Jump to content
Naimisiin.info

Type

Rouva
  • Viestit

    50
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Type kaikki viestit

  1. Meilläkin kaikki sujui hyvin lukuunottamatta tuota musiikkijuttua...Itseäni ärsytti ennen häitä hiukan se, että kaksi vuotta sitten varatessamme paikkaa ei ollut mitään ehtoja loppumisajalle, musiikin voimakkuudelle ym. Päinvastoin isäntä sanoi, että yrittävät olla mahdollisimman vähän haitaksi. Bändi meillä lopetti klo 24 kuten oli sovittu ja sen jälkeen pistettiin omat musat soimaan. Ilmeisesti isäntäväellä ja meillä on eriävät käsitykset sopivasta volyymitasosta. : Kaksi kertaa asiasta huomautettiin, joskin hyvin asiallisesti (ei minulle itselleni vaan jollekulle muulle). Siirryimme joskus 02 maissa lämpimään rakennukseen, joten sieltä musiikki ei kuulunutkaan enää häiritsevästi. : Viimeiset vieraat lähtivät 04 aikoihin. Hiukan kuitenkin meinasi jo etukäteen palaa hihat emäntään kun oli varmaan 15 kertaa räpsyttänyt siitä musiikkiasiasta...Ja kun nimenomaan paikkaa varatessamme musiikille ei asetettu mitään rajoituksia. Meillä taitaa olla melko äänekkäitä ja bilettäviä ystäviä, joten kaikille tämä ei varmasti ole ongelma. Mutta hiukan tuosta asiasta stressasin etukäteen. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisi pitänyt olla kokonaan välittämättä asiasta. Kerranhan ne meidän häät siellä vaan on. : Yöllä juhlasuuliin tuli hiukan viileä, vaikka päivä olikin aurinkoinen ja lämmin. Tästä kannattaa mainita vieraille, että ottavat huivia tms. mukaan. Näistä pikkujutuista huolimatta paikka oli ihana ja häämme onnistuivat täydellisesti!
  2. Joku kyseli Haiharan kartanon perään...Olin siellä kuluneena talvena karonkan jatkoilla. Kaunis ja tunnelmallinen paikka! Pihalla oli ulkotulet ym. ja oli tosi kivannnäköinen miljöö. Suosittelen noin 70-80 häihin, muistelen noissakin juhlissa olleen sen verran väkeä. Porukkaa varmaan mahtuu enemmänkin, mutta silloin joutuu jakamaan ihmiset useaan huoneeseen. Ainakin noissa juhlissa sai olla myöhään, tarkkaan loppumisaikaa en tiedä, koska lähdimme yöelämään puolilta öin. Pitopalveluasiasta samoin kuin hinnoista en valitettavasti tiedä. Mutta omat juomat sinne saa viedä.
  3. Moi! Oon ollut aikoinaan kaasoilemassa ko. paikassa. Noissa häissä oli yhdistettynä pöytiä pitkiksi pöydiksi siten, että "lavalta" katsottuna ne olivat pitkittäin eli ovelta katsottuna poikittain. Pöydät olivat aika pitkiä - ehkä 20 - 25 ihmistä per pöytä??? Vieraita oli muistaakseni noin 150. Hyvoin toimi ainakin tuo systeemi. Muutenkin paikka on toimiva ja kaunis!
