häini

Morsian
 • Content count

  225
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by häini

 1. Jatkanpas heti tähän perään, että todellakin oltiin tyytyväisiä! Todella nappivalinta, tekivät lauantaina siis mulle ja kaasolleni meikin ja hiukset ja lisäksi mun äidille ja siskoilleni hiukset. Oltiin kaikki supertyytyväisiä ja (vaikka itse sanonkin) myös superkauniita! Ihanaa palvelua ja rautaista ammattitaitoa, en voi tarpeeksi kehua!
 2. Meille tulee Toni Pallari, tänään just käytiin palaveeraamassa ja tosi hyvä fiilis jäi. Rento heppu ja tykkään kovasti hänen tyylistään, toivottavasti olen tyytyväinen vielä häiden jälkeenkin!
 3. Ei taida olla talvea meidän talvihäissä Nyt ainakin näyttää että koko tämän viikon sataa vettä ja/tai räntää ja ensi viikkokin mennään nollan tuntumassa, voi mun helmaparkaa! Mut ei se auta kuin yrittää asennoitua niin, että hyvät juhlat tulee oli keli mikä tahansa.
 4. Vastaanpas itsekin tänne, eli mä oon nyt käynyt Ugly Duckilingissa ja sieltä tulee myös hääkampaus ja -meikki. Toistaiseksi ainakin oon ollut tyytyväinen palveluun ja uskon (ja toivon) kyllä, että oon häiden jälkeenkin
 5. Just viikonloppuna sattui olemaan Cube keikalla kun oltiin viettämässä mun polttareita ja oli kyllä mahtava meininki! Voisin kuvitella, että hääbändinäkin olisi täysi kymppi. Hinnoista en sitten osaa sanoa tai kuinka varattuja ovat, mutta varmasti saa ainakin rahalleen vastinetta.
 6. Me laitettiin meidän juhlainfon pukeutumis-kohtaan, että "naisväen toivoisimme jättävän valkoisen värin morsiamelle, jotta tunnistamme tuoreen rouvan". Eipähän ole sitten epäselvää kenellekään ja jos joku tulee esim. musta-valkoisessa niin en pahoita siitä mieltäni. Ainoastaan kokovalkoinen on nou-nou.
 7. Eipä juuri muuten, kuin että musiikki on tärkeässä roolissa hääpäivänä ja sit musta olisi ihana ottaa sellainen hääkuva, jossa me ollaan taustalla "sumeina" (tai ehkä näkyisi vaan jalat?) ja etualalla on mun edessä ratsastuskypärä ja miehen edessä jääkiekkokypärä Saikohan kukaan kiinni, mitä ajan takaa..?
 8. Huh, vaikka oon koko ajan toivonut meidän hääpäivälle lunta ja pakkasta, mut nyt kun katoin lämpömittaria niin toivottavasti ei ihan näin kova pakkanen pauku helmikuussa! Voi muuten tulla morsmaikulle tiukka paikka seisoa pihalla pelkässä mekossa ja yrittää edustaa kuvissa
 9. Meille tulee pari miehen kaveria joista en voi sanoa että tuntisin heitä, vaikkakin (melkein?) kaikki taidan olla joskus tavannut. Lisäksi on mun työkaverin kihlattu jota en raaskinut olla kutsumatta, kun muuten tää mun työkaveri olisi aika yksin juhlissa ja kun kuitenkin kihloissa ovat niin menkööt.
 10. Musta taas se on hassu ajatus, etteikö talvella voisi olla ollenkaan ulkona. Meillä on häät helmikuussa ja aiotaan pitää vihkiminen ulkona, tottakai siinä on omat riskinsä mutta sään puolesta kylmyys on mun mielestä "pienin paha". Se on kuitenkin lähinnä pukeutumis- ja asennekysymys. Sit jos sataa räntää vaakatasossa, niin se on ikävämpää, mutta Suomen oloissa täysin mahdollista myös kesällä. Juhlaa meillä toki sitten jatketaan sisätiloissa, enkä usko että kukaan ehtii niin pahasti jäätyä 15 minuutin vihkimisen aikana, että menisi koko juhla pilalle sen takia.
 11. Kuulostaa hienolta Me mennään vähän erilaisella tyylillä, (siviili)vihkiminen Hietasaaressa Villa Pukkilan pihassa ja juhlat sitten Välivainiolla Tukikohdassa Se on siis sama paikka, jossa järjestettiin mm. Hässäkkä-päivät ja Pikipop viime kesänä
 12. Meillä myös talvihäät Oulussa, 20.02.2016 Mikä paikka teillä on?
