Jump to content
Naimisiin.info

Kiri

Rouva
 • Posts

  451
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kiri

 1. Löytyy sekä että. Siitä mainitaan kyllä tuotteen kohdalla. Voit tehdä hunnun helposti myös itse.
 2. Ei se meitä ainakaan häirinnyt. Kerran yksi saunoja eksyi tiloihimme, mutta onneksi sen kaveri noukki sen äkkiä. Itse en tätä edes huomannut.
 3. Blogistani löytyy pieni juttu Ravintolasta. Toivottavasti tästä on jollekin hyötyä.
 4. Oltiin 8.9.2012 omissa häissä. Meillä oli itse suunniteltu menu ja se oli aivan taivaallinen! Henkilökunta hoiti asiansa todella huomaamattomasti ja hyvin. Ei valittamista. Myynti siellä ei ehkä ole kaikista paras, mutta itse paikan päällä oleva henkilöstö kyllä! Suosittelen, jos ei ole rahasta kiinni, sillä ihan halpahan paikka ei ole.
 5. Järkyttävän pahanhajuinen hedelmä. Kuivattuna sipsinä se on hyvää.
 6. Such a fine city. Polkupyräily eräässä alikulkutunnelissa oli kielletty liikennemerkillä, jossa kerrottiin, että sakko on 1000 $ eli n. 500 €. Tupakointi juna-asemalla aiheutti myös 1000 $:n sakot ja nestemäisten (tai kaasujen) palavien aineiden kanniskelusta rapsahtaa juna-asemalla 5000 $:n sakot. Durianin syöminen yleisillä paikoilla, kuten hississä saattaa olla kiellettyä, muttei siitä kai sentään sakkoja rapsahda. Kun käyttäytyy kuten Suomessa, pärjää. Itse kun en syljeskele tai roskaa, niin ei ole ollut ongelmia. Ei se sen kummempi paikka ole kuin mikään muukaan. Huumeita ei kannata käyttää tai ainakaan jäädä siitä kiinni...
 7. Haluaisin antaa miehelleni lahjaksi jotain itse tehtyä. Olen ostanut 30-vuotislahjaksi hyvän kellon, Leatherman hänellä on, tatuointikin löytyy ja en tiedä haluaako uutta. Löytyy myös sykemittari, työkaluja, kaulakoru, jonka ostin aikanaan lahjaksi jne. En siis oikein keksi mitään materiaa. Jos asuisimme omakotitalossa voisin ehkä tehdä/teettää nimikyltin, koska meille tulee yhteinen sukunimi. Kerrostalossa ehkä vähän pölhö. Mietin, jos kirjoittaisin lappusille 52 syytä miksi rakastan häntä, rullaisin ne, sulkisin narulla ja säilöisin kauniiseen lasipurkkiin. Sieltä hän voisi sitten joka viikko ensimmäiseen hääpäivään asti tarkistaa syyn, miksi tässä omalta osaltani ollaan. (En ole vielä tarkistanut oikeaa viikkomäärää)
 8. Meillä on häät 8.9.2012. Hääjuhla on ravintolassa ja alkaa vihkimisellä klo 15. Jatkoille lähdetään n. klo 22.30-23.
 9. Mulla on häät syyskuussa ja leikkautin hiuksista paaljon pois n. kk sitten. Mulla oli peppuun hiukset, nyt takaa hartioihin ja edestä vähän pidemmät. Saapahan siistimmän kampauksen, kun en halua kiehkurakasaa.
 10. En ole itse asiassa miettinyt sitä, onko joukossa sinkkuja. Mutta jos heitän, heitän morsiuskimpun. Se ei olisi kovin kaunis kuivattuna: pallomainen neilikkakimppu, jossa muutama eri kokoinen orkidea.
 11. Täytyy sanoa, että Lancômen uudehko sarja Rouge In Love on todella hyvä. Kestävä ja kaunis. Esim. löytyy hääpäikystäni.
 12. Eläintarha on must see, ehdottomasti! Missään en ole nähnyt niin upeaa eläintarhaa. Yösafari on vähän yliarvostettu IMHO. Ei oikein nähnyt mitään (kuulostaa hassulta, kun kysehän on yösafarista, mutta silti). Saatte helposti kulumaan yhden päivän eläintarhassa, se on niin iso ja upea! Sentosalla kannattaa käydä, jos haluaa rantailua. Tekorantahan se on, mutta siisti ja hieno sellainen. Sentosalla on myös kiva Underwater world, jota kannattaa harkita. Sama paikka, josta lähtee kaapelivaunu Sentosalle, on hyvä ruokakortteli, jossa kannattaa käydä jos ja kun on siellä päin (oliskohan ollut VivoCity?...). En suosittele sitä Universalin huvipuistoa. Ylihinnoiteltu jne. Ja syömässä käytte ehdottomasti Tiong Bahrun ruokakorttelissa! Uskaltakaa kokeilla eri ruokalajeja. Itse olen saanut parasta ankkaa ja Tom yum -keittoa Singaporessa. Paistettu Bok Choy+valkosipuli on yksi lemppari kasvisherkku ja liharuoista Bak Kut Teh...herkkuja on vaikka mitä!! Pitää pyyhkiä suupielet! Tässä nyt pieniä vinkkejä.
 13. Uunisaaressa, jossa myös itse juhlat ovat.
 14. Kiri

