bumble_bee_

Morsian
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About bumble_bee_

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Nostanpa tämän, sillä täällä on aivan mielettömän upeita kampauksia Mutta juurikin tuota mietin, että kestääkö kiharat? Jos sattuukin olemaan esim kostea ilma, niin pysyykö tuollainen kampaus hyvänä?
 2. Me laitamme kutsut postiin Toukokuun lopussa, ja häät ovat Elokuun lopussa. V.P.-päivä tulee olemaan 30.6. Pitäisi vain kohta saada tehtyä tilaus korteista, koska niissä toimitus on 4-5 viikkoa!
 3. Sain tarjouksen ja oikein hyvänkin vielä Laskivat minulle todella kohtuullisen hinnan kuvauspaketista, häämeikistä ja kampauksesta sekä kaasojen meikeistä
 4. Onko kenelläkään kokemuksia Studio Elitestä? Olen pyytänyt sieltä tarjousta kuvauksesta, meikistä ja kampauksesta. Toistaiseksi tarjousta ei ole kuulunut..mietin vain, että unohdanko koko paikan.
 5. Tänään olimme kaasojen kanssa häämessuilla Helsingin Wanhassa Satamassa. Oli todella ihanat messut ja siellä oli paljon kaikkea! Sieltäpä löytyikin sitten se unelmien sormus ihanaa! Sain siitä -35% alennusta ja se on kyllä jo ihan tuntuva. Kesäkuussa vasta haen sormuksen. Ai, että kun tekisi mieli saada jo hypistellä sitä!! Ostin messuilta myös tiaran ja sukkanauhan. Ja paljon löytyi ideoita morsiuskimppuun ja valokuvaajien esitteitä keräsin paljon mukaan.
 6. Tuohon Tähtisilmään olen tällä hetkellä kallistumassa, vaikka mikään edullinenhan se ei ole. Mutta hyvästä voi toisaalta maksaa vähän enemmänkin ! Kuinkakohan paljon aikaisemmin se kannattaisi varata...
 7. Tää olikin hyvä aihe! Mä olen jo alkanut vähitellen katsella paikkaa missä voisi ottaa sekä meikin, että kampauksen. Joten lisää paikkoja jakoon
 8. Kun pukuni oli ostettu, näytin heti kotona miehelle kuvan siitä En olisi mitenkään pystynyt pitämään salaisuutta, ja halusin myös kuulla hänen mielipiteensä puvusta! Ja tulee näkemään puvun myös päälläni ennen häitä.
 9. Kävimme viime lauantaina kiertelemässä Helsingin hääpukuliikkeitä ja kuudennessa liikkeessä sovitin vasta ensimmäistä kertaa, ja se oli the puku Muutama liike oli vielä käymättä, mutta enää ei tarvinnut mennä niihin, sillä jotenkin vain tiesin, että tämä on minun pukuni. Myös äitini ja kaasoni piti pukua täydellisenä.
 10. Lähetin Puotilan kartanoon tarjouspyynnön 2012 loppukesän häistä, ja sieltä tosiaan vastattiin, että eivät ota varauksia vuodelle 2012, koska paikassa on omistajat vaihtumassa.
 11. Alunperin meidän piti järjestää häät niin, että vihkiminen olisi ollut juhlapaikassa, mutta hirveä päänvaiva tuli sitten löytää sellainen juhlapaikka, jossa se olisi helppo toteuttaa. Nyt päätimme, että menemme perjantaina virka-aikana maistraatissa naimisiin, ja sinne pyydämme paikalle vanhemmat,ja mahdollisesti kaasot ja bestman. Riippuu siitä ketä silloin pääsee saapumaan paikalle ja kuinka paljon voi maistraattiin tulla vieraita. Seuraavana päivänä olisi hääjuhla. Hääjuhlapäivänä menisimme hääkuvaukseen, josta saapuisimme hääajoneuvolla juhlapaikkaan. Siinä voisi olla vieraat valmiina pihassa odottamassa, ja kun saavumme voisi siinä välissä olla riisien heitto tai saippuakuplien puhaltelu. Sitten kättelyt, maljannosto, syömiset jne. Maistraattiin juhlavat vaatteet ja hääjuhlaan kunnon hääpuku, kampaukset, meikit ym
 12. Minä lähetin kaasolleni textarin jossa oli runo jolla pyysin häntä kaasokseni Hän otti tehtävän ilomielin vastaan. Olen ajatellut myös pyytää toista kaasoa, mutta vielä en tiedä miten sen tekisin. Hän kuitenkin tietää häistä jo ja tietää myös runosta jonka lähetin toiselle ystävälleni. Joten yritän keksiä siihen jotain muuta, tai sitten kysyn vain suoraan parin viikon päästä risteilyllä
 13. Hyvä aiheen avaus, sillä tämä kiinnostaa myös minua
 14. Halusimme, että häät ovat joko syksyllä tai loppukesästä, ja sen takia päiväksi valikoitui 1.9.2012 Mietin myös jotain hieman erikoisempaakin päivää kuten 11.11.11 tai 12.12.12, mutta marras-joulukuussa ilmat on yleensä aika kurjat.
 15. Poara meillä on myös häät 1.9.2012 Paikkaa ei olla varattu, mutta kovasti jo katselen eri vaihtoehtoja. Ilmeisesti kuitenkin tila kannattaa varata jo hyvissä ajoin.