Aada12

Rouva
 • Content count

  77
 • Joined

 • Last visited

About Aada12

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Kiva, että olette päässeet maistamaan ruokia etukäteen meillä ei tätä vaihtoehtoa ollut. Oltiin kuitenkin kaikin puolin tyytyväisiä viime syksyiseen tarjoiluun. Kaikki alkuruoat olivat hyviä, pääruokana oli kanaa ja siinä olisi ollut ehkä vähän parantamisen varaa. Tosin mielestäni aina eturuoat on parhaita Leipomona he käyttivät ainakin tuolloin ph7. Sieltä tullut juustokakku oli aivan loistava!
 2. Ei tuntunut ollenkaan haikealta. Olen enemmänkin ihan mielettömän onnellinen siitä, että saamme jatkaa eteenpäin yhteisellä sukunimellä
 3. mä voin kertoa kokemuksia kun häät on ohi. Talonmies on ollut tosi mukava koko ajan, aina ollaan päästy katsomaan paikkaa jos on ollut tarvetta. Ainut miinus on tämä tuntiveloitus. Me ei päästä juhlatilaan vasta kun lauantaina aamulla, koska edellisenä iltana siellä on joku toinen varaus. Toisaalta tämä taitaa olla suht yleistä täällä pk-seudulla.
 4. Alusta alkaen olen ollut naispapin kannalla. Sitten sattumalta meille oli varattu naispuolinen pappi, joten ei erikseen tarvinnut lähteä vaihtamaankaan. Mä oon vähän tällanen tasa-arvon ihminen, joten siksi ehkä halusin naispapin
 5. Olen tässä jo monta kuukautta ollut iloinen siitä, kuinka hyvin meillä on järjestelyt tehty. Mutta eilen illalla en saanut unta ja iski ihan kamala itkupotkuraivari -hysteriakohtaus. Sain eilen tietää, ettei meidän juhlapaikkaan pääse perjantaina vaan vasta lauantaina aamulla. Olen luonteeltani pieni perfektionisti ja nyt joudun luottamaan kaiken somistuksen muiden ihmisten käsiin. Tuntuu aika kamalalta, etten itse nää lopullista somitusta kuin vasta hääpäivänä vihkimisen jälkeen Eilen tuntui, että kaikki menee päin mäntyä ja miljoona asiaa hoitamatta, mutta nyt aamulla jo parempi fiilis. Ei kai tässä auta muu kuin pyytää apua ja niellä pettymys.
 6. Kiitos kommentista! Me pidettiin palaveri juuri viime viikolla ja ihan asiantuntevalta vaikutti mies, jonka kanssa palaveerasimme. Ihmettelen tuota tarjoilija juttua. Kysyin nimittäin sähköpostilla jo talvella, puhuvatko kaikki tarjoilijat suomea ja he vastasivat, että kaikki osaavat suomea tuo viini asia täytyy myös muistaa sillä meille on tärkeää, että viinit jäisivät heti pöytiin.
 7. ^Kyllä varmasti jo ainakin vuotta aikaisemmin, ellei aiemminkin. Itse aloittelin noin 10kk ennen häitä ja yhdestä vastattiin, että päivä on jo varattu. Muut kysymäni pitopalvelut olivat kyllä vielä vapaina.
 8. Mä tiedän oman polttaripäiväni. Sovittiin se jo kauan aikaa sitten ihan käytännön syistä johtuen. Mua ei ainakaan haittaa ollenkaan, että tiedän päivän etukäteen ohjelmasta ei oo mitään tietoa tosin.
 9. Oisko kokemuksia kukkakaupasta Castanum, joka sijaitsee Töölössä?
 10. Mun mielipide on se, että noi rusetit saattaa korostaa entisestään just noita tuoleja. Eli jos haluat ne ikään kuin huomaamattomiksi niin noi rusetit saattaa olla huono juttu. En osaa noista tuolihupuista sanoa, että sopisko ne, mutta itse oon ainaki sen verran laiska etten jaksaisi sellasia lähtee tekemään. Ja mun mielestä noi tuolit on ihan nätit, eikä ne vieraat niin tarkkaan kaikkea katso. Mulle on jääny kaikista häistä mieleen vain yleinen tunnelma, ei ne koristelut ja pienet yksityiskohdat, mutta toki näin itsekin häitä suunnittelevana ajattelee kaikkia pikkujuttujakin. Tämä kaikki siis vaan mun mielipide, toivottavasti siitä oli jotain apua
 11. Mä oon nyt ihan kahden vaiheilla stay-uppien ja sukkanauhaliivin välillä. Kumpiakaan en oo koskaan käyttänyt. Kävin ostamassa Changesta itselleni alusvaatteet ja siellä suositeltiin sukkanauhaliiviä. Myyjä sanoi, että noi stay-upit saattaa hiertää ja sukkanauhaliivi ois varmempi ja mukavampi. Täällä taas on molempien puolesta puhetta. Help!
 12. Mä voisin kuvitella, että ne on muovipulloissa. Kannattaa tietty varmistaa ensin. Mutta jos me oltais valittu kuplat, niin oisin tilannu ne ebaysta aika huoletta. On nimittäin sen verran halvempia mun mielestä
 13. ^Meinaatko ihan tavallisia saippuakuplia vai noita onnen kuplia. Tavallisia löysin ebaysta esim. tällä hakusanalla: wedding bubbles.
 14. Onko kukaan tämän kesän morsian käyttänyt Aterixia?
 15. Mulle kävi nyt niin, että kutsuin mun yhden kaverin meidän häihin, mutta jätin hänen avopuolisonsa (josta en tiennyt) kutsumatta. En ole siis nähnyt tätä mun kutsuttua kaveria melkein kahteen vuoteen. Tiesin että hän seurustelee, mutta sain kuulla vasta kutsujen lähettämisen jälkeen, että he asuu jo yhdessä. Nyt mietinkin, että pitäisikö mun kutsua tämä avopuoliso vielä jälkikäteen kuitenkin osallistumaan meidän häihin? En tosin tiedä, haluaisiko hän edes osallistua mutta oisko se kohteliasta?