Jump to content
Naimisiin.info

Roxanna

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Tampere

Roxanna's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meille tulossa Tilisanssi häihimme kesäkuussa ja kävimme juuri palaveeraamassa omistajan kanssa. Olen kyllä jo tässä vaiheessa tosi tyytyväinen valintaan, menu on mahtavan kuuloinen (myös joustovaraa erityisruokavalioiden suhteen on hyvin) ja ote on erittäin ammattitaitoinen! Mielestäni myös hinta on tosi kilpailykykyinen, kun pakettiin kuuluu (poislukien avec-lasit) pääosin kaikki - myös toiveiden mukaan tehty hääkakku, joka usein maksaa ekstraa! Kangasserveteistä iso plussa, kuten myös ruokajuomien pöytiintarjoilusta. Voin palailla asiaan vielä häiden jälkeen, vaikka tuskin Tilisanssin ruoista moittimista löytyy.
  2. Meillä häät Haiharassa kesäkuussa eli vajaan kuukauden kuluttua! Vieraita tulossa yhteensä 65 ja mielestäni saimme pöytäjärjestyksen suunniteltua mukavan väljäksi niin, että kaikki ovat isossa salissa. Noutopöytä laitetaan yhteen sivuhuoneista. Bändiä meille ei tule, mutta tanssitilaa tietysti tarvitaan ja sitä saadaan järjestettyä yhtä pöytäryhmää siirtämällä. Haiharan varaaminen ei tosiaan ole ihan kätevimmästä päästä, ei ajankohdan eikä systeemin puolesta. Mutta kun on skarppina puhelimessa silloin lokakuun ensimmäisenä aamuna, niin saattaa onni potkaista!
  3. Myös tätä morsiota kiinnostaisi kovasti, mitä Tilisanssin tarjonnasta kannattaa ehdottomasti valita menukokonaisuuteen. Myös kakuista olisi kiva kuulla lisää!
  4. Hei, täällä yksi kesäkuussa 2013 Haiharassa häitään juhliva! Onko sinulla -Bambi myös Haihara-juhlat tiedossa?
  5. Oliskos kokemuksia Hervannan seurakunnan papeista?
  6. Oliskos tuoreita kokemuksia Studio Feel It:stä?
  7. Vuodelle 2013 huvilan ja tanssitalon vuokra yhteensä 1350e. Menuja on useampi eri vaihtoehto, alk. 40,50e/hlö. Itse kun tein varausta tammikuun alussa, oli kesä 2013 jo alustavasti melkoisen täyteen varattu...
  8. Tuo Haihara kuulostaa kyllä oikein mahtavalta! Mutta onkos tosiaan niin, että paikassa ei saa polttaa kynttilöitä? Mielestäni olen lukenut sellaista jostain sivustolta... Ja Sipe11, oliko teidän häiden aikaan pihapiirissä kovinkin paljon uteliaita lenkkeilijöitä?
×
×
  • Create New...