  4. Oon aikaisemmin kehunut täällä Helinmatkoja, mutta mutta...Häämatkaamme varten pyysin tarjousta ja palvelu oli TODELLA hidasta. Meileihin reagoitiin 2-4 viikon viiveellä. Ja nyt kun laitoin meiliä, että kiitos tarjouksesta, mutta ei kiitos, matkamme on varattu muuta kautta niin nyt ollaan kyselemässä haluammeko tarjousta tästä ja tästä...Siis tuntuu, että puolet meidän meileistä jäi lukematta. Mitä sitä nyt enää mitään tarjousta tekemään, kun reissu on jo muualta varattu...Eli en ollut yhtään tyytyväinen palveluun tällä kertaa. Mutta muiden kokemuksista olen kuullut hyvää. Taitaa aikalailla heilahdella tuo palvelutaso riippuen ruuhkatilanteesta ym. :-/ Sen verran kökkö maku kuitenkin jäi, että tuskin enää myöhempien matkojen kanssa pyydetään tarjousta sieltä. Parempi pysytellä näissä toimistoissa, joissa homma toimii varmasti.
  5. En tarkkaan tiedä, kuinka paljon näihin sopii ihmisiä, mutta laitanpa tähän muutamia ehdotuksia: - Saarikylien Kumpula - Sahalahden Kontula (tämä on kyllä ehkä vähän iso) - Pirtti (ei tosin oikein kunnon pihaa) - Vakkaskievari - Äijälä-talo (Kangasalan Karjalaisten tms.)
  6. Nostellaanpas tätä. Kaipaisin kokemuksia bussikuljetuksen onnistumisesta. Mietin, että miten yöllä kotiin/hotellille päin lähtevän kuljetuksen saisi ajoitettua niin, että bileet eivät lopu täysin kesken tai toisaalta etteivät vieraat olisi haukoitelleet jo kahta tuntia. Onko kokemuksia tästä? Onko ajoitus onnistunut hyvin? Ovatko vieraat alusta asti asennoituneet lähtemään esim. klo 03 kotiin? Emme haluaisi järjestää kyytiä liian aikaisin, koska haluamme vieraiden juhlivan pikkutunneille kanssamme. Mitään kellonaikaa juhlien lopettamiselle juhlapaikan puolelta ei ole. Kahden kuljetuksen järjestäminen voi olla hiukan turhaa (vieraita noin 100). Kiitos vastauksista! :
  7. Minäkin haluaisin tietää! Meille valokuvaaja ehdotti näin ja alustavasti on sovittu, että koekampaus+meikkipäivänä otetaan miljöökuvia eri paikoissa. Sama valokuvaaja tulee myös kuvaamaan koko hääpäivän (kirkosta iltaselle asti) ajaksi, joten juhlpaikalla otetaan lisää meistä kahdesta, jos vaan suinkin juhlahumussa ehditään. Valokuvaajamme suositteli nimenomaan valokuvien ottamista etukäteen, koska silloin voi ottaa rauhassa kuvia ja meidän tapauksessa kiertää eri miljööpaikkoja. Ei myöskään tarvitse hääpäivänä sinkoilla kampauksesta ja meikistä kuvaan ja kirkkoon eikä myöskään odotuttaa vieraita juhlapaikalla. Tuota kimppuasiaa ole miettinyt ja otan ehkä jonkun "pienennetyn" version kimpustani tai yksittäisen kukan tms. Ja juhlapäivänähän tulee sitten niitä kimpullisia kuvia kuitenkin, vaikka ei erityisesti ehdittäisi potretteja ottamaan. Mielestäni kimppu ei ole mikään ihan must juttu, mutta tää on mun mielipide. ;D
  8. Type

