mutta sitten sitä ei voi viedä enää sisälle -> sulaessa nuupahtaa ja murenee ja menee kaikin puolin huonoksi. Eli jos haluaa kimpun kuviin, niin kannattaa puhua siitä floristin kanssa, että osaa tehdä "jäätymisen kestävän" kimpun. Sisälle sitten toinen kimppu tai ei kimppua ollenkaan, meille varmaan tulee vain pieni kukka-asetelma hääparin pöytään mutta ei varsinaista kimppua enää hääjuhlaan. Toki sitten jos kuvat otetaan ennen vihkimistä ja vihkiminen on sisällä, niin sitten varmaan täytyy teettää kaksi kimppua tai valita kukaton kimppu Meillä on vihkiminenkin ulkona niin ei tuu siinä välissä sisälle-ulos -ramppaamista.
 14. Meille tulee tämmöinen (kuva Pinterestistä)
 15. Liityn -4kk -kerhoon ja sanonpahan vaan, että A-PU-VA!