Little_Elf

Rouva
 • Content count

  72
 • Joined

 • Last visited

About Little_Elf

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Osaatteko neuvoa mistä saa edullisesti esim. veneen pienoismalleja, pikkumajakoita tms. koristeita? Tiimarissa ovat 3-5 euroa kappaleelta ja se on aika paljon kun niitä pitäisi olla n. 25 kappaletta.. : Pakko alkaa miettimään jo näitä säästöjä..
 2. Itselleni tulee pientä valkoista, mutta jäin siihen käsitykseen että nämä pienet tilataan esim. Hollannista ja isot on kotimaisia. Pienistä elävämmän näköisen jos haluaa vaikka hieman pallomaisemman kimpun, pitkät taas sopivat tuohon valtikkamaiseen kimppuun. Hollannista löytyy kaikkia värejä, mutta kotimaiset taas ovat valkoisia.. Tämä kuitenkin on vain minun käsitykseni asiasta, joten fiksuinta ehkä soittaa suoraan kukkakauppaan missä osaavat sanoa suoralta kädeltä miten asia on..
 3. Asiallisesti aiheesta.. Mielestäni et ole ollenkaan tossun alla jos kunnioitat morsiamesi harvinaista nimeä ottamalla sen itsellesi ja jatkatte sukua tällä nimellä. Mielestäni oman sukusi tulisi kunnioittaa sinun mielipidettäsi perinteistä viis! Toisaalta suvun painostus saattaa muuttaa mielipiteet uusiksi.... Itse otan miehen nimen vain siksi että nimi on harvinainen. Jos vaihtoehtona olisi omani, melko harvinainen nimi sekin, tai perus Virtanen (kaikella kunnioituksella kaikkia Virtasia kohtaan) niin pitäisin omani, mutta koska mahdollisuus on vaihtaa vielä harvinaisempaan vaihdan totta kai!
 4. 980 euroa, eikä sisällä mitään muuta kun pöydät ja tuolit... Elämä on, varsinkin Helsingissä...
 5. Ainii piti vielä lisätä että kaksissa häissä on tämä alkoholihomma mennyt vähän pieleen. Ensimmäisissä ruokaviinit oli tarjolla ja sitten kaikki ostaa baarista. Noh, maalla kun oltiin niin takakonttibaari oli auki.. Sillä seurauksella että puolet vieraista norkoili parkkipaikalla 25 metriä juhlapaikalta ja piti käydä huutamassa aina paikalle kun ohjelmaa tuli... Ei kiva.. Kovinkaan moni ei esim. tanssinut.. Toisissa viina loppui sitten kesken.. Okei, osa vieraista oli nauttinut jo liikakin päätellen siitä mikä meteli alkoi kun he huomasivat että viinakset on loppu. Ihmiset sitten häipyi tuntia ennen juhlien loppumista jatkoille jättäen morsiusparin ja bändin keskenään paikalle... Siksi tuplasimme pitopalvelun arvion viinamäärästä.. :
 6. Meillä tarjotaan alkoholia koko ilta. Tervetuliaismaljat, olutta ja siideriä ruokaa odotellessa, viinit ruuan kanssa sekä kahvien avecit jälkkäriksi. Baarimikko tulee illaksi tekemään drinkkejä sekä mansikkamargarita koneista "booliksi". Kyllähän noihin rahaa kuluu, mutta Saksasta haettuna kuitenkin edullisempaa kuin täällä. Kun ei matkoistakaan sinne tarvinnut maksaa mitään.. Määriä seuraavasti 80 hengen aikuisten häihin: 20plo kuohuviiniä 40plo punaviiniä 30plo valkoviiniä 15 lavaa olutta 15 lavaa siideriä + kahvin avecit + erinäinen määrä viinaksia baariin Ei näistä häistä juotava lopu kesken...
 7. Suht pieni, mutta hella, uuni ja astianpesukone löytyy sekä 2 isoa jääkaappia. Kaikki tarvittava siis.. Keittiöön myös oma sisäänkäynti. Itse laskin että pöytiä on 24 isoa eli niitä mihin mahtuu 4 ja sitten muutama pienempi pöytä esim. lahjapöydäksi jne. Meillä tulee vieraita vain 90, joten Bomburee kannattaa varmaan ottaa enemmänkin kuin 1 lisäpöytä.. Itse laskin että meillä juuri ja juuri riittää nuo pöydät..
 8. MINÄ! Mieluummin syön uusien perunoiden kanssa silliä kuin lenkkimakkaraa!
