Jump to content
Naimisiin.info

jansku2011

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

jansku2011's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Menin viime lauantaina naimisiin ja täytyy sanoa, että yllätyin omaa reaktiotani. Olin aivan varma, että itken koko vihkitoimituksen ajan.(Yleensä itken toistenkin ihmisten vihkimisissä.) Samaa sanoi mieheni, että hän itkee koko ajan. Mutta kun kirkon ovet aukesivat, meidät molemmat valtasi rauhallinen ja hyvä tunne, että näin se kuuluu ollakin. Pystyin kuuntelemaan kaiken. Papin puheen ja ystäväni kauniin laulun ilman itkemättä, mutta suureella tunteella. Mulla oli kertakaikkisen hyvä olo siellä alttarilla ja samaa sanoi mieheni Joten ei kannata murehtia asiaa etukäteen, ei sitä koskaan tiedä miten siellä edessä reagoi. Ja itkukin kuitenkin kuuluu asiaan , joten antaa itkun tulla jos siltä tuntuu.
  2. Mies on jo nähnyt puvun , oli minun kanssa pukua ostamassa
  3. Kihloissa ollaan oltu yli 13 vuotta. Yhdessä ollaan oltu 22 vuotta! Kyllä on jo aikakin mennä naimisiin
  4. Minä myös haluaisin pionia kimppuuni. Haaveeni olisi kimppu, jossa olisi valkoista pionia ja punaista ruusua + ehkä jotain muuta lisäksi. Tällaisestä en ole kylläkään löytänyt kuvia. Löytyiskö teiltä sellaiseta kuvia?
  5. Suurin unelmani oli, että isäni olisi saattanut minut alttarille. Isäni kuitenkin kuoli muutama vuosi sitten,joten menemme sulhasen kanssa yhdessä.
  6. Itse maksetaan. Olemme olleet jo niin kauan yhdessä ja lapsiakin jo siunaantunut, ettei sitä edes kehtaisi mennä vanhempien kukkarolle
×
×
  • Create New...