    Kreeta häämatkakohteena

    Jes, Stavroksessa. ;D Kommentoinkin tuolla pelkässä Platanias-ketjussa ko. paikkaa. Tännekin voin lyhyesti todeta, että Agios on paaaljoon kivempi paikka kuin Platanias. Siis ihan henk.kohta. mielipide. Platanias on melkoinen turistirysä eikä ruoka ollut kummoista missään. Hanian kaupunki oli kyllä kiva etenkin ilta-aikaan ja sinne pääsi kätevästi bussilla. Ja lapsiperheille Platanias on varmaankin kivempi, koska siellä on kaikkea aktiviteettia lapselliseen makuun. Missä päin tahansa Kreetaa lomaileekin, niin kannattaa vuokrata auto ja ajella ympäriinsä. Samoin vesipuistot ovat aikas huippua Kreetan kesähelteessä.
  9. Maizu kirjoitti: "Ainoa ongelma oli kylmyys, jonka vuoksi ihmiset eivät oikein ladossa viihtyneet." Huih! Koska nämä kylmät häät ovat olleet? Meillä häät on heinäkuussa ja vaikka Suomen kesä on mitä on niin silti olen jotenkin kuvitellut ettei tarvitse tuolloin kylmyydestä huolehtia...
  10. Oon tainnu ennenkin näitä kommentoida. Toi Kontula on tosi kiva ja toimiva paikka. Iso sali (mahtuu varmaan 200 ihmistä) ja saa viedä omat juomat. Oon ollu sekä kesä- että talvihäissä ko. paikassa ja homma toimi hyvin. Tää ois ollu meillä vahvoilla, mutta parhaan kaverin häät oli siellä ja olin kaasona ko. häissä. Siks ei otettu sitä. Komediateatteri on kaunis, joskaan en häissä siellä oo ollu. Meillä on häät Knuutilan tilalla Vammalassa. Siitäkin on aiemmin täällä juttua. Se on meille täydellinen paikka. http://www.knuutilantila.net/
  11. Juu kyllä tuo Litukka on olemassa. Itse ajan joka päivä töihin kyseistä valtaväylää ohi Litukan talon ja se ei kyllä ulkoa päin ole sellainen paikka, jossa itse pitäisi häitä. :-/ En tiedä miltä sisältä näyttää, mutta ulkoa se on sellainen keltainen ja hieman kämänen seurojentalo. Mutta jokaisellahan on oma makunsa...
  12. Tuomiokirkon varaamisesta: Me varasimme ensi vuoden heinäkuulle (häät 21.7.07) 3.7.06 eli edellisen vuoden vastaavan kuun ekana arkipäivänä. Itse ollaan tamperelaisia, en tiedä onko ulkopaikkakuntalaisilla tuollainen 9 kk:n sääntö? :-? Tamperelaiset saa varata vuotta etukäteen, siis vastaavan kuun alussa.
  13. Type

    Kokemuksia Etelä-Afrikasta?

    Onko kokemuksia Etelä-Afrikan safareista? Näkeekö hyvin eläimiä? Erit. onko kukaan käynyt Krugerin lähellä sijaitsevassa Mthethomusha Game Reserve, Mpumalanga -nimisessä paikassa?
  14. Meillä on kuvaus torstaina illalla ennen häitä (häät siis lauantaina). Valokuvaaja suositteli näin, koska silloin on enemmän aikaa ja voi kiertää eri kuvauspaikkoja. Saa myös hyviä iltahämykuvia. Meille tulee siis miljöökuvaus. Menen tuolloin torstaina koemeikkiin ja -kampaukseen. Ainoa ongelma on, että kimppua ei ole tuolloin, mutta otan varmaan jonkun pienen kimpun tuolle päivälle. Hääpäivänä samaa valokuvaaja tulee kuvaamaan kirkkoon ja juhlaamme, joten silloin otetaan lisää potretteja oikean kimpun kanssa.
  15. Ite meinaan aika varmuudella teettää Aurifaber -nimisessä paikassa. On siellä Finlaysonilla, siinä Ziperian vieressä, Mehiläisen alakerrassa. Voisin ostaa koko kaupan tyhjäksi. ;D Netistä löytyy muuten sivut ja hyviä kuvia sormuksista. Ite oon kuullut pelkkää hyvää paikasta ystäviltä. Ne piirtää tietokoneella kuvat / kuvia sormuksesta eli ei tarvi ihan sikaa säkissä ostaa. En tiedä mikä käytäntö on muualla. Kuulisin itekin mielelläni muiden käytännöistä! Meidän kihlat on Kalevan kellosta, jossa kultaseppä teki ne meille niiden oman mallin pohjalta. Pikkusen vaan vielä levennettiin ja teetettiin valkokultasina. Oltiin erittäin tyytyväisiä myös ko. paikkaan, mutta en tiedä onko niillä samantyyppistä suunnittelupalvelua kun Aurifaberissa. Jos on niin sitten se on toinen mahdollinen paikka.
  16. Type