  Kutsukortteja

  No tuommoiset leikkelin, taittelin ja liimailin. Olihan homma. Onneksi yksi kaasoista osaa taittohommat, niin sai A4-paperin (info) taiteltua kauniista 9 osaan.
 15. Vihki on Kultasepät Andreasenin tulppaani flanders-hiotuilla timangeilla. Kihla on kavennettu Kalevalan Oodi.
 16. Teette mm. esim. jotain sellaista, mitä isolla porukalla olisi hankala toteuttaa!
 17. Kutsut lähtivät juhannusviikon alussa. Kutsuttuja oli n. 90. Vastausaikaa laitettiin elokuun puoliväliin asti, koska kesälomakaudella voi olla, että ihmiset ei ehdi lukemaan kutsuakaan, jos ovat juuri sopivasti kuukauden poissa kotoa ja vp päättyi heinäkuussa. Ja nyt siis vastauksia on tullut n. 35.
 18. Luultavasti hääkakun korosteeksi tulee monogrammi sukunimen alkukirjaimesta (jos mitään koristetta).
 19. Päivä on sovittu 8.9.2012 ja saatiin miehen tuttava vihkimään meidän paikan päälle. Jos ei oltaisi saatu tuttavaa, olisin jättänyt vihkijän selvittämisen kevääseen.
 20. uskonto morsiamen ryöstö häävalssi runsas koristelu tiukkapipoisuus Nuo nyt tuli äkkiseltään mieleen
 21. Onhan tää nyt ihan p*****stä, että tollanen pulju pyörii. Jos kaikki täällä (aiheesta) valittaneet olisivat tehneet kuluttajasuojavirastoon kantelun, olisiko kauppa kenties jo suljettu? Itse en kyllä tyytyisi vääriin tuotteisiin vain siksi, että on kiire ja pääsee helpommalla. Toi toimintahan on ihan selvää kusetusta. Kamat tilataan jostain Kiinasta, kun tarpeeksi paljon tilauksia on tullut. </murr>
 22. Niin kuin moni on jo maininnut, uusi kaaso vanhan rinnalle. Se on varmasti hyvä idea. Toisaalta, jos tällä vanhalla kaasolla on kova luonne ja uudella turhan sovitteleva, voi edelleen sattua ikäviä asioita... Jos päädyt lemppaamiseen, yritä puhua omista tunteista, ei ehkä niin paljon siitä, minkälainen kaaso on. "Mulle jäi sellainen tunne..." "Tahtoisin..." "Pelkään, että...". Ei niin, että: "sä et kuunnellut mua ollenkaan.." "Tuntuu, kuin et tuntisi minua..." "Polttelit vaan kessua...". Itse olen sen verran temperamenttinen, että olisin ollut lähestulkoon vihainen noista polttareista. Toisaalta koen hyvin vaikeaksi puhua ystävälle pahasti. Ehkä se uusi kaaso on hyvä idea.
 23. Meille tulee 20-lukuteemaan liittyen 20-luvulla valmistukseen tulleita namuja karkkibuffettiin. Jotain ajatuksia voi käydä kurkkimassa päikystä. En ajatellut mitään liinaa laittaa päälle, vaan esille vaan heti. Noi kipot ja kulhot on kauniita, mitä täällä on ollut esillä, mutta aiheuttaa sen, että paikalla pitää käydä myöhemmin noutamassa ne. Yritän katsoa, jos ravintolalla olisi sopivia kulhoja ja vaaseja. Suurin osa namuista tullee olemaan kääreellisiä enivei. Karkkikauhan virtaa ajanee lusikka. Ehkä ei niin söpöä, mutta käytännöllistä, jos kipot olisivat ainoa syy käydä juhlapaikalla myöhemmin hakemmassa jotain. Muoks. Tai vaihtoehtoisesti jätän kipot ravintolan hävitettäväksi, jos löydän jotain halpoja. Pari kannellista olisi kuitenkin hyvä olla irtokarkeille.
×
×
 • Create New...