Jump to content
Naimisiin.info

Heinipup

Morsian
  • Viestit

    170
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Heinipup

  • Syntymäpäivä 01/26/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://pinterest.com/heinipup/

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Heinipup's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Ja edelleen jatkuu sama väninä: http://www.naimisiin.info/haalehti/ellen-toimittajakin-kopiopukujen-uhrina.html Eiköhän tämän kirjoittajan kanta tullut selville? Keksisköhän se joskus jonkun toisenkin aiheen?
  2. Minuakin hymyilytti ketjun otsikko ja sen tuoma mielikuva. Ja mielipiteeni asiasta: jos teemaväriä on tosiaan kaikkialla, siitä saattaisi minulle ehkä tulla hieman huonot vibat. Kohtuus tässäkin asiassa on mielestäni tyylikkäintä. Vaan kannattanee tehdä niin kuin itsestä parhaalta tuntuu. :-)
  3. Teksti on näköjään saanut jatkoa, ja samalla, ellei jopa hieman överimmällä linjalla mennään: http://www.naimisiin.info/haalehti/kopiohaapuku_vs_aito.html Ihmetyttää, miksi joku kirjoittaa tuollaisesta aiheesta noin aggressiivisesti. o_o Itse en ole pukua Kiinasta tilaamassa, enkä muutenkaan osta piraattituotteita, mutta hohhoi. Todella omituinen sävy tekstissä. Pohjanoteerauksena "kopiopuku on nolo!", tuskin kukaan tuntee eri hääpukuvalmistajia ja niiden satoja eri pukumalleja niin hyvin, että huomaisi häävieraana ollessaan puvun olevan kopio tietystä mallista. Varsinkin, kun lähes identtisiä pukumalleja löytyy sadoilta valmistajilta muutenkin... Ja hei, miksei artikkeleissa puhuttu mitään niistä morsiammista, jotka ovat olleet tyytyväisiä hikipajakopiorätteihinsä? Onx ne niin noloiiiiii?
  4. Itselläni ei ole mitään anoppiongelmia, mutta tuli vain vastaan tuo..
  5. Totaa, niin mitä kenkiä? Edit: no tajusinkin, että se oli merkki se RSVP, ja sori, en osaa auttaa. ._.
  6. Jooh, jos haluaa välttämättä maksaa ravintolahinnot juomista, niin mikäs siinä, mutta jos haluaa viedä omat juomat, en todellakaan ottaisi mitään stressiä lainsäädännöstä. Onkohan poliisi joskus keskeyttänyt häät omien juomien takia? Tuskin. Tuo on niin yleinen käytäntö, että ei poliisia kiinnosta. Ei lisää poliisien työtä, kun ei poliisia tuollaiset asiat kiinnosta. :-P
  7. Uhhh.. Keksin kyllä montakin tapaa kerätä "lunnaita", mutta en yhtään kivaa tapaa kerätä rahaa. Miksei ne lunnaat voi olla esim. sulhasen ulkoa keräämä kukkakimppu, joku askartelu/piirros/runo tms.?
  8. Heinipup

    Espoon Kartano

    Me ollaan luultavasti menossa avoimien ovien päivänä 9.8. klo 16-18 katsomaan tiloja. Onko muita naikkareita tulossa? Häistämme pitäisi tulla suht pienet, ehkä noin 60 henkeä, mahtuisikohan kaikki samaan saliin? Noh, sittenpähän sen kait näkee, kun pääsee paikan päälle katsomaan ja kyselemään.
  9. Heinipup

    Nettikaupat

    http://www.paperpresentation.com Paljon ihania paperituotteita. En ole vielä tilannut mitään, mutta vaikuttaa hyvältä. Huomatkaa, että hinnat ovat yleensä useamman kappaleen pakkauksille, ei siis yksittäisille papereille tms. Edit: voi kökkö, eihän nuo näköjään toimita USA:n ulkopuolelle. :-( Ehkä kysyn kuitenkin maililla, jos saisin tilattua. Edit taas: tuo kauppa toimittaa kyllä ulkomaillekin, mutta tilauksen pitää olla 300 dollaria tai yli, ja tilaus pitää tehdä puhelimitse. Tämä kauppa myy samoja tuotteita ja muutakin kivaa, ja kysyin tuoltakin ulkomaille postittamisesta. Odottelen vastausta.
  10. Heinipup

    Mistä löytäisin...

    Sinellin nettikaupassa on puisia numeroita, tosin ne on maalaamattomia, mutta helpostihan ne valkoiseksi sutii. Edit: oho, ne olikin pieniä, tarvitset varmaan isompia. :-S Noh, pahvisena siellä olisi isojakin, mutta puisena ei taida olla.
  11. Fergie & Josh Duhame Gwen Stefani & Gavin Rossdale Eva Longoria & Tony Parker
  12. Ja eikö tätä tosiaankaan ole vielä tässä ketjussa:
  13. Heinipup

    Leimasinaskartelu

    Pitsileimasimet ovat Sinellistä, kirjainten ostopaikkaa en muista, mutta samoja näkyi olleen Sinellissä myös. :-)
×
×
  • Create New...