Mariella.

Rouva
 • Content count

  132
 • Joined

 • Last visited

About Mariella.

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Meillekin sitten aiemmista suunnitelmista poiketen tuli kuvaamaan Ylivalotuksen Antti ja oikein tyytyväisiä olemme. Hän kuvasi meillä potretit miljöössä ja vihkitilaisuuden. Näimme kerran ennen hääpäivää ja kävimme läpi kuvauspaikat ja näytin hänelle inspiraatiokuvia, joista itse tykkään. Kuvaustilanne meni hyvin, ja hän muisti, että millaisia kuvia toivoimme. Kuvien saamisessa meni mielestäni kyllä aika kauan aikaa, mutta kuvat ovat upeita!
 2. Meillä on haaveissa ottaa ttd-kuvat nyt syksyllä. Itse ainakin haluaisin mennä ottamaan kuvia metsään, meren äärelle ja lopulta myös ihan sinne veteen asti. Itse olen suunnitellut tekeväni kampauksen ja meikin itse, mielestäni ne saakin olla paljon rennommat ja "tavallisemmat" kuin varsinaisissa hääkuvissa.
 3. Meillä oli virren lisäksi lauluesityksenä Juha Tapion Minä sinua rakastan, serkkuni lauloi ja kaverimme säesti kitaralla. Oli todella kaunis ja koskettava esitys ja pidän paljon kyseisen kappaleen sanoituksesta.
 4. Meidänkin kukat (hääkimppu, kaasojen kimput, heittokimppu ja vieheet) tulivat Pionista ja olivat aivan ihania! Suorastaan rakastin hääkimppuani, se oli aivan upea ja toiveitteni mukainen. Kestävyyskin oli kaikilla hyvä, tosin sulhasen viehe oli loppuillasta jo aika kärsinyt, mutta kyllähän se joutui koetuksella halailuissa jne.
 5. Meilläkin soitti häissä ketjussa jo aiemmin mainittu Pasi Kivimäki ja savotta-bändi ja sitä voin lämmöllä suositella! Olivat aivan mahtavia, soittivat monipuolista musiikkia ja vieraat viihtyivät tanssilattialla. Hintakaan ei ollut paha, ja tulivat Hämeenlinnaan asti esiintymään.
 6. Saatiin suudella jopa kahdesti, koska meillä oli kaksi pappia.
 7. Erittäin tyytyväinen, tosi usein sitä tulee ihailtua vähän "salaa".
 8. Kaasojen kanssa oltiin hotellissa, mutta huonosti nukuin. Jännitti niin paljon, että kunnon uni jäi varmaan vain ihan muutamaan tuntiin. Mutta ei hääpäivänä onneks väsyttänyt.
 9. Meillä oli kuulutukset pari viikkoa sitten (eli noin kuukautta ennen vihkimistä), ja käytiin kuuntelemassa.
 10. Meillä on vihkiminen ev. lut kirkossa (siis ihan luterilainen vihkiminen), ja ortodoksipappi tulee vihkimisen jälkeen tekemään sinne noin 10-15 minuutin siunauksen. Meillä siis sulhanen on ortodoksi.
 11. Olen miettinyt, että kävelisin yksin. Se on kuitenkin melkoisen jännää, joten sitten kyllä tekisimme niin, että sulhanen kävelisi noin puoleen väliin vastaan. Hän tahtoo odottaa minua alttarilla, joten siksi ei kävellä koko matkaa yhdessä. Olemme kyllä kutsuneet häihin isäni, mutta en todennäköisesti halua häntä saattamaan.
 12. Kutsuihin laitetaan meidän puhelinnumerot, eli ilmoittautumiset meille.
 13. Mun mielestä kutsuja ei voi edes liian aikaseen lähettää, kivahan se vaan on, että vieraatkin saavat häistä tietää hyvissä ajoin ja voivat varata viikonlopun sille. Varsinkin jos on kesähäät, koska monilla varmasti on kesäviikonlopuille menoja. Meillä on elokuun alussa häät ja varmaan huhtikuun alussa pistetään kutsut postiin. STD-kortteja ei lähetetty, mutta ymmärrän kyllä hyvin, miksi monet sellaiset haluavat lähettää.
 14. Me viedään koirahoitolaan jo perjantai-iltana ja sunnuntaina haetaan pois. Itse en todellakaan niitä haluaisi jättää yksinään mihinkään koko päiväksi, ja koirahoitolaan viemällä jo edellispäivänä ei tarvitse kiireessä ja jännityksessä huolehtia niiden ulkoilutuksesta jne. Tämä koirahoitola on luotettava ja toisen koiran kasvattajan tutun pitämä, joten hyvillä mielin voi sinne jättää. Sellaisiakin koirahoitoloita muuten on, missä voidaan ottaa koira ihan kotihoitoon, nin sellainen voisi sopia vähän aroillekin koirille.
 15. Katariina_S, miljöö-ja kirkkokuvat maksaa muistaakseni 380 e. Huomenlahjakuvauksen tarkkaa hintaa en nyt muista, yli 100 e joka tapauksessa. Hinnaston kyllä näkee Mikaelan sivuiltakin sitten, kun julkasee sen.