Jump to content
Naimisiin.info

Barcelona

Morsian
  • Viestit

    36
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Barcelona kaikki viestit

  1. Barcelona

    Seychellit

    Häämatka onnellisesti takana ja rusketuskin valitettavasti karisee jo hyvää vauhtia. Kaikki Seychellejä harkitsevat, älkää harkitko enää vaan menkää! Se on täydellinen häämatkakohde! Kuten jo aikasemmin kirjotin oltiin kaks viikkoa Constance Epheliassa. Paikka oli aivan upea, mahtava, täydellinen meille. Vaikka hotelli oli varattu täyteen, löysi oman rauhan helposti etelä- tai pohjoisrannalta tai sitten poolilta. Henkilökunta oli ystävällisintä ikinä! Juteltiin heidän kanssaan aina kun mahdollista ja moneen kertaan mm. paikan johtajan ja kakkosmiehen kanssa. Hotellikompleksi tarjosi ohjelmaa joka päivä mm. pyöräretkiä, ohjattuja urheilutunteja ja tietoa paikallisista kulttuurista. Uudenoloinen kuntosali oli todella siisti ja spa oli miellyttävä paikka rentoutua vaikka ei ollut varannutkaan mitään hoitoja. Retkillä oltiin 4 päivänä, kahtena vuokrattiin auto, yks päivä meni katamaraanilla ja yks kalassa. Vaikka normaalisti ollaan kovinkin aktiivisia ja aina menossa niin tällä reissulla oltais viihdytty enemmänkin vaan paikoillaan auringosta ja maisemista nauttien. Mutta eihän noin kauas voi mennä täysin oleilemaan paikoillaan. Neljä päivää oli kuitenkin meille ihan riittävästi ja varsinkin kun oli niin lämmin koko ajan (yli 30 astetta) niin retkipäivien jälkeen oli melko uupunut ja tarvitsi taas muutaman lepopäivän. Resortista sai lainaan snorklausvälineet, kajakkeja, laserveneitä ja surffikamat niin ei siellä rannallakaan nyt ihan lahnana tullut oltua. Voin vilpittömästi suositella Seychellejä häämatkakohteeksi. Se oli aivan paratiisi ja mun paras matka tähän mennessä. Joka mutkan takaa oli mahdollinen kodak moment ja päiviteltiin jatkuvasti saaren kauneutta: vatsanpohjasta ottavia korkeuseroja, pieniä rauhallisia hiekkarantoja, palmuja, veden muokkaamia kallioita rantoja reunustamassa, vehreyttä ja kirkasta vettä.
  2. Barcelona

    Seychellit La Digue

    Me ollaan lähdössä kahden viikon päästä Seychelleille ja sanomattakin on selvää etten malta odottaa! Ollaan kaks viikkoa Mahella Constance Epheliassa, mutta saatetaan tehdä yön yli retki muille saarille. Myös purjehdusreissu kiinnostaisi, onko kellään kokemusta? Häämatkan suunnittelu on jäänyt vähän häiden varjoon, mut otetaankin koko reissu rennosti hötkyilemättä. Kiva että tämä kohde aktivoitui!
  3. Barcelona