 9. Meidän menu: Tomaattimozzarellasalaatti Kanacaesarsalaatti Fetasalaatti Sienisalaatti Graavilohi- ja siika Katkarapuja Riimihärkää Chililihapullia Uudet perunat Grillivartaita Kermaperunoita Konjakkikermakastiketta Mansikkakakku ja kaffet Iltapalaksi tulee hodarikärry + ne mitä jää yli.. Taisin unohtaa jotain, mutta joka tapauksessa on ihan liian runsas jo nyt... Ei vaan kumpikaan raaskittaisi luopua mistään kun ne on niin herkkuja ruokia meille..
 10. Amoriinista poimittua: "Vihkisormuksen paikasta ollaan kovasti eri mieltä ympäri maailmaa. Monessa maassa vihkisormus kuuluu vasempaan nimettömään. Muinaiset roomalaiset ja egyptiläiset uskoivat juuri tästä sormesta kulkevan vena amoris - lemmen laskimon suoraan sydämeen. mm.Norjassa ja Tanskassa taas pidetään sormusta oikeassa kädessä. Ruotsissa pidettiin sormusta keskiajalle saakka vasemman käden keskisormessa. Hollantilaiset siirtävät kihlasormuksena vasemmasta nimettömästä oikeaan nimettömään mennessään naimisiin. Juutalaiset sulhaset laittavat morsiamen sormuksen ensin morsiamen oikeaan etusormeen josta morsian sitten siirtää sen vasempaan. Intialaiset pitävät vihkisormusta peukalossa tai varpaissa. Kahden sormuksen pitäminen samassa sormessa tarkoittaa joissain maissa, kuten Hollannissa, leskeyttä. Myöskään Tanskassa tai Norjassa ei pidetä samassa sormessa kahta sormusta." Meillä ei ole ollut kihlasormuksia joten nyt kun vihkisormukset tilattiin on se ainoa sormus sormessani, mutta kuten yllä todettua on käytäntöjä monia!
 11. "Pihaan" ei saa ajaa koska saarelle menee ns. kävelysilta joka on todella kapea. Ehkä siitä just ja just mahtuu ihan pikkuautolla ajamaan. Talkkari kuulemma usein kieltäytyy avaamasta koko porttia (avaa vaan sellasen kävelyportin) jolloin kamat on kannettava rannasta. Kaikki pitopalvelut on joutunut rahtaamaan kamat saarelle rannasta... Mä yritän tuua jotain kuvia, mutta kone on ollut rempassa enkä ole varma onko ne tallella..
 12. Soittelin Klaus K:hon ja hinnat tällä hetkellä ovat: Hääpaketti sviitissä 610,00 € Hääpaketti Envy-huoneessa 500,00 € Saunaa ei löytynyt, ammeesta tms. ei ole varmuutta. Muutoinkaan ei tuntunut olevan hintansa arvoinen.. Linnasta sitten varasin hääpaketin sviitillä hintaan 250,00 € ja vaikutti hyvältä hinta/laatusuhteelta. Huoneen luovutus 15:00 seuraavana päivänä..
 13. Olin kaasona ystävälleni jonka isällä oli paha alkoholiongelma. Sovimme järkkäriporukan kanssa ennen häitä että joku ottaa taksirahan taskuun ja kun alkaa näyttämään siltä ettei iskä enää haldaa hommaa niin tämä kyseinen henkilö laittaa iskän taksiin. Homma toimi hyvin näin ja ilman pahinta katastrofia päästiin. Tietysti pientä hässäkkää tälläiset henkilöt aiheuttavat varsinkin jos sattuvat olemaan riidanhaluisia ja agressiivisia humalassa, mutta mielestäni paras on sopia jonkun suht kunnioitettavan henkilön kanssa että hän poistaa huomaamatta tämän häirikön paikalta... :-/
 14. Aivan varmasti on ongelmia kun mulla oli ongelmia jo heinäkuussa saada paikkaa ensi kesälle.. :-/ Lienee parasta muuttaa ajankohtaa tai tinkiä ym. vaatimuksista. Myös vuoden vaihteessa saattaa tulla vapaita paikkoja kun tulee eteen varausten vahvistaminen.
 15. Valkoistakin löytyy niin monia eri sävyjä, mutten laittaisi puhtaan valkoista päälleni. Itselläni viimekesäisissä häissä oli luonnonvalkoinen mekko, missä oli paljon mustia kuvioita ja kukkia. Saman tyylisiä mekkoja oli 3 vieraalla... : Montamonta vuotta sitten hävetti kyllä hirveästi kun menin aamupäivästä lakkiaisiin ja illalla häihin. En sitten aamusta jotenkaan ollut sisäistänyt asiaa vaan lähdin valkoisessa jakkupuvussa matkaan.. Taksi kysyi sitten matkalla että oletkos omiin häihisi menossa... Silloin tajusin että UPS! :-[ :