THJ

Morsian
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About THJ

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä olisi ollut hääpäivä syyskuussa, se siirrettiin joulukuulle. Ostin syyskuisia häitä varten saippuakuplia mutta nyt kun häät onkin joulukuuss, voiko niitä käyttää sillon? Onko hassua puhallella kuplia jouluna?
 2. Tilaus haapuku.fi laitettu Nyt jännityksellä pukua odottamaan
 3. Me tehdään kaikki ruuat itse, hääkakkua mietitään että jos se hommais leipomon kautta mutta kaikki muut tehdään omilla ja kavereiden voimilla Meillä niin pienet häät että en usko että mikään pitopalvelu edes rupeas koko hommaan. Nyt vaan mietinnässä mikä olisi helppo ruoka jonka voisi hääpaikalla tekaista tai lämmittää uudelleen...
 4. Minä otin yhteyttä tuonne haapuku.fi ja sain vastatuksia heti ja vaikuttaa kyllä ihan asialliselta nettikaupalta Jospa sitä sitten pistäisi tilausta menemään kunhan vaan ensin saisi päätetty minkä puvun sitä haluaa
 5. Minä tänään varasin tämän biilin Onneksi oli vapaa aika =)
 6. Onko kukaan käyttänyt Oulun seudulla käytettävää Beautybiiliä häämeikin ja kampauksen tekoon? Minua kiinnostaisi tämä koska sen saisi hääaamuna kotiin tekemään meikin ja kampauksen, ei tarvisi lähtä minnekkään ja saisi kodin rauhassa valmistautua hääpäivään
 7. http://www.haajuhla.net/savon-haa-ja-juhlamessut/etusivu Kuopiossa on lokakuussa häämessut.
 8. Onko kellään kokemuksiä tästä nettifirmasta? http://www.haapuku.fi/
 9. Minua kaduttaa myös juhlapaikka. Meillä oli ensin varattuna hieno paikka mutta peruin sen sitten ku löysin pienemmän ja halvemman, mutta nyt mietityttää että saako siitä paikasta tekemälläkään viihtyisää. Toinen asia mikä kaduttaa on puku jonka ostin, joka ei ollutkaan sopiva ja nyt sitten ollaan ilman pukua..
 10. Onko kellään tietoa Koivurannan kahvilasta? Onkohan minkä hintainen paikka? Meillä on juhlapaikka jo varattuna mutta mietin että olisiko sittenkin joku muu paikka parempi.. Meillä pienet häät ja tuo Koivuranna kahvila olisi juuri sopiva.
 11. Meille on tulossa juhlapaikan pihalle lisäksi teltta. Nyt mietinnässä miten sen teltan koristelisi ja miten siitä saisi viihtyisän.. Onkohan kenelläkään kuvia telttojen koristeluista?
 12. Meille tulee kanssa pihalle lyhtyjä ja roihuja. Mietinnässä olisi myös valosarjoen käyttö sisällä ja ulkona. Meidän juhlapaikka on vaan sen verran pieni että sitä on toisaalta vaikea koristella hienoksi mutta tuikkuja ja takkaan tulet ja ikkunoihin valoverhoja niin eiköhän sillä saa tunnelmaa Ulos tulee myös tulet makkaranpaistopaikalle rantaan. Pöytä on kohtuu pieni pirttipöytä joten sitä en tiedä miten siitä saisi hienon ja niin että siihen mahtuu myös astiat ja tarjottavat.
 13. Meillä häät 10.9.2011. Väreinä on valkoinen, ehkä kulta tai oranssi