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Roma, meillä kanttori antoi vihreetä valoa Anna Puun Linnuton Puu -kappaleelle. En tiedä tiesikö hän kenen kappale on (tai onko sillä edes merkitystä), lähetin vain sanat kun kysyin onko ok.
  4. Onko kokemuksia My Gardenista Pikku Roballa? Piipahdin sinne lounastunnilla kysymään tarjousta kun satuin kävelemään ohi ja mut käytännössä heitettiin sieltä ulos, koska en ollut varannut aikaa. Tämän jälkeen ei tekis mieli olla sinne enää yhteydessä, mutta kun sen sijainti olis täydellinen. Oletteko muuten pyytäneet tarjouksia useammasta paikasta ja jos kyllä niin millä spekseillä vai miten näitä kukkakauppoja oikein vertaillaan?
  5. V.p. [pvm] mennessä Juhlimme aikuisten kesken Tällä mennään.
  6. ^ Minä en kyllä saa millään laskemalla Missä muruseni on -kappaleesta 3-jakoista.
  7. Me toivomme ensisijaisesti lahjoitusta häämatkatilille. Koska osa vieraista kuitenkin karsastaa rahan antamista, tulee meille myös lahjalista. Hääinfoon muotoilimme asian näin: "Mikäli haluatte muistaa meitä lahjalla, toivomme lahjoitusta häämatkatilillemme xxx. Vaihtoehtoisesti löydätte lahjalistamme osoitteesta www.stockmann.com." Vielä ei ole hajuakaan mitä listalle keksimme.
  8. Stage 11:n Nina teki minulle pari vuotta sitten upean synttärimeikin. Kampaaja näyttää vaihtaneen paikkaa, joten paikan nykyisistä kampaajista en osaa sanoa. Hääkampaus ja -meikki tehdään Helsinki Hairdressersissä.
  9. Minulta ehdoton ei perinteisille valkoisille satiinikengille! Toiveena on löytää täydelliset hopeat tai nudet korkkarit, joita voi käyttää myöhemminkin.
  10. Barcelona

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Ystävän häissä kuulin ensimmäistä kertaa kappaleen Ett liv för mig. Aivan uskomattoman kaunis kappale, harmi ettemme ole ruotsinkielisiä. Ett liv för mig är ett liv med dig Doften av dig hår, varje liten tår Gör mig mera säker på Att ett liv för mig är ett liv med dig Jag kommer alltid, alltid att älska dig
  11. Barcelona

