KippariKalle

Herra
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About KippariKalle

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 05/01/73

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Paikkakunta
  Uusimaa
 1. Hääpäivä lähestyy, jännittää..
 2. 21.01.2012 - siinä nyt vaan menee ykköset ja kakkoset niin kivasti, että mieskin voi muistaa tuon päivämäärän
 3. Meillä ehdottomia nounou aiheita ovat ainakin: - mikään uskontoon liittyvä - pienet lapset Ja kiitos miiunen kun muistutit tuosta, eli ehdottomasti ei mitään karaoleen viittaavaakaan!
 4. Kiitti vinkeistä Timi! Pitää laittaa toi Trio Timoroutasaarikin harkintaan.
 5. Koska olen itse aikanaan kerran kuokkinut, koen että minulla on tavallaan moraalinen velvoite toivottaa mahdolliset kuokkavieraat tervetulleiksi. Toki, riippuu aika lailla mahdollisten kuokkijoiden käytöksestä..
 6. Kellään kokemuksia pieleen menneestä miekalla avaamisesta? Kuulostaa kuitenkin malko lailla riskialttiilta ohjelmanumerolta, koska saattaa myös mennä pieleen.
 7. Olisiko kellään kokemusta saaresta nimeltään Kandholhu? Tätä kyseltiin täällä jo aiemmin, mutta kukaan ei vastannut. Vaikuttaa niin fantastiselta paikalta, että olen vakuuttunut jonkun käyneen siellä. Olisi kiva kuulla kokemuksia, sillä paikka on vakavassa harkinnassa.
 8. Me lähdemme häämatkalle vasta kesälomien aikaan, vaikka häät ovat tammikuussa. Näin siksi, että on mahdollisuus pidempään yhtämittaiseen lomaan Häiden jälkeen olisi tarkoitus mennä 'minihäämatkalle', eli viikonlopuksi kylpylään.
 9. Gadian, tuo on aivan fantastinen kimppu. Kyllä hortensiat vaan ovat kauniita. *huokaisee*
 10. Meillä vieraat ovat sen verran läheltä, että ei tarvitse edes harkita majoituksen maksamista. Onneksi, sillä rahaa ei ole mitenkään liikaa. Rakkautta sen sijaan piisaa
 11. Meillä suunnittelu tehdään kyllä melko tasa-arvoisesti - kait. Itse sulhasena en kyllä haluaisi antaa ihan kaikkia lankoja tulevan vaimoni käsiin. Pitäähän minulla olla edes 'periaatteellinen' vaikutusmahdollisuus. Siis, että voin edes silloin tällöin tuntea voivani vaikuttaa johonkin
 12. Meille tulee vieraaksi vain ihan lähimmät sukulaiset, eli vanhemmat ja sisarukset. Tarkoittaa siis 5 henkeä. Se tuntuu sopivalta.
 13. Meille ei tule minkäänlaista lahjalistaa. Eikä juuri vieraitakaan. Menemme naimisiin koska rakastamme toisiamme, emme jotta saisimme lahjoja.
 14. Timi, tuo Nuuksion maja kuulostaa juurikin sopivalta meille. Osaatko kertoa minkä kokoinen paikka noin suurin piirtein on. Ja hintaluokkakin tietenkin kiinnostaa, jos vain satut muistamaan..
 15. Meillä on tulossa vain ihan lähimmät sukulaiset. Muutoinhan ei olisi mitään työkavereiden kutsumista vastaan, sillä onhan osa työkavereista ihan 'oikeitakin' kavereita.