jenzucca

Rouva
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About jenzucca

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 02/09/85

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Meidän kuvat otettiin Lohjalla Pappilan puutarhassa. Puutarha sijaitsee museon yhteydessä lähellä keskustaa.
 2. Meidän häissämme syksyllä 2011 oli Pitopalvelu Nanna, eikä meillä mieheni kanssa ole mitään negatiivista sanottavaa. Yhteydenpito oli alusta alkaen helppoa ja nopeaa. Nanna järjesti meille myös menustamme maistatus tilaisuuden (ja ehdotti tätä itse), joka oli maksuton. Juhlissa kaikki sujui hienosti, vaikka yksi käsipari olikin tavallaan poissa pelistä (kokilla käsi kipeä, joten ei pystynyt toimimaan samalla tavalla kuin normaalisti). Ruoka oli oikein hyvää, ja sitä vieraatkin kehuivat paljon. Ruokaa jäi myös reilusti jäljelle kotiin viemiseksi. Kakut oli koristeltu erittäin kauniisti ja maistuivat taivaallisilta. Hinta oli mielestämme edullinen, varsinkin kun kaikki sujui niin hyvin. Suosittelemme.
 3. Ensimmäinen posti uudella nimelläni oli tilaamani virkatodistus, ja se tuli vähän yli viikko häiden jälkeen.
 4. Mieheni sai huomenlahjaksi puisen ovikyltin yhteisellä sukunimellämme sekä vyön, johon olin polttareissa takonut vyönsoljen. Itse sain mieheltäni ihanat korvikset ja kaulakorun. Nämä korut hän oli teettänyt ja osin itse suunnitellut. Mieheni sanoin: "ainutlaatuista ainutlaatuiselle".
 5. Leikkaus + harjoituskampaus + hääkampaus yht. 100 €. Koemeikki + häämeikki yht. 80 €. Molemmat kestivät hyvin vielä seuraavankin päivän ja kevyen saunomisenkin, joten olivat molemmat rahansa arvoisia. Molemmat tehtiin Virkkalassa.
 6. Meidät vihittiin Lohjan Pyhän Laurin kirkossa ja juhlimme Nummen Seuratalolla.
 7. Meillä heiteltiin ruusunterälehtiä.
 8. Meillä mieheni toiveesta oli: "Rakkautta kyydissä" Tästä saatiin kehuja vierailta ja automme kuljettajalta. Kuljettaja sanoi nähneensä isot määrät erilaisia tekstejä, mutta tähän ei ollut vielä aikaisemmin törmännyt.
 9. Itse en laittaisi täysin valkoista mekkoa kenenkään toisen häihin. Esim. kukkamekon, jonka pohjana valkoinen väri kävisi kyllä. Valkoisia asusteita voisin myös käyttää, kunhan mekko on erivärinen. Meidän häissä eräällä ystävällämme oli valkoinen polvipituinen mekko (taisi olla muun värinen huivi). Olin luullut, että asia olisi häirinnyt minua enemmänkin, mutta huomasin asian vasta myöhemmin valokuvista.
 10. Täältä myös kehuja morsiusgallerialle. Vaikka liikkeessä oli ruuhkaa, eikä minulla ollut varattuna sovitusaikaa, sain hyvin palvelua. Ensin kiersin rauhassa merkkaamassa ne puvut, joita halusin sovittaa. Jo ennen kuin sain kierrokseni päätökseen, oli yksi myyjistä käynyt luonani sanomassa, että hän auttaa minua pukujen kanssa heti kun olen vain katsonut kaikki. Pääsin siis sovittamaan samantien, kun olin vaan kierrokseni tehnyt. Myyjä oli todella mukava, ja hän auttoi pukujeni kuvaamisessa (olin liikkeellä yksin). Sovitin myös huntua parin suosikki puvun kanssa. Pääsääntöisesti sovittamani puvut oli itse valitsemiani, mutta pari pukua kävi myyjäkin hakemassa, kun näki, että minkälaista olen suunnilleen hakemassa. Vaikka liikkeessä oli ruuhkaa, sain sovitella pukuja aivan kaikessa rauhassa. Täältä ostin pukuni <3
 11. Meillä pitopalvelu itse muistutti, että meillä on oikeus maistaa ruokia. Pitopalvelu toi ruoat kotiin, jossa tarjoili ne meille (minä, sulhanen ja molemmat anopit). Saimme maistaa koko menun lukuunottamatta keitettyjä perunoita, eli tarjolla oli siis salaatit, salaattikastikkeet, leivät, pääruoat, sekä kakku. Mahtavaa palvelua ja hyvää ruokaa =)
 12. Sovitin yli 20 pukua ennen kuin The Puku löytyi. Siihen mennessä oli monta kaunista, mutta yksikään ei tuntunut olevan ylitse muiden. Oikean puvun kanssa tuntui, ettei tätä voi muut puvut voittaa =)
 13. Molemmat oltiin 24
 14. Meillä alustava budjetti 7000 euroa ja tähän häämatka (johon menee 6000 euroa) päälle. Vieraita n.100.