    Sansibar (Tansania)

    Nostellaanpa taas... Tuoreita kokemuksia safarilta ja Sansibarilta kaivataan. Etenkin tuo Breezes - onko ympäristössä mitään elämää, ravintoloita ym.? Entäpä Selous-safari ja majoitus siellä? Kokemuksia saa jakaa! ;D
  17. Type

    Sri Lanka/Malediivit

    Kiitos Hessu! Sainkin tän ketjun kahlattua läpi, joten oon jo vähän viisaampi. Toki noi arean, kalevan ym. nettisivut olin kattonu, mutta niissä kun ei oo niitä omakohtaisia kokemuksia. Ollaan mietitty sellasta vaihtoehtoa, että oltais viikko Malediiveilla ja sit jatkettais matkaa johonkin Malesian suuntaan. Saatais siis siellä vähän enemmän eloa iltoihin. ;D Toi loikoilu loman alussa tuntuis aivan ihanalta ja loppulomasta ois enemmän aktiviteetteja. Mutta katsotaan nyt niitä hintojakin...Mennään huomenna käymään Arealla, ollaan sovittu sellanen "suunnittelupalaveri". Ite järkkäämällä sais varmasti edullisemmin, mutta ollaan valmiita vähän maksaan siitä, ettei tarvi kuljetuksista ym. huolehtia. On niin hyviä kokemuksia noista räätälöidyistä matkoista, että sellanen halutaan nimenomaan häämatkalle. Niin vielä...toi sadekausi pikkusen mietityttää. Meillä on hääreissun ajankohta heinä-elokuun vaihde 2007, joten ei oo tietty kiva, jos sataa vettä. Mutta keleistä ei kai voi tietää missään päin maailmaa. Toisaalta voishan sitä lähtee vaikka myöhemmin (talvella) reissuun, jos häämatkalle ei noiden kelien vuoks tuonne Malediiveille lähdetä. Ja kyllähän sitä hintaakin täytyy tietty vähän katsoa...Toisaalta häämatkahan tehdään vaan kerran elämässä. ;D
  18. Type

