yael

Morsian
 • Content count

  236
 • Joined

 • Last visited

About yael

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 05/19/87

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

1035 profile views
 1. Minä en tainnut käydä yksin vessassa lainkaan vaan mukana oli joko kaaso tai äiti. Mutta hyvin selvis kun oli apua. =)
 2. Eipä ollut haikeaa! Yhteinen, minulle uusi nimi tuntuu niin oikealta!
 3. Mylvinen: Onnittelut hyvästä päätöksestä, Pirunkirkko on ihana! <3 Noista lautan autopaikoista... Meillä esim. mantereelta tuleva pitopalvelu hoiti itse autopaikan varaamisen käsittääkseni heti kun kesän lautat tulivat varattaviksi. Tuntuivat olevan paljon paremmin perillä näistä varauksista kuin me itse. ;P Kaksi omaa autopaikkaa roudaamiseen/hääautolle varattin sitten itse, tai lähinnä mies varasi. Petux: Meillä vihkiminen tapahtui Suomenlinnan kirkossa, joten ulkopaikoista en osaa sanoa.
 4. Me kävimme juhlapaikalla neljä kertaa etukäteen ja sitten juhlapäivänä. Vasta juhlapäivän aamupäivällä pääsi koristelemaan. Kyseessä Suomenlinnan Pirunkirkko. Sinne saa muistaakseni kaksi "omaa" näyttöä, joissa siis oltiin perheen / bestmanien kanssa ja ennen sitä oltiin jo käyty yleisinä näyttöpäivinä eli avoimissa ovissa.
 5. Meillä oli saippuakuplia, jotka eivät toimineet. Onneksi kuulin tästä vasta jälkeenpäin enkä huomannut mitään meidän ulos tullessa, sillä vesisateessa autolle juostessa ei ehtinyt paljoa miettiä. Mutta jälkeenpäin tosiaan kuulin, että kuplat eivät olleet toimineet, eikä tämä ollut siis sateesta johtuvaa. Hieman harmittaa, olin kyllä testannut kuplia joskus aikaa sitten. Mutta olin tosiaan ostanut ne ehkä liian aikaisin (?), miltei vuotta ennen häitä. Voiko sellaiset mennä pilalle, en tiedä?
 6. Todellakin saat olla harmistunut tuosta "shown" viemisestä, minäkin olisin. Ja jos itseäni olisi kosittu julkisesti jonkun toisen häissä, niin olisin kyllä nolostunut, kuten p1qmyy myös kirjoitti. Mutta tuosta päivämäärästä tai sen viemisestä - sitä en kyllä oikeen ymmärrä, että mitä haittaa siinä on. Mulle ainakin olisi ihan sama, jos jollain ystävällä olisi kihla- tai hääpäivä juuri samana päivänä kuin meillä. Siis vaikka olisi sama vuosikin. :-)
 7. Mulla oli sitten lauantaina 3 viikkoa ennen häitä mikä oli oikein sopiva. Huomenna vietämme ystäväni polttareita, ja hänen häät on kahden viikon päästä. Ja Flik, en mä tiedä onko se nyt niin outoa, mutta rajoittaa ehkä joidenkin osallistumista tai jotain ohjelmajuttuja, jos on arkena. Meillä on ystäväni polttarit huomenna sunnuntaina, mikä oli meille sopiva päivä - saatiin helpommin varattua kaikkia ohjelmajutut ja kuitenkin koko päivä aikaa, toisin kuin arkena olis ollut. Mun miehen polttarit oli maanantai-päivänä ja hänen ystävänsä oli kaikki ottaneet vapaata / osa oli kesälomalla, kun tulivat hakemaan miestä aamulla seitsemän jälkeen.
 8. Minun hääkampaukseni teki Helsingin Kaisaniemessä Villi Vaniljan Mareena (http://www.villivanilja.fi). Hintaa tuli, varsinkin kun oli pyhäpäivä, mutta voin kyllä silti oikein lämpimästi suositella Mareenaa, erittäin ammattitaitoista hommaa! Ja kampaus hiuskukkineen oli aivan ihana, ehdottomasti yksi päivän onnistuneimmista yksityiskohdista. Laitan linkkejä kuviin, kunhan kerkeän.
 9. Minä voin suositella Peten Pitoässiä (Vantaa), olivat häissämme Suomenlinnassa ja kaikki toimi mainiosti!
 10. Joo, eikös olekin aika hauska idea! Meillekin oli ihan selvää, että mitään sukkanauhoja ei heitellä (eikä mulla edes ollut sellaista), ja toi oli itseasiassa mun miehen idea, että miten olis vieheenheitto. ;> Ja se kuka sen sai, niin oli mielissään ja piti vikat tunnin-pari viehettä rinnassaan
 11. Meillä ei kovin montaa paketissa ollutta lahjaa ollut. Ne mitä ei ollut paketeissa + kirjekuoret katsottiin häiden jälkeisenä päivänä kun oltiin tultu hotellista ja hetki levähdetty. Seuraavana päivänä lähdettiinkin sitten häämatkalle. Otin kortit häämatkalle mukaan, että jospa siellä kerkeiäisi ajan kanssa lukea, mutta eipä sitä sitten tullut 2 viikossakaan luettua. Vieläkin odottavat lukemistaan, mutta huomenna alkaa mulla muutaman päivän vapaat ja lähdemme mökille, josko uusi yritys siellä!
 12. Pari kyyneltä tuli "tahtomisten" jälkeisen yhteislaulun ("Kun on toisessa kädessä Jumala ja toisessa olet sinä...") aikana. Onneksi kaaso oli valppaana nenäliinan kanssa, olin etukäteen jännitellyt, että mitä jos tulee isokin itku ja sotken naamani (en ole tottunut olemaan meikattuna). Onneks näin ei käynyt. ;> Olin kyllä ajatellut, että herkkänä ihmisenä itkeskelisin enemmänkin, mutta jotenkin olin niin ilo-mielellä koko päivän, hymyilin melkeen että suu ratkesi, niin ei oikeen itkettänyt. Mies sanoi, että hänen piti kirkossa pinnistellä, jotta pysyi kasassa. Tämän huomaa ehkä vihkitilaisuuden kuvista - miehellä kaikissa kuvissa sama ilme. <3
 13. Heitin, ja oon tosi tyytyväinen, että tein niin! Meni juuri oikeaan osotteeseen, eräälle lapsuuden ystävälle. Ja meillä mies heitti vieheen. ;P Ei siis ollut sukkanauhanheittoa, vaan vieheenheitto!
 14. Mulle tuli sittenkin lopulta gerberoita kimppuni. Ihmesäätöä sen kukkakaupan kanssa. Mutta oon tosi tyytyväinen kun sain gerberoita. Tässä vielä kuva mielestäni kovin ihanasta kimpusta: http://aijaa.com/0051210528243