 13. Juttelin floristin kanssa juurikin tuosta kukka-asiasta ja hän sanoi, että jos kimpun antaa jäätyä, niin yleensä laadukkaasti tehty kimppu kestää sen ihan hyvin ja on jäätyneenä kaunis, mutta sitten sitä ei voi viedä enää sisälle -> sulaessa nuupahtaa ja murenee ja menee kaikin puolin huonoksi. Eli jos haluaa kimpun kuviin, niin kannattaa puhua siitä floristin kanssa, että osaa tehdä "jäätymisen kestävän" kimpun. Sisälle sitten toinen kimppu tai ei kimppua ollenkaan, meille varmaan tulee vain pieni kukka-asetelma hääparin pöytään mutta ei varsinaista kimppua enää hääjuhlaan. Toki sitten jos kuvat otetaan ennen vihkimistä ja vihkiminen on sisällä, niin sitten varmaan täytyy teettää kaksi kimppua tai valita kukaton kimppu Meillä on vihkiminenkin ulkona niin ei tuu siinä välissä sisälle-ulos -ramppaamista.
 14. Meille tulee tämmöinen (kuva Pinterestistä)
 15. Liityn -4kk -kerhoon ja sanonpahan vaan, että A-PU-VA!
 16. Oikein! Se viittaa Kuha. - yhtyeen Fiktiota vastaan II - biisiin, jossa mm. luetellaan tuo piin likiarvo kymmenen desimaalin tarkkuudella. Kun mies kävi ensimmäisen kerran mun luona kylässä, niin eka asia mihin hän kiinnitti huomiota oli tuo kyseinen Kuha.:n levy mun hyllyssä ja reaktio oli luokkaa "kuuntelekkönää Kuhaa?! Ei kukaan kuuntele Kuhaa! Kukaan tyttö varsinkaan!!" ja siitä se sitten lähti
 17. Meidän kihloissa on kaiverrus "3,1415926535", taputus olkapäälle sille joka hoksaa mikä tuo on Miehelle ei tule toista sormusta eikä varmaan kihlaan kaiverreta mitään uutta, mun vihkiin tulee sitten varmaan tylsästi vaan päivämäärä.
 18. Meille varmaan tulee perinteistäkin perinteisempi, mutta aina niin ihana Romanssi Siis tämä "sua vain yli kaiken mä rakastan..."
 19. Meille on varattu nyt hääyöksi Sokos hotel Arinan saunallinen ja poreammeellinen Superior-huone, mistä täälläkin on ollut puhetta. Ei käyty paikan päällä katsomassa vaan ihan tarjouksen perusteella otettiin, luotetaan siihen, että Sokokset on ihan perussiistejä ja hyviä hotelleja. Huoneen hinta ilman mitään krumeluureja 145€/vrk, ei ollut musta paha. Katotaan sit myöhemmin otetaanko jotain kuohuviiniä tms. huoneeseen.
 20. Mä olen haaveillut Fresitasta, mutta onkohan liian makea? Itelle se on just mun suun mukainen, mutta varmaan pitäis vähän vieraitakin ajatella ja moni varmasti vierastaa vähän tuommoista "sokerilientä".. Oisko suosituksia mikä ois samankaltainen mutta ei niin makea? Alkoholittomaksi haluaisin Lehtikuohun vaikka arvokkaan puoleinen onkin. On vaan niin sairaan hyvää
 21. Nostelenpas tätä ketjua! Missä Ouluttaret meinaa käydä kaunistautumassa? Mistä on hyviä kokemuksia, onko jostain paikasta huonoja? Mulla ei oo vielä hajuakaan mihin meen, kohta pitäis tietää kun haluan käydä ensin "kokeilemassa" ainakin kampaamon ihan normaalin värin ja leikkauksen merkeissä ennen hääkampauksen varaamista. Loppuu tukka ennen häitä jos tarvii kovin monta paikkaa käydä koeajamassa
 22. Nostan tätä vanhaa aihetta, koska meillä painiskellaan nyt juurikin tämän saman ongelman kanssa. Häät helmikuussa 2016 ja ulkovihkiminen houkuttaa, mutta onko se ihan kuolleena syntynyt ajatus? Mielelläni kuulisin kokemuksia niin hääparin kuin vieraidenkin näkökulmasta
 23. Näin itse raskausaikana muutamat juhlat/tilaisuudet käyneenä sanoisin, että kannattaa olla muutakin kuin limua ja vettä! Itse olen ainakin kaivannut esim. alkoholitonta olutta tai sitten joku hyvä holiton booli/drinkkisysteemi. Tosi tylsää killittää koko ilta limua ja sit tulee jo huono olo kaikesta siitä sokerista :/ Tietysti jos häät on paikassa, missä on A-oikeudet niin yleensä baarista (pitäisi ainakin) löytyy alkoholitonta olutta.
 24. Voisin kai minäkin jättää jälkeni tänne, eli 20.02.2016 on meidän hääpäivä toki pienellä varauksella vielä, kun ei olla tehty mitään varauksia, eikä juhlapaikkakaan ole vielä varma. Mutta ensi vuonna kuitenkin juhlitaan ❤
 25. Onko kellään kokemuksia Allin Matalasta juhlapaikkana? Olisi tarkoitus pitää pienehköt häät alkukeväästä, joten sen puolesta ainakin paikka vaikuttaisi hyvältä meille Nettisivuilla ei ollut lainkaan hintatietoja, osaisiko joku kertoa suunnilleen hintaluokkaa? Muutenkin kaikenlaiset kokemukset kiinnostaa.