    Sri Lanka/Malediivit

    Nyt tulee tyhmiä kysymyksiä...Koittakaa kestää. ;D Eli kauhee ongelma häämatkakohteen valitsemisen kanssa. Ensin mietittiin safaria+mauritiusta, mutta ne hinnat...4500 euroo per nuppi 10 päivästä...ei siis taideta lähtee... Siispä nyt täytyy alkaa kattoon muitakin kohteita ja Malediivithan näyttää ihan paratiisilta, mutta en kauheesti tiedä ko. paikasta. Eli saaret on käsittääkseni aikas pieniä, joten askarruttaa, että mitä kaikkee siellä voi tehdä? Siis muutakin kun snorklata, sukeltaa, ottaa aurinkoa ja kuherrella? ;D Me tykätään reissuilla aina käydä iltasin vähän istuskelemassa/syömässä eri paikoissa ja tehdä muutakin kun ottaa aurinkoo. Tai siis mähän makaisin rannalla vaikka kaks viikkoo putkeen, mutta sulho ei...Eli onko Malediiveilla mahdollisuutta tälläseen vai onko elämä enemmän hotellikeskittynyttä? :-? Miten ootte siis kuluttanu aikaa muuten kun tolla em. tavalla? Vastauksia varmaan löytyis aiempaakin, mutta oon nyt vähän laiska kahlaan kaikkee 40 sivua läpi...Ja tahtoo äkkiä päättää häämatkakohteen ja päästä suunnitteleen! ;D Ja jos on joku tuore hintaesimerkki heittää, niin saapi laittaa!
  19. Meidät vihitään Tampereen tuomiokirkossa. Autolla ajaa Knuutilaan puolisen tuntia, matkaa on aika tarkkaan 37 kilsaa keskustasta. Saman verran tai enemmän taitaa tulla Kontulaan. Suosittuja paikkojan nuo on molemmat, toki peruutuksia voi tulla. Mekin varattiin jo viime kesänä ensi kesälle paikka. Oltiin silloin kyllä ihan ekoja. Tuossa Knuutilassa on vielä se hyvä puoli, että hotelli Ellivuori on lähellä. Siis kauempaa tuleville vieraille, jos haluavat jäädä lähiseudulle yöksi. Se nettiosoitehan on http://www.knuutilantila.net/
  20. Lisätäänpä vielä pari paikkaa eli Kangasalla Saarikylissä on seurojentalo Kumpula. http://www.saarikylat.net/kumpula.html Samalla suunnalla on Saarikylien vanha koulu, jossa ilmeisesti nykyään voi pitää myös juhlia. Noista kahdesta Kumpula on kuitenkin se perinteinen juhlapaikka. http://www.saarikylat.net/koulu.html Tuolla Kumpulassa olen ollut häissä ja muissakin juhlissa, mukava paikka keskellä maaseutua. Hyvin tyypillinen seurojentalo, hirsiseinät ym. Sisävessoja kyllä kaipaisin, vaikka ulkovessat ovatkin hyvin siistit. Kontulassa olen myös ollut kaksissa häissä, on mielestäni tosi kaunis ja toimiva paikka! Sijaitsee keskellä rauhallista maaseutua. Alhaalla on keittiötilat+"tarjoilutila", iso ja valoisa sali, aula ja vessat. Ylhäällä on erillisiä huoneita, sopii esim. lasten puuhapaikaksi. Sopii sekä talvi- että kesähäiden viettoon (olen ollut molemmissa). Pirtti on Kangasalan keskustassa. Pihaa ei oikein ole, lähinnä vain parkkipaikka. Kerholassa en ole käynyt sisällä, mutta Kontulasta ja Pirtistä valitsisin ehdottomasti Kontulan! Kontulan olisin voinut valita itselleni, mutta parhaan kaverini häät pidettiin siellä. Siksi sitä ei oikein edes harkittu. Otimme Vammalasta Knuutilan tilan, koska siellä ei ole tuttujen häitä ollut ja se oli meille täydellinen vaihtoehto. Paikassa oli heti "sitä jotain oikeaa maalaistunnelmaa" ja boonuksena mm. järvi vieressä, todella kaunis pihapiiri (ei mikään tyypillinen parkkipaikka), omat juomat+pitopalvelu, saa juhlia aamuun asti...