    Seychellit

    Monen kuukauden pähkäilyn ja tarjousrumban (Mauritius, Malediivit, Bali, Caribia, ei ku Mauritius, ei ku!) jälkeen vihdoin varattiin kahden viikon häämatka Seychelleille Ephelia Resortiin (puolihoito junior suitessa). Vaikka täällä ja Tripadvisorissa kovasti suositellaan Praslinia ja La Diguea Mahen kustannuksella, saatiin Epheliaan mielestämme niin hyvä tarjous, et rahat riittää hyvin kiertelyyn ja päiväretkiin, miksei yön ylikin, ilman matkatavaroiden pakkaamisrumbaa ja hotellin vaihtoa. Toukokuu, tule jo!
  12. lilli2013, Barcares on minustakin ihana! Famosa löytyisi mm. täältä: http://www.preownedweddingdresses.com/dresses/29374/Pronovias-famosa-Size-6.html
  13. Minkä hintainen Mäkinen on muihin kultaseppiin verrattuna? Olen tähän mennessä pyytänyt tarjouksia vasta Helsingistä mutta jos rahalle saa enemmän vastinetta esim. Mäkisellä niin suuntaan seuraavaksi sinne.
  14. Tuohon puvun koon salailuun. Siinä taitaa olla kyse siitä, ettei haluta että pukuja käydään liikkeessä sovittamassa ja sitten puku tilataan muualta. Jos tiedät Pronovias-kokosi suosittelen tsekkaamaan jos puvun saisi ulkomailta netin kautta halvemmalla. Käytettyjen pukujen lisäksi hääliikkeet (ja mielensä muuttaneet morsiamet) myyvät netissä ihan uusia pukuja tuntuvalla alennuksella.
  15. Mistä löytyis tällanen angorasta tehty bolero, jota Kate Middleton käytti toisen hääpuvun kanssa? Edit: Löytyi ebaysta monsoon angora shrug
  16. Varsinaista nettikauppaa ei ole tullut vastaan, sen sijaan olen löytänyt käytettyjä pukuja ja mallikappaleita muun muassa ebaystä ja recycledbride.comista.
  17. Sovitettu ja ostettu (tai itse asiassa toisinpäin)! Päädyin lopulta Alcanariin. Hieman jännitti miltä se sitten päällä näyttää, mutta kyllä kannatti. Se on niin kaunis ja täydellisen muhkea!
  18. Tässä netistä löytämäni Pronoviaksen kokotaulukko (tuumia): SIZE BUST WAIST HIPS 4 34.5 26 37 6 35 27 38 8 37 28 40 10 38.5 30 41 12 40 31.5 42.5 14 42 33 44 16 44 35 46 18 45 36.5 47.5 20 47 38 49 22 49 40.5 51.5 24 51 42 53 26 52 43.5 54.5 28 54 45.5 56.5 Koko 30 kuulostaa ihan miniltä jos kyse on suomalaisesta koosta. Kokojen vertailua hankaloittaa eri maiden ja Suomessa eri liikkeiden käyttämät koot. Seremoniassa koko 1 on pienin eikä myyjä suostunut kertomaan (?!) mitä kokoa se vastaa Pronoviaksen kokotaulukossa. Stokkalla muistaakseni Pronoviaksen Saksan koko 38 vastaisi meidän 38:a. Selvitä näistä sitten. Morsian, kysy liikkeestä mitä kokoa tuo 30 vastaa niin sillä se selviää. Riippuu myös hirmusesti puvun mallista että saako sen tungettua päälle edes sen verran, että näkisi noin suunnilleen miltä puku näyttää. Eipä tuo taulukko kovin selvältä näytä vaikka kirjoittaessa oli ihan ok.
  19. http://www.preownedweddingdresses.com/dresses/34940/Pronovias-GAUDI-Size-4.html ^ Tarkoitatko tätä? Näyttäisi olevan vuoden 2010 mallistoa. Suosittelen tekemään soittokierroksen Pronovias -jälleenmyyjäliikkeisiin tai etsimään käytettynä/yksityisiltä (preownedweddingdresses.com, recycledbride.com, ebay.com etc).
  20. Sukkula: Puolalaisessa Madonna-nimisessä liikkeessä Pronoviaksen Flauta maksaa noin 1415 euroa (nyt se tosin on tästä puoleen hintaan) kun sen hinta Stokkalla on 1750 euroa. Onhan siinä muutama satanen eroa. Muiden maiden hintatasosta ei mulla ole tietoa.
  21. Lisäsin yllä olevalle listalle Bernan ja Bariman sekä kahden puvun alustavat hintatiedot.
  22. Mäkin bongasin Bariman puolalaisen hääpukuliikkeen sivulta (www.madonna.pl). Manuel Mota Collectionista on myös hävinnyt yksi mun suosikeista, Prestigio. Pronoviaksen sivuilla se on jossain välissä ollut kun sieltä sen printtasin. Seuraavaksi sitten kiinnostaa hintatiedot, eli jakoon vaan jos jollain on niistä tietoa
  23. Stokkalle tulee lokakuussa seuraavat puvut: Abaco Alcanar (2100,- Stokkalla) Baeza Baile Bajel Bambula Bangor Barcares (2000,- Stokkalla) Basauri Biarritz Blanca Fabula Famosa Paris Pasion Barima Berna Näiden lisäks kirjoitin ylös muutaman muun puvun, (Balada ja Bagoda), joita en kuitenkaan löytänyt Pronoviaksen sivuilta. Voi olla että kuulin nimet puhelimessa väärin tai sitten missasin ne kun kävin puvut nopeasti läpi. Saa siis korjata/täydentää! En nyt oikein tiedä mitä tuosta valikoimasta sanoisin. Omia suosikkeja ei taida tulla Stokkalle kuin yksi lähes kymmenestä.
  24. Sama juttu 6pm.comin kanssa, toimitus vain USA:han.
  25. Onko kenelläkään ollut Aire Barcelonan tai Rosa Claran pukua tai onko kukaan edes sovittanut sellaista? Olen täysin myyty näihin mallistoihin, mutten uskalla tilata sokkona ulkomailta. Kuulisin mielelläni muiden mielipiteitä kankaista ja pukujen laadusta yleensä.
×
×
  • Create New...