  21. No niin heti tulee väärinymmärryksiä kun kommentoi jotain asiaa...Menee jo vähän OT, mutta vielä tuosta lapsiasiasta. Meidän hääjuhlaan SEKÄ lapset ETTÄ aikuiset ovat tervetulleita. Kuten kirjoitin, myös lapsille on järjestetty puuhaa hääjuhlan ajaksi. Mutta meillä on aikuisille mahdollisuus juhlia pikkutunneille asti. Tätä tuskin kovin moni tekee, jos lapset ovat mukana. Koska on mahdollisuus aikuisten juhlaan, voivat vanhemmat itse päättää haluavatko juhlia kanssamme pikkutunneille vai tulevatko lapset mukana, jolloin juhla loppunee heidän osaltaan aikaisemmin. Näiden kahden vaihtoehdon välillä puntaroimista on tarkoittamani vanhempien harkinta. Oli asia kummin päin tahansa, olemme iloisia, että vieraat pääsevät paikalle eikä todellakaan jälkikäteen puhuta, että "olisivat tajunneet jättää lapset kotiin". Näin ei todellakaan ole! Eiköhän meidän läheiset ystävät ja sukulaiset osaa arvioida minkätyyppiset häät meillä on tiedossa ja osaavat harkita, että haluavatko ottaa lapset mukaan. Nämähän ovat mielipideasioita, mutta itse karsastan hieman ajatusta siitä, että lapsia kielletään tulemasta. Tästä tämä ajatuksenjuoksu on lähtenyt.
  22. En tiedä voiko tässä tapauksessa varsinaisesti puhua epäonnistuneista häistä, mutta asia joka hieman ärsytti eräissä häissä oli huonosti tehty istumajärjestys. Siis nimenomaan meidän kannalta. Minut ja mieheni oli laitettu eri pöytään kun kaikki muut meille tutut ihmiset sen vuoksi, että me olemme kuulemma sosiaalisia ja voimme istua missä vaan. Eli istuimme täysin ventovieraiden ihmisten keskellä, toisella puolella vanhuksia, joten meillä ei todellakaan ollut mitään puhumista...Ymmärrän, että johonkin pitää ihmiset istuttaa, mutta tuossa tapauksessa olisin toivonut edes jonkun tutun istumaan samaan pöytään. :-/ Tuosta lapsiasiasta vielä. Ikävää, että häät ovat menneet myttyyn. Toisaalta ymmärrän kuitenkin tuota puolta, että oli "pakko tai kohteliasta kutsua". Meille kutsutaan kaikkien vieraiden lapset, mutta juhlaohjesääntöön tulee huomautus, että juhlat on suunnattu enemmän aikuisille eli meillä on tarkoitus tarjoilla alkoholia ja juhlia pikkutunneille asti. Tottakai järjestetään tämän lisäksi puuhaa lapsille. Juhlaohjesääntöön tulee lisäksi huomautus siitä, että syöttötuoleja ei valitettavasti ole kaikille kutsuttaville lapsille (3 tuolia ja kutsuttavia huomattavasti enemmän). Mielestäni on aika epäkohteliasta olla kutsumatta lapsia ja on ensisijaisesti vanhempien tehtävä arvioida haluavatko tuoda lapsia mukanaan. Osalla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta viedä lapsia hoitoon ja toiset taas vetävät herneen venttiiliin ja jättävät periaatteesta tulematta jos lapsia ei kutsuta. : Ja mihin vetää raja kutsuttavien lasten suhteen?? Lähimmät sukulaisetko saisi tuoda ja kaverit ei, vaikka osa kavereiden lapsista on meille läheisimpiä kuin sukulaisten lapset?? Mielestäni kaason tai bestmanin tehtävänä ei myöskään ole toimia lapsenvahtina. Tai tietenkin jos siitä on erikseen juhlaohjesäännössä sanottu, että näin on. Mikään automaattinen lapsenvahti kaaso/bestman ei kuitenkaan ole. :
  23. Tosiaan niistä hinnoista en tiedä. Urun alakerrassa on pubi, josta vieraat voivat myös ostaa omia juomia. Kannattaa kysellä suoraan Urusta niitä hintoja!
  24. Kangasalan urkutehdas on kaunis paikka ja siellä on eri kokoisia juhlatiloja eli tanssimaan mahtuu tarvittaessa. Serkkuni häät olivat siellä muutamia vuosia sitten marraskuussa toisen kerroksen juhlatilassa ja paikka sopii mielestäni nimenomaan syys/talvihäihin, koska kunnon pihaa ei ole, ainoastaan terassi. Juomia ei kylläkään saa viedä mukanaan. Hinnoista en osaa sanoa, mutta kannattaa kysyä! Treen keskustasta autolla pääsee 15-20 minuutissa. Netistä löytyy kuvia, http://www.hotelli-urku.fi/. Jos pitäisi hääni muulloin kuin kesällä ja omien juomien vieminen ei olisi kynnyskysymys, pitäisin hääni täällä! ;D No tässä on ehkä vähän kotiinpäinvetämistä... ;D
  25. Kuinka aikaisin Tampereen morsiamet olette sopineet kimpun tekemisestä? Määräänsä enempää ei kuitenkaan yhdelle päivälle tilauksia sovi. Ite oon miettiny lähinnä Ainanlinnan kukkaa, Kukkaikkunaa tai Kukkasitomo Gummerusta täällä saatujen mielipiteiden valossa.
×
×
  • Create New...